FACEBOOK

Az első edzés - új korszak a medencében

Az első edzés - új korszak a medencében
hozzászólás, 2012.10.29.

Megtartotta első közös foglalkozásait az új magyar válogatott. Az e heti két Világliga-meccsre meghívott játékosok előbb videóztak, majd a vízben gyakoroltak. Az edzés utolsó szakasza a sajtó nyilvánossága előtt zajlott. Riportunk fotókkal, videónyilatkozatokkal.

Mint korábban megírtuk, az e heti edzéstervet már Benedek Tibor dolgozta ki, majd egyeztetett a szövetségi kapitányi tisztet az év végéig betöltött Kemény Dénessel. A meghívandó játékosok listájának meghatározásánál fordított volt a munkamegosztás: Kemény Dénes konzultált előbb az érintett klubedzőkkel, majd Benedek Tibivel. Ezután került nyilvánosságra a 17 név, ők mind jelen is voltak a hétfői startnál:

Baksa László, Nagy Viktor, Decker Attila (kapusok)

Bátori Bence, Bundschuh Erik, Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Jansik Dávid, Katonás Gergő, Kis Gábor, Salamon Ferenc, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton.

Mint megtudtuk, Benedek Tibor már a reggeli videózásnál felvázolta taktikai elképzeléseit. A társaság korábbi meccsjeleneteket elemzett, s a középpontban a biztonságos védekezés kérdése állt.

Ezután a Komjádi uszoda medencéjében vizes edzés következett. Furcsa volt látni, hogy Benedek Tibor áll a parton, s mögötte, a lelátón foglal helyet Kemény Dénes.

A kollégák is zavarban voltak az edzés végeztével, amikor a széles szponzorfal előtt elkészítették a nyilatkozatokat - ahogy néztem, felváltva bár, de mindkét vezető (Kemény Dénes és Benedek Tibor) nyilatkozott minden egyes stábnak.

A magyar csapat szerdán, magyar idő szerint 16 órakor Nagyváradon Romániával, majd szombaton 12 órakor Székesfehérváron Olaszországgal játszik tétmérkőzést a Világliga európai csoportjából való továbbjutásért. A DIGI Sport televízió mindkét találkozót élőben közvetíti.


vlv-képek


VLV-VIDEÓK:


Kemény Dénes nyilatkozata


- Szervusz, Dénes!


- Szervusz, Sándor!

- Hogy értékeled ezt az első edzést, milyen volt?


- Úgy gondolom, hogy nagyon hasznos volt. Sok olyan dologra hívta fel Tibor és Csaba a játékosok figyelmét, ami azonnal is fontos lesz, meg hosszabb távon is az. Épp azt beszélgettük az edzés közben, hogy olyan visszatérő hibákat kezd most javítani fiatal játékosokkal ez a stáb – elsősorban Tibor –, amelyekhez nem vagyok benne biztos, hogy a válogatotbelit munka elég lesz. Tehát nyilván idősebb játékosoknál bizonyos beidegződéseket csak minimálisan lehetett formálni, ami még az én dolgom volt a nyári csapattal. Most, hogy ez már az újabb és fiatalabb csapat, neki kell fogni olyan gyökeres változások végrehajtásához, ami már jövő nyárra, de legkésőbb mondjuk négy év alatt eredményt hoz. De lehetséges, hogy ebben bizonyos összhangot ki kell majd dolgozni a válogatott csapatbeli munka, meg a klubcsapatok munkája között, mert az a rövid idő, amit arányában a válogatottban töltenek a játékosok, nem lesz okvetlenül elég az új és szükséges beidegződések létrehozásához.

- Most itt van mindjárt az az örök átok, hogy miközben új csapatot kell építeni, eredmény is kellene, hiszen a Világliga-csoportból csak egy csapat jut tovább. Nagyon fontos lenne, hogy ezt a két meccset megnyerjük. Hogy látod az esélyeinket így, hogy most ismerkednek még egymással – kis túlzással – a játékosok?


