FACEBOOK

A Pro Recco ismét Európa trónján

A Pro Recco ismét Európa trónján
hozzászólás, 2012.05.12.

A vártnál nehezebben, de végül meggyőzően nyerte a BL final four döntőjét a Pro Recco szombaton Nagyváradon. A Vasas a kisdöntőben szétesett, kikapott a Zágrábtól. A torna legjobb játékosa Varga Dénes lett. Helyszíni jelentésünk.

Bajnokok Ligája, final four, bronzmérkőzés:

Vasas-Mladost Zágráb 7:11 (1:1, 3:5, 1:2, 2:3)
Nagyvárad, v.: Alexandrescu (román), Margeta (szlovén)
Vasas:Nagy V., Decker Á., Boskovics 1, Katonás 2, Fazekas, Vörös 1, Kiss G., Vámos 2, Drasko Brguljan, Fülöp, Steimetz B., Takács B., Steinmetz Á. 1. Vezetőedző: Földi László
Mladost Zágráb:Pavics, Radu 1, Pavicsics, Zsivkovics 2, Udovicsics 2, K. Milakovics, Bukics, Gagulics 1, Hinics 1, Mallarach 2, Vukicsevics 2. Vezetőedő: Vjeko Kobescsak
Gól - emberelőnyből: 7/10, ill. 4/13
Gól - ötméteresből: -, ill. -

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÜNK A MÉRKŐZÉSRŐL

A Vasas csak az első negyedben volt egyenrangú partner, a piros-kékek egyre több hibával játszottak és sajnos meg sem tudták nehezíteni a bronzéremmel vigasztalódó zágrábiak dolgát.


vlv-fotók



Horgos Zsolt képei a torna második napjáról


VLV-VIDEÓK (DigiSport és vlv):

0:1 - Radu gólja


1:1 - Boskovics gólja


2:1 - Vámos első gólja


2:2 - Vukicsevics első gólja


3:2 - Vámos második gólja


3:3 - Hinics gólja


3:4 - Zivkovics első gólja


4:4 - Katonás első gólja


4:5 - Zivkovics második gólja


4:6 - Vukicsevics második gólja


4:7 - Gagulics gólja


4:8 - Mallarach első gólja


5:8 - Katonás második gólja


5:9 - Udovicsics első gólja


5:10 - Mallarach második gólja


6:10 - Steinmetz Ádám gólja


6:11 - Udovicsics második gólja


7:11 - Vörös gólja


Katonás Gergő nyilatkozata


- Gergő, ez nem egészen úgy sikerült, ahogy elterveztétek. Hol ment el a mérkőzés, mit gondolsz?


- Nem ismerem a számokat, de belülről úgy éreztem, hogy az előny-hátrány harcban múltak minket felül. Tehát jobban belőtték az előnyeiket és jól védekeztek hátrányban. Mi meg sajnos pont fordítva, kevés hátrányt sikerült kivédeni. Belőni is, úgyhogy gyakorlatilag ezen múlt. Sajnálom, mert úgy jöttünk ma ide, hogy mindekéképpen nyerni akarunk. Úgy érzem, hogy meg is volt a tűz bennünk. Csak hát akartunk-akartunk, de semmi sem sikerült. A kapusuk nagyon jó napot fogott ki, sokszor már hihetetlen védései voltak, úgyhogy ez most így sikerült.

- Volt-e szerinted egyéb oka, például a tegnapi zakó a Recco ellen vagy bármi egyéb lelki dolog, ami miatt ma egy kicsit gyengébben játszottatok?


- Szerintem a Recco elleni meccsből inkább építkezni lehet, személy szerint legalábbis úgy érzem. Az egy ennél jóval keményebb ellenfél volt, tehát úgymond elvileg ma könnyebb dolgunk kellett volna, hogy legyen. Talán a fáradtság az, ami esetleg a negatív oldalra írható. Tehát azért egy nagyon fárasztó meccs volt, a Recco ellen megpróbáltunk mindent és ott is kevés dolog sikerült, de hát az egy erősebb csapat ennél jóval. Viszont fizikailag sok mindent kivett mindenkiből ez a meccs, úgyhogy ma talán ez is hiányozhatott kicsit.

- Összességében a szezont hogy értékelnéd? Aláírtad volna-e a szezon elején a Final Fourba jutást, ezt a negyedik helyet, illetve a bajnoki aranyat?


