FACEBOOK

Eger-Tbiliszi - vízum hiányában elmarad

Eger-Tbiliszi - vízum hiányában elmarad
hozzászólás, 2012.09.20.

A LEN szakszerűségének újabb bizonyítéka: nem lehet megtartani a jövő szerdára tervezett Eger-Ligamus Tbiliszi BL-csoportmérkőzést, mert a sorsolás és a BL-start között lévő rövid idő kevés arra, hogy a grúz csapat megszerezze a magyarországi utazáshoz szükséges vízumokat.

Mint a vlv beszámolt róla, a Bajnokok Ligája 2012-13-as versenysorozatának csoportbeosztását szeptember 7-én készítették el.

Az egri klubtól csütörtökön a következő írásos tájékoztatást kaptuk:

"A férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában szeptember 26-án a grúz Ligamus Tbiliszi csapatával mérkőzött volna a ZF-Eger csapata. Bárány Attila, az Egri Vízilabda Klub ügyvezető elnökének tájékoztatása szerint a mérkőzést elhalasztották. A selejtezőből a továbbjutást kiharcoló grúz bajnok vezetői arról tájékoztattak, hogy a magyar vízumot ilyen rövid idő alatt nem tudják beszerezni.  Újabb időpontban a versenynaptár zsúfoltsága miatt nem tudtunk megállapodni. További egyeztetések szükségesek, mint ahogyan a Volgográd elleni október 6-i idegenbeli találkozó ügyében is. Az orosz televízió közvetíteni szeretné az összecsapást, így van remény arra, hogy mi is kapjunk jelet a magyarországi sugárzáshoz - nyilatkozta az egri klubvezető."

Természetesen amint újabb információhoz jutunk a mérkőzés időpontjával kapcsolatban, azt megosztjuk olvasóinkkal.

A KÉT MAGYAR CSAPAT TELJES PROGRAMJA

Címkék:
Eger-Tbiliszi vízum

1 régi hozzászólás

ikuvihar hozzászólása
2012.09.21. 02:41

Komolytalan.