- Amit a szerdai meccsre tudok mondani: nyilván a hazai pálya nem velünk lesz, de pillanatnyi hírek, információk szerint noha kevesebb játékos fog hiányozni a román olimpiai csapatból, mint a magyar olimpiai csapatból, azok a hiányzók talán nagyobb súllyal fognak latba esni a román csapatnál. Tehát úgy gondolom, hogy a hazai pálya előnyét, vagyis nekünk a román hazai pálya hátrányát ez kiegyensúlyozza. Tudniillik nem játszik sem Kálmán (Kádár Kálmán - a szerk.), sem Cosmin Radu, két nagyon fontos játékosa a csapatnak, tulajdonképpen a gerincből. Én úgy érzem, megvan az esélyünk arra, hogy nyerjünk. Ami meg az olasz meccset illeti: idehaza "virtusból", úgy gondolom, meg tudjuk őket verni. Februárban sikerült, most is sikerülnie kell.

- Köszönöm szépen, Dénes! Találkozunk a meccseken!

-  Köszönöm!

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)



Benedek Tibor nyilatkozata


- Nagyon jó érzés volt, hogy a saját elképzeléseimet tudtam elmondani a srácoknak, és azokat próbáltam véghezvinni, és úgy gondolom, hogy nagyon lelkesen meg is csinálták, amit kértem.

- Mennyire érzed az egykori társaktól azt, hogy szeretettel fogadtak, hogy segítenek, hogy megvan bennük az az ambíció, hogy a saját sorsukon túl veled is foglalkozzanak egy kicsit?

- Szerintem szeretnek is annyira, hogy azért ez őket is érdekli, hogy jól sikerüljön ez a hét. Nyilván ez a magyar válogatott, úgyhogy a magyar válogatottban mindenki a maximumot akarja nyújtani, ezen a két mérkőzésen mindenki a legjobban akar szerepelni az ő saját jövője miatt is, hiszen azért ez egy alakuló válogatott, itt azért sok minden fog még történni az elkövetkező években. Azt hiszem, hogy ez a mostani edzés is azt bizonyította, hogy nagyon jól tudunk együtt dolgozni.

- Két meccs jön, és ez a két meccs nagyon-nagyon fontos neked is, meg a csapatnak is, hiszen csak egy továbbjutó lehet a Világliga-csoportból. Mennyire tudsz most mindent félretenni és csak arra koncentrálni, hogy ezt a két meccset meg kell nyerni? Vagy nem is ez a feladat esetleg?

- De, én azt gondolom, hogy ez a feladat. Nem lehet más a feladat, már csak azért sem, mert ahogy mondtad, azért ez egy hosszú sorozat, és ez a két mérkőzés már az elején a pontok alapján sokat fog számítani abból a szempontból, hogy ki juthat tovább. Lehet még javítani, persze, de azért mégis fontos, és hát a győzelem az elsődleges. Tehát akármilyen taktikát mondok én, a végcél, az a győzelem!

- Hogy látod az esélyeket erre a két meccsre?

- Én azt gondolom, hogy jó a sorrend. Jobb, hogy először a románokkal játszunk, ugyan idegenben van, de mégis azért az olasz csapat nagyon felkészült taktikailag, nagy önbizalommal, olimpiai ezüstérem után érkezik ellenünk, úgyhogy nekünk ez egy nagy kihívás, az olasz válogatott ellen játszani. Örülök ezért, hogy először a románokkal játszunk, annak ellenére, hogy őket sem lehet lebecsülni, hiszen aki emlékszik rá, az utolsó magyar-román nem volt könnyű mérkőzés Londonban...

- Elkerülted a választ, hogy mégis milyen esélyünk van. Mivel magyar közönség előtt mutatkozik be ez az új csapat Székesfehérváron, gondolom, hogy az valami plusz motivációt is ad majd.

- Persze, hát minden motivációt jelent most, minden. Nekem is, a csapatnak is. Ha ez nem jelent motivációt, hogy egy új csapat, új keret, új edző, az olimpia után egy új időszak, akkor semmi nem motivál.

- Tibor, sok sikert kívánok a következő két meccsre és tovább!

- Köszönöm!

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)



Katonás Gergő nyilatkozata


- Szervusz Gergő. Egész megfiatalodtál! Köszöntelek abból az alkalomból, hogy az újjáalakuló magyar válogatott edzésén vagyunk. Milyen érzésekkel, hogy fogadtad a hírt, hogy meghívót kapsz?

- Nagyon örültem neki. Természetesen a magyar válogatott keretébe mindig örömmel jön az ember. Úgyhogy jó itt lenni, jó itt találkozni a srácokkal, s nagyon várom már a mérkőzéseket.

- Megfordult a fejedben, számítottál arra, hogy meghívnak?