- Igen, így 10 perccel a meccs után, amikor kikaptunk, nyílván nehéz pozitívan látni, de azt gondolom, hogy holnap már pozitívan fogjuk látni ezt a szezont. Azért magyar bajnokok lettünk, ami nem kis dolog egy nagyon erős mezőnyben. Bejutottunk a Final Fourba, nem is akárhogyan. Úgy gondolom, hogy nagyon szép sikereket ért el ez a csapat. Igazából szerintem a maximum közelit kihozta ebben a szezonban magából. Úgyhogy semmiképpen sem lehetünk elégedetlenek.

- Jövőre hol fogsz játszani?


- Lejárt a szerződésem a Vasassal, volt már egy egyeztetés, de megállapodás még nem született, úgyhogy még nem tudok biztosat mondani.

- Az elkövetkező napok programja hogy néz ki nálad?


- Pihenéssel és szeretném a jövőmet lezárni, tehát hogy hol folytatom, szeretném a megállapodást minél előbb megkötni azzal a klubbal ahol folytatom a pályafutásomat.

- Köszönöm Gergő nemsokára találkozunk a válogatott felkészülésén.


- Találkozunk, köszönöm.

(Lejegyezte: Tina)



Kiss Gergely nyilatkozata


- Gratulálni szerettem volna, de végülis csak a helytállásért tudok gratulálni. Mi történt? Hol ment el ez a bronzmérkőzés?

- Hát, azt hiszem, hogy ez korábban ment el, nem ma, mert valóban azzal a szándékkal jöttünk, hogy a legjobb formánkat hozva meglepetést okozhatunk a Recconak, amely alapvetően 4-5  góllal jobb csapat mindenkinél, nálunk is,. De a bronzmeccsen mindenképpen eséllyel mehetünk be bármelyik horvát csapat ellen, akik elődöntőt játszottak egymás ellen. Úgyhogy próbáljuk meg az elődöntőt megnyerni a sokkal esélyesebb Recco ellen és utána pedig, ha nem sikerül, akkor még mindig a bronzért tudunk hajtani. Hát ugye ez a várható kategória jött be, hogy a bronzért kellett küzdenünk. Ezt a Zágrábot meg kellett volna vernünk ma. Fáradtak voltunk, enerváltak, nem tudom miért nem tudtunk fölpörögni. Kemény fizikai edzéseket végeztünk a bajnoki döntő és a Final Four között. Frissebbnek kellett volna lennünk fejben is és fizikailag egyaránt. Erre figyeltünk csak, hogy jól menjen a Final Four. Nem ment jól, ezt most nem tudom megmondani, hogy miért nem, de a dubrovniki négyes döntőbe jutásunkhoz, amikor a Dubrovnikot 7hát góllal vertük, annak körübelül a felét tudtuk mutatni csak most, vagy a bajnoki döntőn mutatottaknak, mondjuk maximum a kétharmadát. Sajnálom, de ez így alakult. És köszönöm a szurkolóknak hogy eljöttek és fantasztikus hangulatot teremtettek, gyakorlatilag megmentették a Bajnokok Ligáját a nemzetközi szövetségnek azzal, hogy ilyen szép számban piros-kék volt a lelátó és nem volt tátongó lelátó, így tényleg magyar volt ez a Final Four és nem csak azért, mert Nagyváradon játszottunk, hanem azért is, mert a szurkolók olyan hangulatot teremtettek. Azzal sok minden jóra rászolgáltunk, hogy bajnoki aranyat nyertünk és Final Fourba jutottunk, de a szurkolók megérdemelték volna a bronzérmet.

- Még egy kérdésem kell hogy legyen, hiszen ez volt a szezonbeli utolsó mérkőzésetek. Mit lehet tudni a te jövődről, van-e már bármi hivatalos bejelenthető információ?

- Holnap a csapat együtt ebédel, ez a közeli jövőm. Utána lesz egy pár nap pihenőm, és utána kezdődik az olimpiai felkészülés, egyelőre ennyit tudok. A klubbal kapcsolatos kérdésekre nem tudok semmilyen választ adni.

- Köszönöm szépen.

(Lejegyezte: Danna)



Nagy Viktor nyilatkozata

- Viktor, szomorú vagy, csalódott vagy, elégedett vagy, elégedetlen vagy?
 
