FACEBOOK

Ferencváros + Széchenyi Bank - biztos háttér

Ferencváros + Széchenyi Bank - biztos háttér
hozzászólás, 2013.05.16.

Névadó szponzorra lelt a Ferencváros élvonalbeli férfi vízilabdacsapata: a gárda a jövőben Széchenyi Bank-FTC néven száll medencébe.


Az ob I-ben jelenleg a bennmaradásért harcoló zöld-fehérek új támogatója és a pólós szakosztály vezetése csütörtökön sajtótájékoztató keretében írta alá a megállapodást, amely másfél évre szól.

Ambrus Tamás, az FTC szakosztályelnöke, egykori sokszoros válogatott kapus elmondta, hogy régóta kerestek olyan partnert, amely a hátteret garantálja, megerősíti a szakosztály anyagi biztonságát.

"Hosszas bizonytalanság után biztató jövő elé nézünk és reménykedhetünk benne, hogy a huszonkétszeres bajnok pólóscsapat hírnevéhez méltó helyzetbe és helyre kerül ismét" - mondta Ambrus Tamás.

Lakatos Zsolt, a Széchenyi Kereskedelmi Bank üzleti vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy a százszázalékos magyar tulajdonban lévő pénzintézet megfelelőképpen patinás klubot keresett és talált is.

"Tudjuk, hogy nem a tabella csúcsán van most a csapat, de elindult felfelé és hisszük, hogy rövid időn belül az ország egyik legjobb együttese lesz megint a Fradi" - nyilatkozta Lakatos Zsolt.

MTI és vlv

3 régi hozzászólás

Török Szultán hozzászólása
2013.05.17. 10:23

Remélhetőleg ősszel is meglesz még a pénz és nem kell elengedni játékosokat kényszerből.

raketa hozzászólása
raketa39288
2013.05.17. 10:09

Azeri szint? pólóhoz az is jó lesz.

pnotus hozzászólása
pnotus39287
2013.05.16. 19:58

Majd meglátjuk meddig tart a kapcsolat....Azeri játékosok,edző a láthatáron