FACEBOOK

Benedek kapós a televíziókban

Benedek kapós a televíziókban
hozzászólás, 2012.11.07.

Egyre több helyen fejtheti ki elképzeléseit Benedek Tibor, aki pályázik a Kemény Dénes december 31-i távozásával megüresedő szövetségi kapitányi posztra. A hírlapírók mellett hosszabb beszélgetésre is alkalmas magazinműsorokba hívják a háromszoros olimpiai bajnokot, akinek szerepléseiből egyre inkább körvonalazódik, hogy mit és hogyan szeretne elérni a válogatott élén.

Benedek Tibor hétfőn a Hírtelevízió Rájátszás című műsorában, kedden a DIGI Sport Reggeli Start magazinműsorában fejthette ki elképzeléseit - a megszokott nyilatkozatokhoz képest sokkal hosszabban.

Kiderült a műsorokból, hogy a háromszoros olimpiai bajnok négyéves ciklusban gondolkodik, de nem csak végcélt szeretne kitűzni, hanem részcélokat is. Fontosnak tartja, hogy a fiatalok minél előbb megismerjék a győzelem ízét, s ilyen szempontból nagy jelentőséget tulajdonít a most zajló Világliga-sorozatnak, valamint az Európa-bajnokságoknak is.

Tibi azzal számol, hogy lesz vetélytársa a szövetségi kapitányi posztért zajló küzdelemben. A múlt heti két mérkőzés utáni "holtidőt" arra használja fel hogy felkészüljön a pályázatra, összegezze gondolatait, elképzeléseit. Nagy határozottsággal, eltökéltséggel vág neki a felkészülésnek, s szavaiból kiderült, hogy az elmúlt hét tapasztalatai megerősítették abban: neki való ez a munka. Jól érezte magát "ideiglenes kapitányként", élvezte a csapat teljes jogkörű irányítását.

Tisztában van azzal, hogy még nincs kialakult új magyar válogatott. Nem csak azért, mert a múlt heti felkészülésen és két meccsen részt vett játékosok meghívása csak erre az egy hétre szólt. Azért sem, mert sok munka kell az összecsiszolódáshoz, az általa tervezett játékstílus rutinszerű elsajátításához. A mostani időszakban a lelkesedés, az odaadás sok hiányt pótol, de a "végleges" csapatnak rutinosan, hibák nélkül kell majd hoznia az új játékstílust.

A 10 és 13 perces beszélgetés az alábbiakban teljes terjedelmében megtekinthető.

Rájátszás (Hírtelevízió):



Reggeli Start (DIGI Sport):





Címkék:
Benedek Tibor

9 régi hozzászólás

bobi hozzászólása
bobi37794
2012.11.09. 15:37

Kedves im és további kételkedők,Benedek Tibort,aki egy icipicit is ismeri,az tudja,hogy nem egy ijedős fajta.Mindenhez van ereje és mersze,a válogatottat a saját elképzelésével és a tőle megszokott fanatizmussal fogja vezetni.Sok szerencsét és sikert kívánunk neki hozzá!

apropo hozzászólása
apropo37786
2012.11.08. 23:04

Üdv mindenkinek!!!! Vegyük észre, hogy Benedek Tibor (talán ne BT legyen) alkalmas a feladatra. Persze Kemény Dénes nélkül is! Szerintem hagyni kéne dolgozni, az is igaz, hogy Kemény Dénes nem hinném, hogy rossz tanácsokat adna.... Kicsit más volt ez a válogatott a szokottnál is fegyelmezettebb, alázatosabb. Ha valamivel akkor ezzel a hozzáállással fel lehet venni a versenyt a Szerb-Horvát vonallal....

APREAND hozzászólása
APREAND37782
2012.11.08. 18:22

Olyan jó lenne ,ha BT rendszeresen nem borotválkozna,de minimum nem csak az olimpiákra gyúrna,és önállóan tudna szőrös arccal dolgozni. Tibi szurkolok Neked ,szőrös arccal ,és Dénes mentesen.

felho2 hozzászólása
felho237780
2012.11.08. 10:38

Olyan jó lenne, ha BT rendszeresen borotválkozna, de minimum akkor, ha nyilatkozik, miközben látható az arca.

oroszlán hozzászólása
2012.11.08. 00:13

B (régi)! Szerinted ki lenne alkalmas kapitánynak?

lézer hozzászólása
lézer37778
2012.11.07. 23:19

Üdv Mindenkinek! Benedek Tibor Úr részére. Tisztelt Tibor,érdemes elolvasni,kérem tegye meg. http://kosar.blog.hu/2012/11/07/ratgeber_990?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_11_07&utm_campaign=index

im hozzászólása
im37776
2012.11.07. 22:08

Hát igen. Félő, hogy Tibi, - akit egyébként nagyon kedvelek és tisztelek -, nem fog tudni szabadulni Kemény Dénestől. Ott marad \"jó tanácsaival\" a háttérben és lehet, hogy Tibinek nem lesz ereje és mersze ellentmondani neki. Különösen, ha KD lesz az elnök.

hoofer hozzászólása
hoofer37771
2012.11.07. 17:05

végre egy komment arra vonatkozólag, hogy Benedeknek talán hibádzik valami a szöv. kapitánysághoz. Minden elismerésem az övé, örülök az elszántságának, de hogy hetek óta amióta téma az ő edzői jövője, senki meg se említse a kételyeit, azt furcsállom.

B (régi) hozzászólása
2012.11.07. 16:43

Oké, kapja Tibi a közönségdíjat, de ne ő legyen az új szövetségi kapitány nulla edzői múlttal. Illetve ha ő lesz, akkor a háttérben marad Kemény D. a kapitány egészen addig, amíg Tibi megerősödik az új szerepben.