- Szomorú, csalódott, fáradt, elkeseredett, de boldog, hogy ilyen szurkolótáborunk van és megint csak elkeseredett, hogy nem tudtuk kiszolgálni a szurkolóinkat. Azt mondom, hogy ha feleannyira jók vagyunk, mint ők a mai nap, akkor 2-3-mal verjük ezt a Zágrábot.
 
- Mi történhetett? Nem sikerült kipihennetek magatokat, valahogy megleptek titeket valami váratlan taktikai húzással?
 
- Nem, abszolút nem leptek meg minket semmilyen váratlan dologgal. Egyszerűen fejben és fizikálisan is gyengébbek voltunk náluk ma – ezt nagyon sajnálom. Azok után, hogy kikaptunk a Reccótól, nagyon szép sikernek könyveltem volna el a harmadik helyet. Nem sikerült, úgyhogy mondhatom, hogy eléggé elkeseredett vagyok. A magam teljesítményével sem vagyok elégedett és a csapatéval sem, de sajnos ma egy kiemelkedő teljesítmény sem volt. Maga a csapat nem hozott egy olyan szintet, ami ide illett volna és ahhoz kellett volna, hogy nyerjünk. Nem tudom ragozni, tényleg nagyon sajnálom. Most egyedül azt ünnepelhetjük, hogy eljutottunk idáig, ez is nagy dolog, de ugye magyar ember nem elégszik meg ezzel. Igazából nekünk ez most egy óriási nagy kudarc, legalábbis nekem biztosan. A Vasast a világ második legjobb csapatának tudtam be és most nem igazoltuk be sajnos azt, hogy az első háromban vagyunk, úgyhogy szomorú vagyok.
 
- Lehet-e már tudni valamit a klubjövődről?
 
- Szerintem a jövő héten publikus lesz.
 
- Rendben. Az elkövetkezendő napok programja hogy néz ki nálad? Ha jól tudom egy hét pihenőt kaptatok a szövetségi kapitánytól.
 
- Ezt maximálisan ki fogom használni. 3-4 hónapos szünetből csöppentem bele a kemény hajtásba. Úgy érzem, hogy most kijött rajtam a fáradtság, úgyhogy én az egy hetet ki fogom használni pihenésre, hogy utána újra egy kemény alapozásba bele tudjak kezdeni és fel tudjak készülni augusztusra.
 
- Köszönöm szépen.
 
(Lejegyezte: Tina)


Vörös Viktor nyilatkozata


- Hát Vöri, ezzel a meccsel véget ért a szezon. Nem valami szép vége lett, nem ez volt a terv.

- Nem ez volt a terv, de én úgy vélem, hogy abszolút jó szezont zártunk, bár tényleg a végét nem így akartuk, legalább a bronz meglehetett volna. Talán a végére kicsit feladtuk, elfáradtunk. Sajnos ennyi volt bennünk. Szerintem a csapat büszke lehet erre az évre, amit kitűztünk azt végső soron megcsináltuk, úgyhogy emelem a kalapom a csapat előtt.

- Ennyivel jobb volt ma a Zágráb, vagy ennyivel jobb eleve a Zágráb, vagy ti játszottatok gyengén? Mi volt? Mi történt?

- Szerintem kicsit a tűz hiányzott, ahogy a döntőbe játszottunk, meg előtte, ott megvolt a tűz, küzdöttünk egymásért és most ezt hiányoltam, az egy az egy elleni párharcokat, szerintem ott buktuk el ezt a meccset is. A tegnapit azt ugye azt nem ott, de a mait szerintem itt, de mondom, én büszke vagyok a csapatra és mindenkire.

- Mikor tudhatunk meg hivatalos információt a jövőddel kapcsolatban?

- Holnap.

- Tehát jövő héten fog kiderülni, hogy hol folytatod a pályafutásodat?

- Igen.

- Hogy telik a nyarad?

- Egy hetet Pesten leszek, aztán hazamegyek Szentesre egy kicsit pihenni, horgászgatni, ezt a kemény évet megpróbálom kipihenni, aztán Miho meghívott Dubrovnikba magához, úgyhogy ezzel élni fogok, egy hétre kimegyek Dubrovnikba valószínűleg a barátnőmmel.

- Köszönöm Vöri. Remélem, hogy nemsokára találkozunk.

- Én köszönöm.