- Természetesen bíztam benne, aszerint dolgozok, aszerint edzek és aszerint élek, hogy nekem még céljaim vannak a magyar válogatott keretben. Úgyhogy mindenképpen örültem neki.

- Volt már beszélgetés a szakvezetőkkel, vagy egyelőre csak meghívót kaptatok és a taktikai, illetve a személyre bontott feladatok megbeszélése még hátra van?

- Hát a mai napot egy elég hosszú videózással és megbeszéléssel kezdtünk. Tibi nagyjából vázolta az elképzeléseit alapdolgokban. Nincs sok idő az első meccsig, úgyhogy muszáj volt már most beszélgetni ezekről a dolgokról is. Biztos vagyok benne, hogy jól fog sikerülni.

- Nem néztem utána, de mintha te lennél a korelnök ebben a csapatban.

- Igen, én is azt hiszem.

- Érzel emiatt valami plusz izgalmat, vagy felelősséget?

- Nincs bennem emiatt plusz izgalom. Van sok fiatal, tehetséges játékos, s vannak, akik már nem annyira fiatalok. Az, hogy én vagyok a legidősebb, azt hiszem egy évvel utánam jön Marci (Szivós - a szerk), aki a második, igazából szerintem nem befolyásol semmit sem.

- Megfordult a fejedben az, hogy milyen szerepet kapsz? Esetleg elképzelhető, hogy rosszkéz oldalon játszol?

- Igen, egyelőre most úgy néz ki, hogy igen. Aztán, hogy a hogy hogyan alakul, az még a jövő kérdése.

- Gergő, sok sikert kívánok!

- Köszönöm.

(Lejegyezte: Danna)



Bundschuh Erik nyilatkozata


- Erik, köszöntünk újra a válogatott edzésén. Milyen érzés volt, amikor meghívtak?

- Szia újra! Nagyon jó érzés volt újra idejönni a magyar válogatottba, nagyon örültem neki, hogy egy év után visszakerültem, behívtak engem újra. Remélem, itt is tudok majd maradni az elkövetkezendő években.

- Amikor legutóbb tag voltál, az egyik legstabilabb tag voltál, te játszottad a legtöbet szinte abból a keretből, én emlékszem a statisztikára, az év végi statisztikára, majdnem minden meccsen játszottál akkor. Milyen érzés volt, hogy fogadtad, mennyire voltál csalódott, amikor kikerültél?

- Csalódott voltam egy kicsit… nem egy kicsit, eléggé, de feldolgoztam, utána volt egy úgymond szabadabb nyár, amit kihasználtam egy kis pihenésre, meg több edzésre. Ez jobban felpörgetett engem, hogy újra válogatott akarjak lenni, többet edzettem, és megpróbáltam mindent megtenni azért, hogy bekerüljek a csapatba.

- Hogy látod, az eltelt időszakban mennyit fejlődtél?

- Ezt nem én mondom meg, ezt az edzők mondják meg. :)

- Hogy érzed belül?

- Próbálok napról napra jobban és jobban fejlődni, és jobban teljesíteni.

- A mostani új csapatban hogy látod a helyedet? Be tudod-e verekedni magad? Mire számítasz?

- Örülnék neki, hogyha stabilan ott tudnék lenni a behívottak között, és mindent meg fogok tenni, hogy beverekedjem magam ide eközé a tizenhét ember közé.

- Gondolom védőként képzeled el a jövődet.

- Természetesen. Természetesen nem kapusként. :)

- Mit gondolsz, ez a csapat, akár veled, akár nélküled, mennyi idő alatt érhet el egy olyan szintre, hogy világversenyen esélyes legyen?

- A magyar csapatok mindig erősek szoktak lenni világversenyen, bármilyen világversenyről legyen szó. Szerintem nem kevés idő kell majd, de előbb-utóbb jó csapat lesz ez.

- Mire számítsanak a nézők az e heti két válogatott meccsen?

- Reméljük, győzelemre, természetesen mindent meg fogunk azért tenni, hogy nyerjünk.

- Köszönöm szépen, Erik, sok sikert kívánok!

- Én is köszönöm!

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)



Decker Ádám és Decker Attila nyilatkozata


- Szervusztok Decker testvérek! Ez egy elég ritka alkalom, gondolom ti nagyon régóta vártok erre. Meséljetek mit éreztek, mi volt, amikor megtudtátok? Ki tudta meg először?


