FACEBOOK

Két változás a bari csapatban

Két változás a bari csapatban
hozzászólás, 2013.03.28.

Benedek Tibor csütörtök este kijelölte az utolsó Világliga-csoportselejtezőn részt vevő csapatot. Az oroszok elleni péntek esti meccsen Bedő Krisztiánt Tóth Márton, Török Bélát pedig Bátori Bence váltja.

A sikeresen megvívott szerda esti VL-meccs után reggel fél hatkor indult a bari szállodából a repülőtérre a csapat, s római átszállással, 11 óra előtt landolt a társaság Ferihegyen. Az érkezési váróban kedves ismerősök fogadták a fiúkat: Tóth Márton és Bátori Bence gratulált a társaknak a szerda esti olaszországi teljesítményhez.

Mindenki buszra szállt és a válogatott Kecskemét felé vette az irányt. Ebéd, csendespihenő, majd videózás következett. A műsoron ezúttal már az orosz csapat meccsei szerepeltek.

Az esti másfél órás vizes edzésen már meccsszituációkat is gyakoroltak a fiúk, természetesen az átmozgató jellegű feladatok mellet. A a korán kelés és az utazás fáradalmait teljes egészében kompenzálta a tegnap esti meccs élménye, amely még sokáig erőt fog adni a mérkőzésen szerepelt játékosoknak. (A hazaút során készült videónyilatkozatok megtekinthetők és írásos formában olvashatók is tegnapi tudósításunk végén.)

Amikor csütörtök este megkérdeztük Benedek Tibortól, hogy mit vár az oroszok elleni mérkőzéstől, egyetlen szóval válaszolt: "Győzelmet".


A pénteki csapat:

Decker Attila, Lévai Márton (kapusok)
Bátori Bence, Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Madaras Norbert, Szivós Márton, Tóth Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton (mezőnyjátékosok).

A Magyarország-Oroszország találkozó pénteken 18.00 órakor kezdődik Kecskeméten, a görög Szkalokoritisz és a török Kokaragac bíráskodása (valamint Martin György FINA-delegátusi "főnöksége") mellett.

A meccset a Digi Sport 1-en lehet élőben nézni, a vlv a szokásos írásos élő közvetítéssel tud szolgálni.

Az európai Világliga-selejtező állása a C csoportban négy forduló után:

1. MAGYARORSZÁG 15,

2. Olaszország 7,
3. Románia 5,
4. Oroszország 3 pont


A csoportkör utolsó fordulójának összes többi mérkőzését szombaton rendezik meg. A program:

Horvátország-Görögország (Rijeka) (az egyik játékvezető Németh András lesz)
Montenegró-Törökország (Herceg Novi)
Spanyolország-Németország (Barcelona)
Románia-Olaszország (Bukarest)

A Világliga nyolcas szuperdöntője július 11. és 16. között lesz az oroszországi Cseljabinszkban.

1 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs38954
2013.03.29. 12:17

Hajrá magyarok!