(Lejegyezte: Danna)



Miho Boskovics nyilatkozata


- Véleményem szerint nem játszottunk a saját szintünkön az elődöntőben és a bronzmeccsen. Hogy miért? Nem tudom. Ez a legnagyobb európai torna, ha nem száz százalékot nyújtasz, nem győzhetsz. Nagyon kemény, de sikeres szezonon vagyunk túl. A Final Fourban nem játszottunk túl jól, de jó volt itt lenni és Európa legjobb csapatai ellen játszani.

- Elégedett vagy a szezonnal?

- Igen, jó szezon volt a Vasasnak. Ttermészetesen a Final Four eredményével nem vagyunk elégedettek, de a naptár nem volt kedvező számunkra. Nagyon nehéz meccsek után majdnem két hetet pihentünk, de nem volt edzőpartnerünk, hogy felhozzuk magunkat egy jobb szintre. Most nehéz találgatni, hogy mi lehetett a probléma. Köszönöm mindenkinek, aki a Vasasnak drukkolt, remélem, hogy a sikeres jövőbeli szezonok elé néz a klub!

- Mi a helyzet a te következő szezonoddal? Úgy hallottam, hogy visszamész Dubrovnikba...

- Igen. Még nem írtam alá a szerződést, de megállapodtam, hogy egy vagy két évre visszamegyek Dubrovnikba. Egyelőre az olimpia jön, utána mindig nehéz bárhol máshol játszani, mint otthon. Ezért ennek megfelelően döntöttem, ez a legjobb megoldás számomra. Beszéltem a Vasas elöljáróival, szívesen jövök vissza és szívesen látnak, ha olyan jó csapat lesz itt, mint amilyen most, idén.

- Az olimpia következik hamarosan...

- Remélem, hogy érmet nyerünk! A probléma az, hogy hét-nyolc másik csapat is így gondolja és a képességük is megvan rá! A játékokig hátralévő időszakot megpróbáljuk felhasználni arra, hogy felkészüljünk annyira, amennyire csak lehet.


DÖNTŐ:

Pro Recco-Primorje Rijeka 11:8 (4:1, 2:3, 3:3, 2:1)
Nagyvárad, v.: Sztavridisz (görög), Borrell (spanyol)
Pro Recco: Tempesti, Burics, Madaras 2, Sukno, Kásás 1, Felugo 1, Filipovics 1, Perrone, Pijetlovics, Zlokovics 2, Ivovics 3, Molina, Prlainovics 1. Vezetőedző: Giuseppe Porzio.
Primorje Rijeka: Car, Buljubasics 1, Paskvalin, Krapics, Varga Dénes 2, Frankovics, Muslim, Jelaca, Varga Dániel 1, Baracs , Setka 2, X. Garcia 2, Radic. Vezetőedző: Zoran Roje.
Gól - emberelőnyből: 6/10, ill. 2/3

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÜNK A MÉRKŐZÉSRŐL

A Recco 4:1-re elhúzott és ekkor - a tapasztalatok alapján - azt lehetett hinni, hogy vége is van a döntőnek. Ám a Primorje Varga Dumi két góljával visszajött a meccsbe és az olaszoknak az utolsó percekig izgulniuk kellett.


vlv-képek


VLV-VIDEÓK (DigiSport és vlv):

Madaras első gólja


Varga Dénes első gólja


Varga Dénes második gólja


Varga Dániel gólja, ötméteres


Kásás gólja


Madaras második gólja


Stefano Tempesti és Madaras Norbert nyilatkozata

STEFANO TEMPESTI:

- Nem beszélek magyarul. Boldogok vagyunk, megszenvedtünk, örülünk, hogy ilyen nagy meccset játszottunk. Azt gondolom, hogy azért tudtunk győzni, mert minden erőnket beleadtuk, uraltuk a meccset, és igazságos, ahogy ma véget ért. Gratulálok a Primorjének, nagy meccs volt, azonban a Recco jobb volt. Sziasztok, találkozunk Londonban!

(fordította: Gyöngyösi Márk)

MADARAS NORBERT:

- Norbi, gratulálok, jó meccs volt, magabiztosan nyertetek, gondolom, felszabadultál!


