FACEBOOK

Vodafone Kupa: július 15-16-17.

Vodafone Kupa: július 15-16-17.
hozzászólás, 2012.05.17.

Véglegessé vált az idei Vodafone Kupa időpontja.A londoni olimpia előtti utolsó megmérettetés július 15-16-17-én, vasárnap-hétfő-kedden lesz a hagyományos helyszínen, a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda nyitott medencéjében.

A budapesti közönség a Vodafone Kupán búcsúzhat el a nem sokkal később Londonba induló magyar válogatottól. A budapesti tornán Ausztrália, Spanyolország és a világbajnok olasz válogatott lesz Birosék ellenfele.

A szövetségi kapitánytól úgy tudjuk, hogy a margitszigeti verseny után az ausztrálok Magyarországon maradnak, s a következő héten együtt készülnek velünk.

Mint ismeretes, Kemény Dénes úgy tervezi, hogy a nyári felkészülés utolsó fázisára, a Vodafone Kupára lehetőség szerint kijelöli a londoni tornán részt vevő 13 játékost, hogy a Margitszigeten már az olimpiai csapat szerepelhessen.

4 régi hozzászólás

Madifan hozzászólása
Madifan36094
2012.06.30. 11:43

Miért nem lehetett péntek-szombat-vasárnapra leszervezni a tornát?? :( Sokkal több néző ment volna ki a világ legjobbjait megnézni.

katsa hozzászólása
katsa35882
2012.05.18. 19:12

Renkívül rossz az időpont választás!!... ..bár gondolom, eléggé be van táblázva a CSAPAT.. de mégis nem lehetne hétvére tenni???? Évek óta mindegyik Unicum/Vodafone kupán kint vagyok a szigeten, h szurkolhassak A CSAPATUNKNAK. Sajnos a munkaköröm nem teszi lehetővé a nyári szabadságot, így idén először nagy sajnálatomra nem leszek jelen, pedig nagyon szeretnék ott lenni!!!.. Pláne, hogy idén látjuk talán utoljára a NAGY GENERÁCIÓ AKTÍV, MÉG MINDIG VILÁGKLASSZIS OLIMPIAI BAJNOKAIT!!!! Nem lehetne hétvégén lebonyolítani??... Ui.: Bízom benne, h nem a kevés helyen fogható Sportklub fogja közvetíteni a válogatott meccseit!! Kérjük szépen, az Illetékesek közreműködését ez ügyben!!!

Daret hozzászólása
Daret35881
2012.05.18. 14:27

Szuper az időpontválasztás. Majdnem hétvégére esik a Vodakupa, mint ahogyan a beharangozókban is előre jelezték. Ha még egy kis eső is esik, garantált a teltház! Vagy nem ez a cél?

B (régi) hozzászólása
2012.05.17. 09:12

Azért szerintem nem lenne hátrány, ha ezúttal kicsit korábban jelölné ki a kapitány az utazó 13-at, így legalább lenne 2-3 hét, amikor már csak velük foglalkozna és a játékosok is csak a leendő csapattársaikkal. Koncentráltan, nyugalomban, békességben, csak a legszükségessebb mértékű feszültség közepette. Nem hinném, hogy ennek a döntésnek a meghozatalához bő két hónapra volna szükség akkor, amikor a kapitány minden kerettagot úgy ismer, mint a saját tenyerét.