FACEBOOK

Scudetto - Recco-győzelemmel kezdődött

Scudetto - Recco-győzelemmel kezdődött
hozzászólás, 2012.05.17.

Nehezen, de megszerezte a győzelmet az olasz bajnoki döntő első meccsén a címvédő Pro Recco csütörtök este. Alex Giorgetti gólja döntött, az utolsó percben.

Olasz bajnokság, döntő, első mérkőzés

Pro Recco-Brescia 9:8 (4:3, 1:0, 0:1, 4:4)
Sori, v.: Stampalija, Vlasics (mindkettő horvát)
Pro Recco: Tempesti, Lapenna, Figari 1, Figlioli 1, Giorgetti 2, Felugo, Di Costanzo 1, Giacoppo, Benedek, Zlokovics, Ivovics 4, N. Gitto, Fiorentini. Vezetőedző: Giuseppe Porzio.
Brescia: Del Lungo, Miotto, Presciutti 2, Legrenzi, Loncar, Calcaterra R. 2, Mammarella 1, Nora 1, Binchi, Elez 2, Giorgi, M. Gitto, Diam. Vezetőedző: Alessandro Bovo.
Gól - emberelőnyből: 2/7, ill. 3/10
Gól - ötméteresből: 1/1, ill. -

A Recco végig vezetett, de elhúzni nem tudott, s a vendégeknek másfél perccel a befejezés előtt sikerült egyenlíteniük. Az utolsó percen belül még egy fórt kapott a Recco és az ennek végén szerzett Giorgetti-találat döntötte el a mérkőzés sorsát.

A bajnoki döntő az egyik fél második győzelméig tart. A következő mérkőzés vasárnap lesz, Bresciában.

BENEDEK TIBOR a vlv-nek:

- Nagyon nehéz meccset játszottunk. Bebizonyosodott, nem volt véletlen, hogy az Olasz Kupában kikaptunk tőlük. Ha nincsenek a külföldiek, ahogy az Olasz Kupában, akkor szerintem ma is kikaptunk volna. Borzalmasan nehéz meccset fogunk játszani Bresciában, ennek ellenére megpróbáljuk ott befejezni, de ehhez nagyon-nagyon sokat kell hogy javuljon a játékunk.


Alex Giorgetti meccset eldöntő gólja