- Köszönöm. Felszabadultam. Meccs közben egyszer-kétszer attól féltem, hogy nehogy elkezdjünk kapkodni. Volt ilyen, talán három éve Rijekában, hogy „X” körül volt, és akkor azt hittük, hogy ezt akkor gyorsan valahogy be kell húzni, pedig nem, négy negyedből áll a meccs, meg lehet nyerni a végén is. Ők pedig azért kapaszkodtak, mindig egy-két góllal ott voltak mögöttünk, úgyhogy nehéz volt.

- Láttam, hogy nagyon izgultak a padon végig, az utolsó negyed utolsó percéig, akkor kezdett el gratulálni Porzio mindenkinek.

- Igen, nyilván. Amikor időt kért kettő perc valamennyivel a vége előtt, ott már eldőlt, de addig nem, addig még bármi lehetett volna.

- Most milyen érzésed van? Nagyon örülsz vagy elégedettség, hogy megvan az, aminek meg kellett lennie?

- Elsősorban elégedettség. Hogy is mondjam…? Ez a csapat csak győzhet, de ez így azért nehéz. Ha most megint nem nyerünk, ki tudja, hogy mi történik… Még ha így is maradunk együtt – ami szerintem nem lett volna igaz – , akkor is egy évet kellett volna megint várni, edzeni, nem azt mondom, hogy fölöslegesen, de amit szeptembertől májusig csinálsz, az nagyon szép és jó, csak végül ezen a hétvégén dől el minden, és ez azért nehéz! Hogy mit gondolok? Nos azt, hogy ezt az érmet most leveszem, ennek vége, és akkor mostantól London! Van egy ennél sokkal fontosabb dolog!!!

- Nagyon várunk haza, – gondolom egy hét pihenőd van neked is – és utána hajrá!

- Köszönöm!

- Én is köszönöm, érezd jól magad ma este!

(Lejegyezte: Hohl Zsófi)



Kásás Tamás nyilatkozata


- Tomi, gratulálok.

- Köszönöm.

- Úgy nyertétek meg, ahogy kell, és még egy izgalmas meccset is csináltatok, de igazából nem gondolom, hogy félnetek kellett, meccs közben sem.

- Félnünk semmiféleképpen nem kellett, de egy egészséges izgulás volt bennünk. Tudtuk, hogy azért ez nem lesz olyan sétagalopp, mint mondjuk… mert ugye ebben az évben játszottunk velük egy párszor, és volt, amikor nagyon sima lett, volt, amikor három-négy góllal nyertünk. Nagyon nehéz mindig a döntőben egy olyan csapattal játszani, aki ellen már többször nyertél könnyedén. Úgyhogy az volt a nagyon jó ma, hogy amikor szoros állás volt, akkor is nyugodtak tudtunk maradni, és akkor sem kezdtünk el kapkodni, hanem szépen, lassan bedaráltuk őket, és a végén megint elfáradtak, tehát az utolsó negyedben tudtunk elmenni három góllal.

- Hát igen. Ez az ünneplés, ez az aranyérem, ez a te pályafutásodban mit jelent? Mennyi van még, milyen, mennyi lehet még?

- Egyre többen kérdezik ezt meg, úgy látszik, hogy már a vége felé járok. :)

- Te nem tudtad?

- De. Csak már többen jelzik, hogy lassan azért be kéne fejezni. Igen, hát figyelj, én örülök, azért most már lassan 36 éves vagyok, ismét sikerült egy trófeát begyűjteni, ez nagyon jó, erre büszke vagyok, és büszke vagyok erre az egész csapatra is, mert ugye itt négyféle nemzet is van, vagy talán több is, nem tudom, és innen-onnan összeszedtek minket, és mégis az év végére sikerült tényleg igazi csapattá érnünk. Úgyhogy ez egy nagyon jó, nagyon szép élmény volt idén.

- Mit lehet tudni a következő klubévedről?

- Az égvilágon semmit. Még én sem tudom, hogy mi lesz, úgyhogy most nagyon örülök, hogy ez így végződött, azért csúnya lett volna kétszer egymás után kikapni a döntőben. Megoldottuk, pihenünk, aztán lesz valami torna Londonban. :)

- Valamikor július végén.

- Igen-igen.

- Előtte még találkozunk. Köszönöm, és jó mulatást mára.

- Köszi!

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)



Varga Dániel nyilatkozata


- Dani, elvesztettétek, de azt hiszem, nincs okotok szégyenkezésre, nagyon komolyan tartottátok magatokat. Láttam a reccósokon, hogy tartanak még a meccs utolsó szakaszában is tőletek. Foglald össze légy szíves!

