FACEBOOK

Madaras-gól - jobb kézzel

Madaras-gól - jobb kézzel
hozzászólás, 2013.03.03.

Fordulatos, szoros meccseket hozott az olasz bajnokság 16. fordulója. A Savona pontot vesztett Nápolyban, az újonc Promogest Firenzében nyert, de a forduló szenzációja az, hogy Madaras Norbert jobb kézzel lőtt gólt :-).

Olasz bajnokság, alapszakasz, 16. forduló

Nervi-Camogli 7:5 (2:2, 2:1, 3:1, 0:1)

Florentia-Promogest 10:11 (3:2, 4:3, 3:1, 0:5)

Lazio-Bogliasco 9:8 (2:1, 3:2, 1:2, 3:3)

Ortigia-Brescia 5:16 (0:4, 1:2, 0:3, 4:7) (a hazaiaknál Suti Gábor két gólt lőtt)

Acquachiara-Savona 10:10 (3:1, 4:3, 2:2, 1:4) (Märcz Tamás két gólt lőtt)

MÄRCZ TAMÁS a vlv-nek:

- Azt hiszem lassan könyvet írhatunk arról, hogy hogyan ajándékozunk pontokat az ellenfélnek... Ez volt, azt hiszem, életem legfájóbb döntetlenje. Olyan csalódottság volt bennem és azt hiszem, az egész csapatban a meccs után mintha el is veszítettük volna a meccset. 10:6-ról zsinórban kaptunk négy gólt. Három és fel negyeden át úgy játszottunk, mint ahogy ebben a szezonban talán egyszer sem, mégis csalódottság lett a vége. El kell gondolkodnunk, hogy miért a végjátékban hibázunk minden meccsen.

Pro Recco-Posillipo 14:7 (4:1, 5:3, 2:0, 3:3) (Madaras Norbert három gólt lőtt, a vendégeknél Kovács Róbert egyszer volt eredményes, Tóth Márton nem lőtt gólt)

TÓTH MÁRTON a vlv-nek:


- Gratulálok Norbinak a győzelemhez, amit abszolút megérdemeltek. Minden tekintetben jobb volt a Recco nálunk. Mi most a "fegyelmezetlenebb arcunkat" mutattuk védekezésben. Rengeteg lefordulásgólt kaptunk, elöl meg pontatlanok voltunk, ami mit sem von le Tempesti és az egész Recco-védelem érdemeiből. Az elején nagy úszóverseny volt, aztán jöttek a Recco-lefordulások. Rengeteg kontra volt a mérkőzésen. És Norbi jobbal lőtt egy gólt, ha jól láttam :)).

Mivel a centerünk sok kontrát kapott, ezért a mérkőzés nagy részében én voltam a center... Nagyon elfáradtam. Egy ötméterest harcoltam ki, amit Gallo be is lőtt. A következő három meccs nekünk most a fontos!

KOVÁCS RÓBERT a vlv-nek:

- Azt kell mondjam, jelenleg ekkora különbség van a két csapat között. Az első fél negyedben szépen "rommá úszattak" minket, aztán lőttek gyorsan három gólt és el is döntötték a meccset. Voltak még pillanataink, de igazából esélyünk sem volt visszajönni a meccsbe... Engem a harmadik negyed első perceiben cserével-végleg kiállított a játékvezető egy "heyyyy!?" kiszólásért. Na nem ezen múlt a meccs...

Gratulálok Norbinak a győzelemhez és a jobb kézzel dobott góljához is. Nekünk most három olyan meccs jön, amit mindenképp meg kell nyernünk!

MADARAS NORBERT a vlv-nek:

- Jól kezdtünk, ők meg sokat hibáztak az elején hátul. Ezeket ki is használtuk. Még annyi hogy a meccs végén lőttem egy gólt jobb kézzel. Nem volt nehéz dolgom, mert kavarodás volt a kapu előtt és közel is voltam.

A tabella:

1. Brescia 48,
2. Pro Recco 42,
3. Savona 32,
4. Florentia 30,
5. Posillipo 24,
6. Acquachiara 24,
7. Promogest 21,
8. Bogliasco 19,
9. Lazio 17,
10. Nervi 13,
11. Ortigia 11,
12. Camogli 1 pont