Attila
: - Én voltam, talán, igazából a vlv-ről tudtuk meg.

Ádám
: - Én tőled tudtam meg.

Attila: -
Küldtem neki egy sms-t, vagyis a feleségem küldte el, hogy gratulál, hogy behívták a válogatottba. Nagyon örültem neki tényleg, hogy itt van, és itt lehetünk együtt. Ez nagy dolog szerintem egy játékos életében. Talán ő azért már várta, szerintem van olyan szintű játékos.

- Gondolom, hogy amikor elkezdtetek vízilabdázni, ez volt a cél, hogy lehetőleg válogatottak legyetek, lehetőleg együtt. Most, hogy ez megvan vagy legalábbis ez az "irány", milyen feladatot láttok, mi az amit magatokban kitűztetek célul, hogy ezen a héten elszeretnétek érni?


Ádám:
- A bennmaradást! Ez egy meghívó, ami nagyon jó dolog, de meg kell mutatnom, hogy már nem az vagyok, aki úgy érzem, kicsit a vízilabda társadalomban berögzült. Nagyon sokat fejlődtem magamhoz képest az elmúlt években és ezt szeretném felszínre hozni. Úgy érzem, mi ketten inkább a védelmet képviseljük az öcsivel, úgyhogy ha az edzéseken vagy mérkőzéseken látható lesz, hogy biztosabb a csapat védelme, akkor nagyot léptünk előre mind a ketten.

Attila:
- Igazából Ádi mindent elmondott, de tényleg, ez egy megtiszteltetés, hogy itt lehetünk, de nem biztosíték arra, hogy válogatottak leszünk, tehát ezért tenni kell minden egyes edzésen, minden egyes kapott percben vagy másodpercben. Tenni kell azért, hogy ezt a nemzeti csapatot mi tudjuk képviselni, akár több éven keresztül. Erre fogunk törekedni, mindenféleképpen, ez a célunk.

- Ez egy olyan sport, ahol nagyon sokat számít a tehetség, de valahol szakma is. Na, most ti "egy helyen dolgoztok" a vízben, a védelemben, számíthat-e az, hogy testvérek vagytok? Tehát van-e olyan, hogy esetleg jobban tudjátok egymás gondolatát előre, vagy ez abszolút hülyeség?


Ádám:
- Szerintem egy csapatban biztos, hogy számít, amikor egymás ellen játszottunk akkor - már nagyon sokan kérdezték... - engem annyira nem motivál, szerintem Atit egy kicsit jobban, amikor véd "nekem". De egy csapatban biztos, mert mi túl tudunk emelkedni, nem biztos, hogy megsértődünk egy-egy odakiabáláson, mert ismerjük egymást. Vagy tudjuk annyira buzdítani egymást, illetve plusz erőt meríteni egymásból, ami jó lehet. Játszottunk együtt a BVSC-ben, azt hiszem egy évet, Egerben egy évet, az nagyon jó volt. Szerintem mindig jó, amikor testvérek találkoznak, mert köztük úgyis van egy olyan plusz kötödés, ami mások között nincs.

- Most új lap nyílik, tiszta üres lap. Hogy látjátok, fel tudtok kerülni erre az üres lapra? Mennyivel nagyobb az esélyetek most, mint egy évvel ezelőtt?

Ádám:
- Az esély szerintem itt nem abban rejlik, hogy kik vannak mellettünk vagy mennyire üres a lap, hanem, hogy mit tudunk megmutatni. Attila, ha a világ legjobb kapusa lett volna öt évvel ezelőtt, ugyanúgy válogatott lett volna, de nem volt a világ legjobb kapusa, mint ahogyan én sem a legjobb védő. Arra kell törekednünk, hogy magunkból a legjobbat mutassuk meg. Természetesen nagyon nagy esély, hogy most egy tiszta lap van, ahogyan fogalmaztál. Tehát most meg lehet mutatni azt, hogy én jelen pillanatban hol tartok, ő hol tart, mit tudunk hozzátenni.

Attila: -
Igen ez így van. Igazából ez a része is igaz, ez a hét, de például a nyári felkészülésre is nyilván akkor tudsz odakerülni, ha a klubodban is jól teljesítesz. Tehát mindkettőnknek ez a célja. Hála az égnek, jó klubokban szerepelünk mind a ketten, tehát ha ott jól teljesítesz, akkor nagy valószínűséggel kapsz meghívást és persze itt is jól kell teljesítened. Ez lehet csak a cél, minél feljebb jutni és gyakorlatilag itt elkezdhet az ember építkezni.