- Igen, jó érzés volt végre egy szorosabb meccset játszani a Reccóval, kicsit megráncigáltuk az oroszlán bajszát. Úgy mentünk be a vízbe, hogy mi ezt elhisszük, aztán elkezdtünk jól játszani, és láttuk, hogy ők meg picit elbizonytalanodnak – magukhoz képest persze. Emiatt tudtunk játszani egy jó meccset. A győzelemtől távol voltunk, a kritikus pillanatokban ők jöttek ki jobban – azért valahol ez természetes, persze a sportban sosem az, de a nagy számok törvénye alapján ez így normális. Gratulálok a Reccónak, főleg a két magyarnak! Jó pihenést kívánok nekik is, és magunknak is! Nagy meglepetés nem történt, azt nem mondanám, hogy világszerte emlegetnék, hogy micsoda meglepetés volt Nagyváradon. Mindenesetre én azt hiszem, hogy tegnap vagy tegnapelőtt mondtam neked, hogy itt bármi lesz a végeredmény, a legboldogabb csapat mi vagyunk. És ez tényleg nem arról szól, hogy a többiek ne örüljenek, hanem aarról, hogy mi itt történelmet írtunk a rijekai vízilabdacsapat történelemkönyvébe. És van minek örülni, szóval jól záródott. Most jön egy kis pihenő – és remélem a jövő héten a szemklinikára nem kell elmennem a vaku miatt, de ha nem, akkor pihenéssel fogom tölteni –, és várom a válogatott felkészülést.

- Köszönöm szépen, akkor gyorsan ki is kapcsolom. Jó pihenést kívánok, és gratulálok!

- Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)



Varga Dénes nyilatkozata


- Gratulálok, Dumi!

- Köszönjük!

- Azt hiszem, nem vallottatok szégyent! Ezüstérem van a zsebedben, a torna legjobb játékosa vagy, mi kell még - jövőre?

- Az arany… Szép, tényleg szép, nagyon örülünk neki. Végre helyt tudtunk állni a Recco ellen, ez önmagában jó érzéssel tölt el minket – de hát ez ezüstérmet ért. Így nagyon jól zártuk a szezont. Nem mondom, hogy nagyon jól, de evvel szebbé tettük.

- Milyen meccs volt, mondj egy kicsit róla! Voltak szakaszok, amikor úgy tűnt, hogy feljöttök és…

- Azt éreztem, igen, hogy meg vannak illetődve attól, hogy nem úgy zajlik, mint az eddigi meccsek, hogy elhúznak, és akkor onnantól kezdve meg sem állnak a mócsingig. Hanem pariban voltunk, és ezzel nem annyira tudtak mit kezdeni. De sajnos mi sem, tehát nem tudtuk bevinni azt a lélektani átfordító gólt, illetve nem tudtuk kivédekezni az ugyanilyen támadásukat, és mindig elhúztak eggyel-kettővel. Amikor is újra felzárkóztunk. De aztán 8:8-nál – ha volt ilyen – utána már elhúztak, háromgólos vereség lett a vége.

- Mit lehet tudni a jövő évi szezonodról, klubszezonodról?

- Ha arra gondolsz, hogy hol fogok játszani…

- Körülbelül ezt akartam megfogalmazni, de lehet, hogy körülményes volt…

- Akkor így kérdezd!:-) Valószínűleg a Rijekában maradok.

- Mikor dől el?

- Igazából már megbeszéltük azt, hogy ők is szeretnének, meg hogy mi is jól érezzük magunkat. Volt valami komolytalan szerződés-aláírás is, de ez nagyon vicces apropóból történt. Csupán bürokráciai okokból, hogy a vízumot megkapjuk az útlevelünkbe. A lényeg az, hogy végül is fizikailag is van nyoma annak, hogy mi Rijeka-játékosok vagyunk, tehát innentől kezdve szerintem ennyi.

- Most van egy kis pihenés, és utána új szezon kezdődik. Ettől mit vársz?

- Nagyon-nagyon szeretném, hogy a magyar csapatnak a tudása, az most így kicsúcsosodjon, és az olimpián ez elég lehet arra, hogy a legfényesebb éremmel tértünk haza. De nem akarom most így rögtön nagyon magasra tenni a lécet, először is… legeslegelőször a pihenővel fogok foglalkozni, mert nagyon jól fog esni, utána pedig minden idegszálammal a felkészülésre.

