FACEBOOK

Szerb-magyar - ma uszodát avatunk Szabadkán

Szerb-magyar - ma uszodát avatunk Szabadkán
hozzászólás, 2012.04.30.

Uszodát avat ma délután Szabadkán a magyar válogatott. A kétszer 10 perces gálameccsen Szerbia nemzeti csapata lesz az ellenfél.

Mint korábban hírül adtuk, ma avatják fel a vajdasági Szabadka új uszodáját. Az eseményre meghívták a magyar férfi vízilabda-válogatottat, s a létesítményt ünnepélyes külsőségek között (egy vízparti divatbemutatót követően) magyar-szerb gálameccsel avatják fel.

Kemény Dénes a vlv-nek elmondta, hogy a nagyszámú helyi magyarság miatt különösen örül annak, hogy a magyar válogatott részt vehet a szabadkai uszoda avatásán. Mivel olimpiai keret nincs, ezért az idegenlégiósok (Kásás, Madaras és a Varga-testvérek) nélküli legutóbbi hivatalos keret utazik a vajdaságba ma délelőtt.

A 14 játékos:

Baksa László, Decker Attila, Szécsi Zoltán (kapusok)

Biros Péter, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Katonás Gergely, Kiss Gergely, Steinmetz Ádám, Szivós Márton, Török Béla, Turzai Gábor, Vámos Márton (mezőnyjátékosok)

A magyar csapat hivatalos fogadáson vesz részt a szabadkai városházán, majd sajtótájékoztató is szerepel a programban.

Az uszoda-avató keretében 16 órakor csap össze a szerb és a magyar válogatott, kétszer 8 perces mérkőzésen.

1 régi hozzászólás

johny25 hozzászólása
johny2535567
2012.04.30. 08:46

Szegeden is lehetne legalabb egy ilyen fedett uszoda, ez nem nagy durranas, 5 honap alatt felepult, es kb 5 millio euroba kerult!