FACEBOOK

Hegedüs, Kayes és Younger szegedi marad

Hegedüs, Kayes és Younger szegedi marad
hozzászólás, 2012.05.04.

Újabb egy évig A Híd-Szeged Beton VE játékosa Hegedüs Gábor, Joseph Kayes és Aaron Younger - jelentették be csütörtökön, a klub sajtótájékoztatóján.

A szegediek honlapján olvasható tájékoztatás szerint Corso Caféban sajtótájékoztatón a vezetőedző, Vincze Balázs értékelte az évet, s örömét fejezte ki, hogy eredményes szezont zárt a Beton.

- Lehetett volna fényesebb, eredményesebb, ezt sajnálom. Három fronton csatáztunk, ebből kettőben előreléptünk, az MK-ban elsők lettünk - nyilat kozta Vincze Balázs vezetőedző.

Cserhalmi Julianna, a klub elnöke beszélt az uszodahelyzetről is:

- Egyelőre még nem kezdünk új fedett uszoda építésbe. Áldatlan körülmények között játszunk, a nemzetközi szövetség is hozott egy döntést, hogy nem játszhatunk nemzetközi meccset a sátortető alatt. Összesen 187 néző előtt játszhatnánk. Ez meggyorsította, hogy új tetőt kapjon a sportuszoda, ezt a TAO-pénzekből tudjuk majd megvalósítani. Április 30-ig kellett benyújtani a pályazatot. Az előzetes tervek elkészültek, egy francia könyűszerkezetes váz lenne, egy dupla ponyvás fedést kapna az uszoda. Ötszáz fős lelátót lehetne beépíteni, ami a Székely sor felől helyezkedne el - mondta Cserhalmi Julianna.

A szegediek vezetőedzője a DigiSport csütörtök reggeli műsorában is nyilatkozott.

 
(Fotó: delmagyar.hu)

2 régi hozzászólás

B (régi) hozzászólása
2012.05.04. 10:12

Jó meglátás, érdemes foglalkozni a gondolattal, ami már Kayes leigazolásakor felvetődött, miután Molnár Papesz visszavonult a válogatottságtól, Steinmetz Ádi jövője kérdésessé vált, Hárai pedig még nem tartott ott, ahol most tart.

Rolling hozzászólása
Rolling35728
2012.05.04. 05:07

Kayes egyre jobb, ha így fejlődik, akkor jövőre már nyugodtan lesz klasszisnak nevezhető játékos. Annak idején arról volt szó velel kapcsolatban, hogy óriási tehetség, és akár még honosítással a magyar válogatottnak is komoly erősítése lehet idővel. Azóta semmi hír nincs ezzel kapcsolatban. Új-Zéland válogatottja sehol nincs a világon, Kayes nem is játszik benne ellentétben pl. az ausztrál Youngerrel, így az egykori kérdés egyre aktuálisabbá válik. Van-e szó a honosíatásról, vagy nincs. Most még jól állunk a válogatottban centerrel, de Steinmetz Ádám nem hiszem, hogy vállalna újabb 4 évet, és így csak Kis Gábor és Hárai marad minőségi centernek. Vörös, Mezei bár fejlődhetnek, de kevésnek tűnnek. Kayes nagyon jó lenne szerintem pár éven belül.