- Köszönöm, Dumi! Jó pihenést, és találkozunk a válogatottnál

- Köszi!

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)



vlv-képek



20 régi hozzászólás

dossantos hozzászólása
2012.05.14. 15:56

hmm ez miért jelent meg még 1x? most olvastam csak el a Gergős szöveget, és nincs benne szolnok, de ha pénzes helyre akar menni, márpedig nyilván, akkor csak a szolnok jöhet számításba...

dossantos hozzászólása
2012.05.14. 15:51

dossantosnak nem mondott semmit Gerendás, dossantos a heol-on olvasott egy Gerendás nyilatkozatot, amiben mondta Gerendás, h szolnokon 3 olimpiai bajnok lesz :) na de hát mostanra megoldódott a rejtély, Gergő lesz a harmadik :) kíváncsi vagyok, h a vasasnál ki lesz a +2... merth eddig ugye 3 távozóról tudunk (Kiss, Vörös, Boskovics), és még csak Hárai biztos... meg van még egy erős tippem, de azzal megvárom a hivatalos bejelentést... a harmadik helyre viszont fogalmam sincs, h ki mehet... és Egerben is sok még a kérdőjel :(

Daret hozzászólása
Daret35847
2012.05.14. 13:20

qqcska, ki volt az a 2 OB I. edző a Komjádi Kupán? Kiss Gergely és a Vasas elbúcsúztak egymástól.

qqcska hozzászólása
qqcska35846
2012.05.14. 13:05

jó kis pletykaözönt indítottam a kérdésemmel... :-))) 1. az, hogy sok pénz=bajnokság, nem feltétlenül igaz - azért össze is kell szokni a csapatnak, és sok dudás egy csárdában... 2. jó lenne azért, ha 3-5 csapat harcolna jövőre a bajnoki címért - nem tetszett anno a Honvéd toronymagas esélye sem, és több izgalmas meccset látnánk. 3. azért ez a nagy sürgés-forgás (vagy rablás??) a top csapatoknál okozhatja, hogy a középcsapatok pedig a kicsiket próbálják lerabolni 4. ha a fenti logikám igaz, akkor talán eljön az az időszak is, amikor néhány csapat elkezdi az utánpótlás tehetséges játékosait beépíteni a keretbe - ez NAGYON FONTOS lenne, mert London után gáz lehet válogatott szinten... sajnos a 4. pont tekintetében ambivalens érzéseim vannak: egyrészt a csapatok eredménykényszere miatt, másrészt az edzők hozzáállása miatt - idén a Komjádi kupa (U21) döntőjén az érintetteken kívül Horkai (szöv. kapitány) és 2 OB I. edző volt jelen...

Daret hozzászólása
Daret35845
2012.05.14. 11:27

Butaságokat ne írkáljunk már, jó? :) http://www.haon.hu/varga-tamas-4-eves-szerzodest-kotott-a-debreceni-klubbal/1978698 (szerk, bocs a linkért, kiszedheted!)

baluka hozzászólása
baluka35844
2012.05.14. 10:06

Lehet, hogy Varga Tamás is szolnoki lesz ha igaz amit dossantosnak mondott Gerendás. Elvégre ő szolnoki születésű :) Hajrá Honvéd!

dossantos hozzászólása
2012.05.14. 00:50

ja, és persze Nagy Viktorról beszéltem az előbb... :) Vörös Viktorról sok felé írják, h Szolnokon folytatja, illetve Pufi érkezésével nagyjából sejthető, h nem Ádi fog távozni a Vasasból, hanem V.Viktor...

dossantos hozzászólása
2012.05.14. 00:48

én nagyon meglepődnék, ha Viktor otthagyná a Vasast... mondhatni kizártnak tartom, h ezt meglépje... (pedig nem bánnám... a Szolnok így is, úgy is brutál lesz, pénz van bőven, vegyék meg Viktort is, és övék a bajnokság... de hát hatszor inkább ők nyerjenek, mint a Vasas) :)))) no mindegy, szóval nem hiszem, h Viktor szolnokon folytatná... már csak az érdekelne, h Gerendás félrebeszélt, rosszul informált, v nagyon is jól informált volt, amikor azt mondta, h Szolnokon 3 olimpiai bajnok lesz... Kicsi, Hosi, meg??????

