FACEBOOK

Felkészülési torna Debrecenben

Felkészülési torna Debrecenben
hozzászólás, 2012.08.29.

Rangos klubtornát szervezett a Debrecen szeptember harmadik hétvégéjére. A részvevők: FTC, Szolnok, Eger, Vasas, Partizan Belgrád és Debrecen. Ismertetjük a háromnapos torna programját.

A debreceniek honlapjának szerdai információja szerint Gyöngyösi András „Tojás” meghívására érkeznek Európa-, világ- és olimpiai bajnokok a hajdúsági fővárosba.

Az Európa Kupában is érdekelt házigazda Debrecen mellett a szerb sztárcsapat a Partizán Belgrád, a Vasas, az Eger, a Szolnok, és az ősi rivális Ferencváros együttese is harcba száll a vándorkupáért. A háromnapos megmérettetés (szeptember 14-15-16) pénteken kora reggel veszi kezdetét és vasárnap késő estig tart, miközben egész nap játékban lesz a labda, hiszen ha éppen nem a felnőttek csapnak össze egymással, az ígéretes debreceni tehetségek meccselnek a régió csapataival. Minden bizonnyal nem fog tehát unatkozni az, aki ellátogat szeptember harmadik hétvégéjén a Debreceni Sportuszodába - ahova kicsiket és nagyokat, fiúkat és lányokat egyaránt szeretettel várnak a szervezők. Aki pedig kedvet kap Magyarország legsikeresebb csapatsportágához, az most ki is próbálhatja magát, hiszen a színes programok mellett tagtoborzó vár a fiatalokra. A háromnapos maratoni vízilabdára a belépés ingyenes.

- Ez a torna kiválóan szolgálja azt a célt, amit szerettünk volna megvalósítani, hogy a bajnoki rajt előtt tétmeccseken is megmérettethessük magunkat jó csapatok ellen. A nevében ugyan felkészülési torna, ám mivel a presztízs mindig számít, biztos vagyok benne, hogy az ellenfeleink is mindent meg fognak tenni a győzelem érdekében. Nagyon örülök, hogy immár második éve rendezhetjük meg, méghozzá erős mezőnnyel, hiszen olyan csapatokat sikerült idecsábítanom, mint például a két évvel ezelőtti Euroliga-győztes Partizan, vagy a magyar bajnok Vasas. Az pedig, hogy elfogadták a meghívásunkat, azt bizonyítja, hogy befogadnak minket abba a körbe, ahova ők tartoznak. A háromnapos meccs-dömpinggel remek alkalom nyílik arra, hogy le tudjuk mérni magunkat, hol tartunk a felkészülésben, emellett pedig nagyszerű hírverése a vízilabdának a bajnokság kezdete előtt – mondta Gyöngyösi András, a debreceniek mestere a klub honlapján.

A torna programja:

Szeptember 14., péntek

10.00 FTC – Szolnok

11.15 Partizan Belgrád – Vasas

12.30 Debrecen – Eger

17.00 Szolnok – Vasas

18.15 Debrecen – Partizan Belgrád

19.30 FTC – Eger

Szeptember 15., szombat

10.00 Partizan Belgrád – FTC

11.15 Vasas – Debrecen

12.30 Szolnok - Eger

17.00 FTC - Vasas

18.15 Debrecen - Szolnok

19.30 Eger – Partizan Belgrád

Szeptember 16., vasárnap

10.00 Eger - Vasas

11.15 Partizan Belgrád - Szolnok

12.30 Debrecen - FTC

1 régi hozzászólás

Rolling hozzászólása
Rolling37140
2012.08.30. 09:36

\"ősi rivális Ferencváros\"? Már elnézést mindenkitől, és sok sikert a debreceni vízilabdának, de egy kéz sem kell ahhoz, hogy megszámoljuk a debreceni minőségi vízilbda éveit. Akkor hogyan lehet bárki is ősi rivális. Fel kell dobni minden hírt, fontos bevonzani a közönséget, de azért nem kellene ennyire eszetlenül bulvárosodni.