FACEBOOK

Díjátadás a tornateremben - helyzetkép a szigetről

Díjátadás a tornateremben - helyzetkép a szigetről
hozzászólás, 2012.07.19.

A Vodafone Kupát követő egynapos szünet után csütörtökön folytatta felkészülését a magyar válogatott. Edzőpartnereink az ausztrálok, a jövő hét elején pedig pekingi döntőbeli ellenfeleinkkel, az amerikaiakkal készülünk együtt.


Bensőséges légkörű kis ünnepség keretében, a margitszigeti tornateremben adta át a Vodafone Kupa legjobb kapusának és a magyar válogatott legeredményesebb játékosának járó díjat Kemény Dénes csütörtökön Szécsi Zoltánnak és Madaras Norbertnek - a játékostársak nagy tapsa közepette. (Ez a díjátadás valahogy kimaradt a torna eredményhirdetésének programjából, most pótolta maga a szövetségi kapitány.)

A másfél órás tornatermi foglalkozás után kétórás vizes edzés következett, immár közösen az ausztrál válogatottal s este is együtt edzett a két csapat. Pénteken nem hivatalos, barátságos meccset is játszunk az ausztrálokkal - a kétkapuzás szokásos szabályait alkalmazva. Érdekesség, hogy ez a közös foglalkozás szokatlanul korán, reggel 9-kor kezdődik, aminek az az oka, hogy a mieinknek a londoni csoportkörben lesz (helyi idő szerint) reggel 10 órás meccse is, célszerű tehát minden lehetőséget megragadni a meccskörülmények ilyen módon való "imitálására".

Péntek déltől két és fél napos, jól megérdemelt pihenőt kapnak a játékosok, s hétfőn már az amerikai válogatott lesz fiaink edzőpartnere. A londoni tornára nagyon nagy reményekkel készülő pekingi ezüstérmes úgy időzítette felkészülését, hogy annak végén, közvetlenül a játékok helyszínére utazás előtt a magyar csapattal szemben tesztelhesse pillanatnyi állapotát.

- Mindenki jól van, Péter is edz rendesen, a védekezésnél még vigyáz a bal karjára, egyébként úszni, lőni már abszolút normálisan tud. A tervezett menetrend szerint zajlik a munka, mint Dublin után mondtam, van néhány dolog, amit rendbe kell rakni, most ezeken dolgozunk - tájékoztatta a vlv-t Kemény Dénes.

4 régi hozzászólás

ladorjan hozzászólása
2012.07.21. 15:58

Köszi aurel, ez jól esett, és a zene is klassz volt alatta! Ilyet szeretnék látni Londonról is!

aurel hozzászólása
aurel36352
2012.07.19. 23:03

Egy megemlékezés Pekingről - remélem segíteni fog! :-))) Hajrá, fiúk! http://www.youtube.com/watch?v=lMfy6ODrE_g

KerbiT hozzászólása
KerbiT36351
2012.07.19. 20:52

Balzs! Kiss Gergő a torna legjobb mezőnyjátékosa lett. Madi, pedig a csapat házi gólkirálya, így értették, hogy a legeredményesebb. (legalábbis szerintem :))

balzs hozzászólása
balzs36350
2012.07.19. 20:38

Ha Madaras Norbi lett a magyar csapat legeredményesebb játékosa, akkor Kiss Gergely melyik válogatott színeiben lett a torna legjobb játékosa? Vagy a legjobb és a legeredményesebb nem ugyanazt jelenti? Egyébként gratulálok mindhármuknak! Hajrá magyarok!