baboufan hozzászólása
2012.05.13. 23:44

Nagy Viktor Szolnokra menne? Decker Attilával mit csinálnak, helyet cserél Viktorral?

lézer hozzászólása
lézer35835
2012.05.13. 22:11

A Rijeka a Recco fiókcsapata,Rijeka 70% a Volpi úr \"tulajdona\". Nem volt kérdés ki fog nyerni a Final Four-ban.

stanchi hozzászólása
stanchi35834
2012.05.13. 20:00

Salamon, Gór-Nagy EGER Hárai VASAS Hosi, Vörös Viktor SZOLNOK Nagy Viktor SZOLNOK? Alekszics SZOLNOK

B (régi) hozzászólása
2012.05.13. 16:51

Szerintem meg az történt, hogy a Recco megszenvedett a szoros győzelemért. Az elején gyorsan elmentek hárommal, aztán csak arra figyeltek, hogy meccsben tartsák az ellenfelet. Amikor ugyanis felzárkózott a Rijeka, gyorsan lőttek megint 2-3 gólt. Mondjuk hülyén is nézett volna ki, ha az Adria bajnokság döntője után a BL döntőben is mócsingra verik Dumiékat (vagy akárkit). Sajnos ez van, ha egy csapat rátelepszik a sportágra és bármit megtehet hobbiból. Az a régi vállalkozói poén jut róluk eszembe, hogy csak egészség legyen, a többit megvesszük...

APREAND hozzászólása
APREAND35830
2012.05.13. 13:17

Örömmel töltött el hogy a döntőben a mi Magyar világklasszisaink vitték mondhatni a primet.De még nagyobb öröm lenne számunkra ha végre e ragyogó értékeinket megtudnák itthon is fizetni és Magyar csapatok sikereit vezényelnék. Köszi Varga tesók,köszi Tomi ,köszi Norbi büszkék vagyunk Rátok. Sok sikert ,mert ahogy a Tomi mondta lesz még valami kisebb torna Londban is. Hajrá Magyarok!!!

mendemonda hozzászólása
2012.05.13. 09:56

qqcska-nak pár infót már találhatsz: szivosmarton.hu

Rolling hozzászólása
Rolling35827
2012.05.13. 09:38

Milyen vízumra van szüksége Duminak? Horvátországba elég a magyer személyi, és Romániába is.

qqcska hozzászólása
qqcska35826
2012.05.13. 09:22

mit lehet tudni a Vasasről? ezek szerint Boskovics, Vörös tuti távozik - szól még valakiről a pletyka? tudom, hogy még csak nem hivatalos infók vannak, de hát azért vannak a fórumok... :-))

toldo hozzászólása
toldo35825
2012.05.13. 07:36

Gratulálok Dumi! A Világ legjobb játékosává érttél, ez óriási eredmény,de legalább akkora felelősség is,és nyilván tudod,hogy a bátyád nélkül ez az út sokkal nehezebb lett volna,köszönet érte Neki is. Talán a Klicskó testvérek példája,és útja jó minta volt, és lehet számotokra,bár tudjátok Ti,hogyan kell ezt csinálni,ügyesek vagytok. Sok sikert,és egészséget Nektek. Vöri, remélem Szolnok jó döntésnek bizonyúl,és fejlődésed töretlenül halad tovább. Marci,ez nem volt egy okos dolog! jobbulást.

baboufan hozzászólása
2012.05.13. 00:34

Miho nagyon fog hiányozni a bájos kislányával együtt:D További sok sikert a VASASnak, csak a VASAS mindörökké, piros-kékek, állé, állé!!!

Szecska89 hozzászólása
2012.05.13. 00:09

Miho Boskovicsnak köszönjük az elmúlt éveket és nagyon remélem, hogy mihamarabb visszatér a Vasasba. Nehéz lesz őt megfelelő játékossal pótolni. Jó lenne, ha hosszú éveken át megmaradna a csapat magja és nem cserélődnének a meghatározó játékosok 2 évente, talán a BL-ben is jobban menne.

DS hozzászólása
DS35822
2012.05.12. 23:40

Gratulálok a győzelemhez a Recconak, valamint minden magyarnak, aki játszott a final four döntőn. Kása így 36 évesen is az isten!