FACEBOOK

Tóth Márton: Posillipo

Tóth Márton: Posillipo
hozzászólás, 2012.09.11.

Elvesztette egyik friss igazolását, a rutinos Tóth Mártont a Vasas. A Honvédtól a piros-kékekhez igazolt játékos Olaszországban, a Posillipóban játszik tovább - ez is a névszponzor Uniqa távozásának egyik következménye.

Tóth Márton távozásáról a Vasas SC honlapján jelent meg a hír kedden este.

Mint megírtuk, a Vasas váratlan anyagi gondjait a vezetés részben új szponzorok felkutatásával, részben "közös tehervállalással" tervezte áthidalni. Mint tájékoztattunk, a játékosoknak hétfőig kellett átgondolniuk helyzetüket.

TÓTH MÁRTON a vlv-nek:

- Régóta tartom a kapcsolatot Valentino Gallóval és Tomi Negrivel, akikkel a korosztályos válogatottnál rendszeresen ellenfélként találkoztam. A múlt héten megkérdezték, hogy volna-e kedvem náluk játszani - ekkor derült ki, hogy a Vasasnál kötött megállapodások teljesítése veszélybe került. Gyorsan megállapodtunk és egyelőre egyéves szerződést kötöttem. Nem titok, hogy eredetileg is Olaszországba szerződtem volna, amennyiben Benedek Tibor vette volna át a Camogli irányítását. Az meghiúsult, s most a Vasasnál is problémák adódtak, ezért voltam kénytelen lépni. Barátsággal váltunk el a piros-kékektől, akik nagyon korrektek voltak, megértették a helyzetemet, amiért köszönettel tartozom. (Ne felejtsük el, hogy az elmúlt bajnoki évadot egy olyan csapatnál töltöttem, ahol szintén váratlanul adódtak anyagi problémák, hét hónapig nem is kaptam fizetést...) Nagy kihívásnak tartom az olaszországi évet, úgy gondolom, segíteni fog abban is, hogy tovább fejlődjek.

A klub által kedden közzétett információ szerint a Vasasnál maradók végül eredeti szerződési feltételeikkel vágnak neki az évnek.

Címkék:
Tóth Márton

2 régi hozzászólás

sculler hozzászólása
sculler37302
2012.09.12. 17:55

Sok sikert Marci !

szamóca hozzászólása
2012.09.12. 14:59

bravó uniqa...