- Nagyon sok sikert kívánok erre a hétre, utána pedig meglátjuk.

- Köszönjük szépen.

(Lejegyezte: Tina)



Jansik Dávid nyilatkozata


- Dávid, ez is eljött, gratulálok immár személyesen is!


- Köszönöm szépen!

- Hogy telt az első edzés? Milyen volt?


- Fárasztó volt, egy videózással kezdtünk, elmondta Tibor, hogy mik az alapok, mire figyeljünk, - főleg a védekezésre helyeztük a hangsúlyt, - utána lejöttünk a vízbe, kicsit úszkáltunk, és gyakoroltuk a védekezést.

- Szabad megtudni, hogy videón mi volt műsoron? A ti meccsetek, vagy már a leendő ellenfeleké? Legalább ennyit mondj…!


- Régebbi meccsek voltak, olimpiaiak, nem is feltétlenül csak magyar. Igazából nem konkrétan a mi hibáinkra vagy a jó dolgainkra volt kihegyezve, hanem arra, hogy összességében ez védekezésben jó vagy rossz volt.

- Gondolom, egyéni beszélgetések nem voltak még, így nem tudod, hogy mit várnak tőled, csak sejted legfeljebb.


- Így van!

- És mit sejtesz?


- Azt sejtem, hogy a csapatot védekezésben fogom tudni segíteni, úgy gondolom, hogy bekk poszton.

- Lélekben felkészültél arra, hogy lehet, ezen a héten meglesz az első válogatottságod?


- Amennyire lehet, annyira fel.

- Gondolsz rá?


- Igen, gondolkozom rajta, felkészültem.

- Gondolom, ez egy álom beteljesülése, de itt sincs vége. Mi az, amit elterveztél, amikor elkezdted a pólót? Mit szeretnél elérni pályafutásod végére?


- Így van, nagyon örültem ennek a meghívásnak, de még nagyon sok mindent kell tennem, hogy bejátsszam magam a csapatba, és biztos kerettag legyek. Szeretnék hosszú távon bent maradni a csapatban, és itt a lehető legjobb eredményt elérni.

- Dávid, nagyon sok sikert kívánok!


- Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Hohl Zsófi)


A januári VI. Volvo Kupa tapasztalataiból kiindulva hétfőn és kedden lehetőség van arra, hogy elektronikus úton is belépőhöz jussanak azok, akik szeretnének jelen lenni a szombati székesfehérvári Magyarország-Olaszország Világliga-meccsen.

A belépőket az Ákos jegyiroda árulja, 1800 Ft-os egységáron.

Az alábbi e-mail címre lehet elküldeni a jegyigénylést, a válasz-email tartalmazza a bankszámlaszámot ahová utalni kell a belépők árát. A kedden utalt összegek szerdán 14-ig biztosan megérkeznek. Ezt követően küldik a visszaigazolást, amit ki kell nyomtatni és legkésőbb november 3-án 11 óráig ezzel lehet átvenni a belépőt a székesfehérvári uszoda bejáratánál felállított standnál.

Az emailcím: info@akosiroda.hu

12 régi hozzászólás

qrumplivirag hozzászólása
2012.11.02. 14:53

Dossantos! . édes kicsi tündérvirágom, figyelj erősen! . valahogy meg kell hálálni azt a Volvót, nem? . ha ezt sem érted, akkor veled minden hiábavaló, ÉRTED? . egyébiránt a fene nagy tehetségéről csak annyit, hogy nála jóval tehetségesebb játékosokat, nem Csókosokat, hogy valaki szóhasználatával éljek, csináltak, csinálnak ki, egy központi, Kemény Dénes terv alapján. tudod az a mondás járja jelenleg a vízilabda magyar világában: ha a Dénes elnök akar lenni, akkor az lesz . tudod ez mit jelent? az eddigi nihil tovább fokozódik, végképp eltörli a Dénes a magyar vízilabdát. . annyit azért megjegyzek, hogy folyik a harc a háttérben, de lásd a magyar belpolitikai helyzetet, a birkák, s a hülyék, de legfőképpen az ebből kiválóan megélő, megélhetési vízilabdabűnözők élik világukat, s lehet, nyerésre állnak. nos, majd akkor siránkozhatsz, de már késő lesz.

