FACEBOOK

Eurokupa: Debrecen-Dinamo Moszkva, Florentia-Szolnok

Eurokupa: Debrecen-Dinamo Moszkva, Florentia-Szolnok
hozzászólás, 2012.10.22.

Hétfőn elkészítették az Eurokupa negyeddöntőinek párosítását. A Debrecen a Dinamo Moszkvával, a Szolnok a Florentiával küzd meg a legjobb négy közé jutásért.

Eurokupa, negyeddöntők:

DEBRECEN-Dinamo Moszkva (orosz)

Florentia (olasz)-SZOLNOK

Mataro (spanyol)-Radnicski Kragujevác (szerb)

Savona (olasz)-Nice (francia)

A játéknapok: november 14. és 24. Az első mérkőzésen az elöl álló csapat a pályaválasztó.

HOSNYÁNSZKY NORBERT (Szolnok) a vlv-nek:

- Abból a csapatból már csak néhányan maradtak, amelyben és játszottam, ennek ellenére azt mondom, hogy nem lesz egyszerű, kaphattunk volna könnyebb ellenfelet is. Jó kis csapat a mostani Firenze, a két idegenlégiósuk spanyol - Espanyol és Molina, van egy egész jó centerük és egy jó kapusuk. Úgy gondolom, hogy papíron mi jobbak vagyunk, de Firenzében biztos, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz. Nem könnyű a feladat, de tovább kell jussunk!

VARGA TAMÁS (Debrecen) a vlv-nek:

- Az utazás szempontjából a legrosszabbat kaptuk és ami az erőviszonyokat illeti, könnyen lehet, hogy a Matarónál és a Nizzánál erősebb ez az ellenfél. Nem ismerjük őket, a következő időszak nyilván azzal telik el, hogy felmérjük a képességeiket. Természetesen mindenképpen tovább kell jussunk, nem lesz könnyű, de ezt a feladatot kaptuk most, ezt kell megoldani. Az a minimum, hogy az első meccsen, itthon nyernünk kell, s természetesen az lenne jó, ha nyugodtan utazhatnánk Moszkvába. De ismerve a mi csapatunkat: szeretjük megnehezíteni a saját dolgunkat... Remélem, most ez nem így lesz!

3 régi hozzászólás

szerk hozzászólása
szerk37646
2012.10.23. 20:03

Pótolva, köszi (nem tudom, hogy került le).

B (régi) hozzászólása
2012.10.23. 19:38

Azért ne feldkezzünk meg a Savona-Nice párosításról sem. A cikkből ugyanis ez kimaradt.

bp hozzászólása
bp37630
2012.10.22. 19:38

Papirforma szerint,várhatóan létrejön a Szolnok-Kragujevac derbi,ahol a szolnoki szerbek összecsapnak,Uduvicic edző csapatával,érdekes lesz! Papirforma az is,hogy nyer a Radnicki,és a Kupát is Ők nyerik. A Szeged-Szolnok-nak is van pikantériája,mégpedig a Molnár T,Szivós M kontra Kovács István A Szolnok sorsa már szerdán eldőlhet,ha nem nyernek Szegeden,könnyen széteshetnek,mint tavaly,márpedig Negreanról,Nyékiről,Hangayról,Vörösről,könnyen nyerhet a Szeged,és nyerni is fog. ,És akkor már a szezon elején felvetődhet Szolnokon a kérdés,hogy megfelelő emberek költik-e el a szponzor pénzét?