FACEBOOK

MVLSZ-tisztújító közgyűlés: december 16-án

MVLSZ-tisztújító közgyűlés: december 16-án
hozzászólás, 2012.11.08.

December 16-án választ új elnökséget a magyar vízilabda-társadalom küldötteiből álló közgyűlés. Az időpontról csütörtökön, ciklusának utolsó ülésén döntött az MVLSZ elnöksége. A tisztújítás előkészítésére jelölő bizottságot hoztak létre. A szövetség hivatalos tájékoztatóját ismertetjük.

"Munkarendje szerinti utolsó elnökségi ülését tartotta a Magyar Vízilabda Szövetség a 2012. évi tisztújító közgyűlés előtt. A Vodafone-székházban a junior-válogatottak világbajnoki felkészülése és a közelgő közgyűlés volt a középpontban.

Az elnökség kitűzte a tisztújító közgyűlés időpontját. A vízilabda-társadalom, azaz a szövetség tagsága 2012. december 16-án találkozik, hogy a következő négy esztendőre szóló döntéseket hozzon a vezető testületek összetételéről.

A grémium az ilyenkor munkába álló jelölő bizottság tagjait is megnevezte. A jelöltekről Subasitz Mihály (elnökeként), Erdős László, és id. Petik Gyula (tagjaként) számol be a közgyűlésnek.

A sportpolitikai kérdéseken kívül, Merész András is szót kért. A szövetségi kapitány átfogó elemzést készített a női vízilabdasport helyzetéről és ismertette az elnökséggel a további fejlődés lépéseit.

Nemzetközi ügyekkel kapcsolatban Dr. Salamon Ferenc, a LEN tagja és az MVLSZ tiszteletbeli elnökségi tagja, az Európai Úszószövetségben (LEN) bekövetkezett változásokat értékelte az elnökség előtt, különös tekintettel a LEN különböző testületeiben megszerzett magyar pozíciókra és sportpolitikai befolyásra."

2 régi hozzászólás

látó hozzászólása
látó37800
2012.11.09. 23:59

Gondolom mindenki ismeri a ma már klasszikussá vált \"népi bölcsességet\": Ha nem megy a kupolda nem a bútorokat kell kicserélni, hanem a kurvákat! Nos úgy tűnik, hogy itt már az összes \"leamortizálódott prosti\" beleértve a Madame-ot is olyannyira lehasználódtak , hogy már a kikötői matrózok sem képesek rájuk gerjedni a szokásos 4-5 puertó ricói rum és a hozzá illő három liter sör kisérő után. És hogy valaki (végre megint sok más korábbi próbálkozás után) ismét \"feltalálta\" a nyári vízilabdázást, arról a csekély értelmű Medvebocs örökérvényű bölcsessége jut eszembe: Nyáron nyaralunk, télen telelünk....! Persze lehet fordítva is, de az már a csekélynél is csekélyebb értelemre vall!

balzs hozzászólása
balzs37796
2012.11.09. 22:03

Video - Gergely István az elnöki poszt és a piaci rések nyomában: http://www.digisport.hu/video/11737