dossantos hozzászólása
2012.11.02. 00:44

na, álljunk meg... biztos bennem van a hiba, de eddig azon vergődtek itt sokan, h az \"öregek\" mit keresnek még a válogatottban, miért nem kapnak lehetőséget a fiatalok... tessék, most lehetőséget kap vki, aki eddig még nem, és nem egy két balkezes, tehetségtelen vkiről beszélünk, de most ez se jó... komolyan, kinek kéne ott lennie? és igen, van sok fiatal, aki nem kap lehetőséget, de könyörgöm, nem lehet 100tagú a válogatott... szerintem egyébként azért van ott, mert a honvédban mutatott teljesítménye alapján látnak benne lehetőséget... ha nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, úgyis kikerül a keretből... de ez az időszak most erről szól... új csapatot kell építeni, lehetőség szerint a legjobbat... és ennek a leghatékonyabb módja, ha kipróbálnak embereket, h egy részben adott csapatban hogyan tudnak teljesíteni...

csókosok hozzászólása
2012.10.31. 07:24

Tudod ,hány igéretes gyerek van? Sok.És mennyi aki töredéknyi lehetőséget sem kap? Sok. Ez a Magyar Válogatott,és nem egy felkészitő csoport. Egy ok miatt van ott mert Csókos!

dossantos hozzászólása
2012.10.31. 00:13

csókosok... pedig Jansik D. ígéretes... van még min dolgozni, de hát szinte még gyerek... van ideje tanulni, de van mire építeni...! a szolnoki meccs meg úgy sikerült, ahogy... azért sok a fiatal a honvédnál, és nem is a legösszeszokottabb csapat ez... szolnokon meg összevásároltak egy rakat nagynevű játékost, akik azért ezt-azt már elértek...... idén sajnos nem egy súlycsoport a két csapat... :(

APREAND hozzászólása
APREAND37703
2012.10.30. 21:27

B (régi) ,milyen hozzászolásokat nyitottál meg,kiváncsivá tettél?Itt elötted 1-et látok.Vagy azoktól annyira nedvesség lett hogy moderálták?

csókosok hozzászólása
2012.10.30. 14:14

Jansikra gondoltam.

im hozzászólása
im37699
2012.10.30. 12:14

Tibinek megelőlegezem a bizalmat, sok sikert kívánok neki. Remélem néhány év alatt ütőképes csapatot rak össze és felépíti azt a magyar válogatottat, amit Kemény Dénes az utóbbi 3-4 évben leamortizált.

dossantos hozzászólása
2012.10.30. 11:51

csókosok, ezt a honvédos megjegyzést nem is értem...

csókosok hozzászólása
2012.10.29. 21:48

Néztem a Digin a Szolnok-Honvéd mérkőzést,nem nagyon tünt fel,hogy a Honvédból valaki válogatott lenne. Miért lesz közgyűlés decemberben,fölösleges,itt minden le van már zsirozva! \"A lejtőn nincs megállás\" irta itt valaki egyszer,milyen igaza volt.

B (régi) hozzászólása
2012.10.29. 18:22

Ja, és Tóth Márton, Pásztor Mátyás.

B (régi) hozzászólása
2012.10.29. 18:22

Egy liter nyál folyt ki a monitoromból, ahogy megnyitottam a hozzászólásokat. Azóta kisebb intenzitássál, de továbbra is folyik. Reggelre remélem eláll.

katsa hozzászólása
katsa37693
2012.10.29. 18:08

DRÁGA KEMÉNY DÉNES MESTER-KAPITÁNY ÚR! Szívszorító volt látni azt a fotót, amelyen \'csak\' a háttérből figyeli az edzést.. nekem ÖRÖKKÉ ÖN MARAD AZ IGAZI KAPITÁNY!!!!!!.. (Természetesen nem megbántva B.Tibit, akinek minden elismerésem). Aranyos KEMÉNY DÉNES ÚR, bízom benne, h a vízilabdát nem téveszti szem elől, titkon azt is remélve, h talán a MVLSZ-elnökeként itt marad velünk, h profizmusával, szakértelmével & tekintélyével tovább segítse/kísérje imádott vízilabdasportunkat és a formálódó csapatot!!! JÓ EGÉSZSÉGET & NAGYON SOK SIKERT KÍVÁNOK ÖNNEK & a stábnak is!!! Őszinte tisztelettel & szeretettel: csaszi kata