FACEBOOK

Óvatos K.O. a Flórián téren

Óvatos K.O. a Flórián téren
hozzászólás, 2012.05.22.

Az eddigi két (sajtó)nyilvános vizes edzés után a sajtó képet kaphatott arról is, hogy milyen reggeli kondiedzés után érkeznek naponta a Széchy-uszoda medencéjéhez a londoni olimpiára készülő magyar válogatott tagjai.

Már februárban beszámoltunk arról, hogy a válogatott a margitszigeti medencéhez közeli "ódon" kis tornateremből áttette a kondicionáló edzések székhelyét a Gilda Max cég "összes termeibe".

A cég fővárosi hat nagy konditerme közül természetesen a Flórián téri a rendszeres foglalkozások helyszíne, hiszen ez van legközelebb a Margitszigethez.

Az alapos bemelegítés után erőfejlesztés, nyújtás és ökölvívás szerepelt a programban. Míg a csapat egy része a különlegesnél különlegesebb gépekkel "bíbelődött", három pár az ökölvívóring kötelei között mímelt bokszolásra emlékeztető mozdulatokat.

A Varga Dani-Vámos Marci, Baksa Laci-Varga Tamás és a Szécsi Zoli-Nagy Viktor pár egyidőben kergette egymást a ringben. Videónkon látható, hogy a fiúk vigyáztak egymásra (dicsérendő például, hogy Szecska és Viktor nem itt akarta eldönteni a kapusposzton elkerülhetetlen egyetlen kieső kilétét), s észrevettük, hogy általában kifejezetten vigyáztak még arra is, hogy ne a lövő kezükkel ütögessenek. Azért azt megjegyezzük, hogy az edzőnek többször is rá kellett szólnia az egyik játékosra: ne üssön olyan erőseket. Na ki volt ez a játékos? Na ki? Hát természetesen Varga Tamás, aki ezt a gyakorlatot sem volt képes félszívvel csinálni... :-)

Érdekességként megemlítjük, hogy Kemény Dénes szövetségi kapitány is rendesen kivette a részét az edzésből, súlyzózott és kocogott a futópadon. Feltűnt viszont, hogy ökölvívópartnert nem választott magának, amit mindenki nagyon sajnált a teremben, különösen a játékosok :-).


vlv-képek


VLV-VIDEÓ: