FACEBOOK

Érkezés a Játékok helyszínére

Érkezés a Játékok helyszínére
hozzászólás, 2012.07.27.

Péntek délután megérkezett Londonba a címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott. Néhány játékost arra kértünk, üzenjen a hazai szurkolóknak.

Biros Péter az esti kötelezettségeire való tekintettel már reggel repülőre ült, a többiek délelőtt még rendesen edzettek a szigeten és a délutáni járattal utaztak Londonba. Gépük a tervezettnél 10 perccel előbb szállt le, s mivel a nekik küldött buszt elhappolta egy másik csapat, a fiúknak fél órát várniuk kellett a városba indulással.

Szombaton érdeklődünk, hogyan vették fel a fiúk az olimpiai faluban a fonalat - milyen volt az ágy, vasárnap pedig már a legnagyobb izgalmak következnek: a szerbekkel játsszuk az első meccset!

VLV-VIDEÓK:


Varga Tamás - megérkezés Londonba


Üdvözlök mindenkit, megérkeztünk Londonba, elkezdődik egy nagyon kemény sorozat, készen állunk a küzdelemre. Szurkoljatok nekünk!



Kiss Gergely megérkezés Londonba


Helló, magyarok, megérkeztünk Londonba! Mostantól csak az olimpia számít, szurkoljatok nagyon!



Szivós Márton megérkezés Londonba


- Üdvözlök mindenkit! Hajrá magyarok! Szurkoljatok nekünk, nagy szükségünk lesz rátok! Sziasztok!



Varga Dénes - megérkezés Londonba

- Megérkeztetek Londonba, gondolom, hogy már kellően izgatott vagy... Mire számítasz az első meccstől?

- Azt tudom mondani, hogy az első meccsen biztosan egymásnak esünk, nem csak azért, mert ez egy magyar-szerb, hanem azért, mert nyitó mérkőzés. Mi nagyon készültünk, úgy gondolom, tudjuk is, hogy mivel sebezhető a szerb csapat, de elsősorban avval foglalkozunk, hogy amire mi képesek vagyunk, azt kihozzuk magunkból. Ez lesz a kulcsa a vasárnapi győzelemnek.

- Mit vársz összességében az olimpiától?

- Győzelmet.

- Köszönöm szépen.



vlv-képek

AZ OLIMPIAI VÍZILABDATORNA TELJES MENETRENDJE


Képünkön a csapat egyelőre aranyérem nélküli tagjai mutatják fel a vlv kamerájának életük első olimpiai akkreditációját a Heathrow-i repülőtéren.