FACEBOOK

Benedek-keret a jövő hétre

Benedek-keret a jövő hétre
hozzászólás, 2013.04.11.

A külföldön játszók, valamint a Crvena Zvezda elleni BL-negyeddöntőre készülő szegediek nélkül tartja vasárnap kezdődő következő összetartását a magyar férfi vízilabda-válogatott. Benedek Tibor kezdeményezésére a teljes csapat együtt szurkol vasárnap a Magyarország-Nagy-Britannia hokimeccsen a budapesti divizió I-es világbajnokságon. Kedden este pedig nem hivatalos, de nézők előtti mérkőzést játszanak a fiúk a junior válogatottal.

Benedek Tibor szövetségi kapitány meghívottjai:

Nagy Viktor, Lévai Márton (kapusok);
Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Fülöp Bence, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Jansik Dávid, Jansik Szilárd, Salamon Ferenc, Vámos Márton (mezőnyjátékosok).

A kapitány két szolnoki (Decker Attila és Kis Gábor), valamint az eddig szintén rendszeresen kerettag három szegedi (Decker Ádám, Szivós Márton és Török Béla) meghívásától a klubokkal való egyeztetés alapján tekintett el.

A kedd este, a Komjádi uszodában sorra kerülő meccset összekötik a 2021-es magyar vb-pályázat promóciójával, és a nyári szombathelyi junior vízilabda-világbajnokság népszerűsítésével, a látványosnak ígérkező sportági bemutatók között a tervezett program szerint szombathelyi vízilabdapalánták dobálhatnak majd ötméterest a magyar válogatott kapusedzőjének, a kétszeres olimpiai bajnok Gergely Istvánnak és a női válogatott egyik hálóőrének.

Benedek Tibor a vlv-nek elmondta, hogy a csapat együtt szurkol a férfi jégkorongozóknak a vasárnap kezdődő budapesti divízió I-es világbajnokság első mérkőzésén, a britek ellen.

Hétfőn és kedden is két edzést tart a kapitány, s a program záróakkordja lesz a Komjádi uszodában megrendezendő gálameccs, amelyre a belépés ingyenes.

(A kapitánytól megtudtuk, hogy a felnőttekkel készülő Jansik Szilárd a mérkőzésen a juniorokat erősíti majd, így őt nagyon szépen megkérik, hogy ne fecsegje ki társainak a fiatalok elleni taktikát...)

2 régi hozzászólás

szerk hozzászólása
szerk39028
2013.04.12. 21:25

Később.

Daret hozzászólása
Daret39027
2013.04.12. 19:13

Junior keret?