FACEBOOK

Következik: Kanada-Magyarország

Következik: Kanada-Magyarország
hozzászólás, 2012.06.04.

Kedden hajnalban játssza következő hivatalos mérkőzését az amerikai kontinensen edzőtáborozó magyar válogatott. A helyszín Vancouver, az ellenfél Kanada csapata. A meccset az interneten keresztül élőben követhetjük majd nyomon.

Csak az érdekesség kedvéért, ez történt Kaliforniában, ahonnan a magyar válogatott Kanadába utazott:

USA-Horvátország 9:5 (4:1, 1:3, 2:1, 2:0)
G.: Azevedo 2, Alexander, Beaubien, Bailey, Hutten, Smith, Krumpholz, Mann, ill. Baracs, Sukno 2-2, Karacs


A csapatunk körül minden rendben, már a "friss sérültek" is edzenek, s elképzelhető hogy Kemény Dénes a túra során hivatalos meccsen még nem szerepelt Szécsinek és Szivós Mártonnak is játéklehetőséget ad a Kanada elleni mérkőzésen.

Természetesen hiába volt szombat és vasárnap, a magyar csapat mindkét hétvégi pihenőnapon délelőtt és délután is edzett. Reggel másfél órás edzőtermi foglalkozás, majd (saját körben) vizes edzés szerepelt a programban, este pedig kemény kétórás kétkapuzás a kanadai csapattal, mind szombaton, mind pedig vasárnap.

A monotonitást vasárnap este különleges közös program törte meg: a csapat a stábtagokkal együtt felkereste a közelben lévő The Keg Steakhouse & Bar elnevezésű vendéglátóipari létesítményt. A húsfajta nevéből talán sokaknak beugrik, hogy a januári eindhoveni EB alatt is hasonló jellegű étteremben kapcsolódtak ki a fiúk, különböző méretű (de azért általában meglehetősen nagy darab) húsokat magukba tömve.

Varga Tamást arról kérdeztük, hogy a közös edzések alapján milyennek találja a kanadai csapatot.

- Más dimenzió, mint az USA, vagy a horvát, de ezzel együtt nem szabad senkit sem lebecsülni, ráadásul a meccs mindig más, mint az edzés! - mondta Csuvi.

A vancouveri magyarok hetek óta készülnek a találkozóra. A városban és környékén 10-15 ezer honfitársunk él, s természetesen nagy esemény számukra a háromszoros olimpiai bajnok válogatott vendégszereplése.

Az alkalomra ízléses műsorfüzetet is kiadtak, amelyben bemutatják a két csapat játékosait és Vancouver polgármestere köszönti a vendégeket, kellemes ott-tartózkodást és hasznos, jó felkészülést kívánva a londoni olimpiára.

A Kanada-Magyarország hivatalos mérkőzés kedden, magyar idő szerint reggel 6 órakor kezdődik Vancouverben, s a találkozó élőben követhető lesz itt: http://www.livestream.com/pacificstormwaterpolo