FACEBOOK

Stopper - újabb adalékok London megértéséhez

Stopper - újabb adalékok London megértéséhez
hozzászólás, 2012.09.18.

Csaknem negyedórás filmet sugárzott a Hírtelevízió a magyar férfi vízilabda-válogatott londoni szerepléséről a főszereplők megszólaltatásával. Újabb adalékok a történtek, a kialakult helyzet megértéséhez. Kovács Zsófia riportfilmje.

A Hírtévé Stopper című műsorának legfrissebb adása nagy terjedelemben foglalkozott a Kemény-legények londoni szereplésével, a mostani helyzet felvázolásával, a várható fejlemények elemzésével.

Megszólal és meglehetős részletességgel beszél a londoni mecsekről Kemény Dénes szövetségi kapitány, aki kifejti azt is, hogy miért vállalta Peking után a folytatást, noha tudta, hogy nehéz lesz: ezt tartotta "tökös döntésnek".

Kiss Gergely és Madaras Norbert is megszólal a riportban, Martin György szövetségi elnök pedig felvillant néhány olyan problémát, amivel a sportágnak a közeljövőben szembe kell néznie. Az állami támogatás biztosan csökken, hiszen annak az eredményesség az alapja. A szponzorációt tekintve az MVLSZ-nek kizárólag multinacionális cégekkel van kapcsolata, s azok mindig október-november tájékán döntenek arról, hogy mire költenek. Kemény Dénes személyes döntésétől is sok minden függ. Egy biztos: mindenképpen új korszak kezdődik a magyar vízilabdázásban.

Kovács Zsófia riportfilmje:




Címkék:
Stopper

9 régi hozzászólás

anya hozzászólása
anya37412
2012.09.20. 02:05

Csapom a Vilag Ligara: Nagy V (Baksa) - Varga D, Varga D, Kis G, Madaras, Szivos, Hosnyanszky, Harai, Vamos, meg a 3 legtehetsegesebb junior. Szovetsegi kapitany Kemeny D. Januartol meg majd meglatjuk...

APREAND hozzászólása
APREAND37407
2012.09.19. 19:45

Dénes ,ne sokat gondolkodj vállald el tovább! Ennyi okos szakértő a világon nincs mint nálunk kis hazánkban.Felejtve az olimpai sikereket,jön a már én már régen tudttam és megmondtam, ez lessz a vége persze anonim fantom neév mögé bujva. Volt egy korszak lezárult,Te is hibáztál ezt náladd jobban senki nem tudja és tudom hogy mérlegelni is fogod.Ha valaki kezelni fogja az elkövetett hibákat az te leszel. Egyre jobban gyöz meg a hozzá szolókat olvasva (pedig eddig én is az edző váltás gondolatát támogattam),hogy rád van itt szükség ,egy új felállás elinditására . De gondolom a döntésedet nem a sok itteni igaz \"szakfejtés\" fogja befolyásolni. Pedig itt még mesét is olvashatsz. A Magyar vizlabda igaz jó jövőbeni szereplésében reménykedve,sok sikert minden Magyarországért küzdő ,szurkolónak,játékosnak és edzőnek.

qqcska hozzászólása
qqcska37404
2012.09.19. 18:34

anno Lenin elvtársék is elsöpörték a csúnya gonosz cárt és a rendszerét és felépítettek valami csodálatost... nem is tudom miért ez a hasonlat jut eszembe, vagy mégis?

balzs hozzászólása
balzs37402
2012.09.19. 12:44

Kíváncsi lennék olyanra volt-e már példa a vízilabda történelemben, amit a horvátok csináltak idén. Az Eb-n kikaptak azoktól a németektől, akik az olimpiára ki sem jutottak, aztán a 8 közé jutásért kikaptak a románoktól és 9.-ek lettek, az olimpiainál azért mégiscsak egy kicsivel gyengébb mezőnyben, ilyen rosszul magyar felnőtt férfi válogatott talán sosem szerepelt sem EB-n, sem VB-n, sem olimpián. És ezek után ugyanabban az évben megnyerik az olimpiát pontvesztés nélkül (igaz egyetlen komoly ellenfelük a montenegróiak voltak). Nyilván szükség van fiatalításra, változtatásra, újításra a magyar válogatottnál, és látjuk hogy az utánpótlás is lehetne jobb, de azért talán még nem kell temetni a mindenkori/jövőbeli magyar válogatottat, remélhetőleg senki nem szeretné ha a magyar foci szintjére süllyedne magyar vízilabda is.

szamóca hozzászólása
2012.09.19. 11:42

áhitat az van. sokan soha nem fogják látni a fától az erdőt.

raketa hozzászólása
raketa37398
2012.09.19. 11:05

Kedves Brégi! Mi bajod van a kispolgárokkal? Talán a proletárdiktatúra vitte el?re a világot? Esetleg az internacionalizmus jó a nemzeti válogatottnak? Lehet, hogy ész is kell a vízilabdához?

B (régi) hozzászólása
2012.09.19. 10:09

Adri, látom, te még mindig nem érted a lényeget, és továbbra is hinni szeretnél abban, ami már évek óta csak az álmaidban létezik. És ehhez hiányolod a romantikus, naiv, lelkendező hozzászólásokat, amelyek egészen Londonig jellemezték az Átlagember víziladbához való viszonyulását. Rossz hírem van a számodra: a hívők elkoptak, a látók viszont itt maradtak. Mert ők a vízilabdára esküdtek fel, és nem Kemény Dénesre meg a neki kijáró kispolgári ömlengésre.

Adrienne hozzászólása
2012.09.19. 01:51

És az unalmas, ugyanolyan hozzászólások is...

látó hozzászólása
látó37392
2012.09.19. 00:09

Nos a történet folytatódik az \"ősközösségi Faluban\".....! Miközben a falu teljes lakossága, még a legegyszerűbb földművelők is (de még a Hegyeken túli Idegen Törzsek is) azt tapasztalták, hogy az egykoron legyőzhetetlen Törzs földjein valami szokatlan és ritka gyenge termést hozott a Holdév és olyan gyéren arathattak ami még a jól megszokott betevő falatot is komolyan veszélyeztette (akkor már sok más Törzs vezetői felismerték az ősi magyar mondást - \"Ki mint vet úgy arat\") ellentétben az Öreg Varázsló és családja (és rokonai és barátai és közeli üzletfelei...) és a Varázsló által mozgatott agg Törzsfőnök hangzatos és kidobolt jóslataival szöges ellentétben, a Varázsló és hű segédei, és az összes töttyedt alvezér, ahelyett, hogy felmérték volna vesztett helyzetüket és kezdtek volna szép csendben menekülni, visszavonulni és visszahúzodni a Hegyek rejtekébe, addig soha nem látott gazdag, fényűző, minden jóban dúskáló lakomát tartottak a ritka gyenge termés megünneplésére! Miután ezt szinte senki nem értette a faluban, a legharcosabb Harcosok és Vadászok elkezdték vadul feszíteni íjjaikat, hegyezni lándzsáikat és ütni a tam-tamot...! Ha a falu teljes népe átveszi a dob ritmusát, elkezd arra táncolni, itt tűzrakás és nagy-nagy ünneplés, talán még \"falatozás\" is lesz...!