FACEBOOK

Jadranska Liga Final Four - döntő

Jadranska Liga Final Four - döntő
hozzászólás, 2012.03.18.

Négy magyar játékos érintett a mai adria bajnokság döntőjében. A fénycsíkokkal felturbózott uszodában rengeteg néző várható. Az érdekesebb történésekről folyamatosan tudósítunk.

A 2011/2012 JADRANSKA LIGA GYŐZTESE A PRO RECCO!


Még ma videónyilatkozatok, az elődöntő és a döntő magyar góljait pedig hétfőn megmutatjuk.

A Final Four legjobb kapusa Stefano Tempesti, a legeredményesebb játékosa Sandro Sukno lett.

VÉGEREDMÉNY: PRO RECCO-PRIMORJE RIJEKA 15:4

Kásás gólpaszából Madaras meglőtte a harmadik gólját. Sandro Sukno kettőt lőtt még, így a horvát lett a döntő legeredményesebb játékosa négy góllal. Prlainovicsot végleg, cserével kiállították három perccel a vége előtt. Nem osztott, nem szorzott.

A harmadik negyedben Dumi (akit egyébként az edzője is így hív) távolról szép gólt akasztott Tempestinek, aki elismerően bólogatott a lövés után. Ez persze csak szépségtapasz volt. Varga Dénes a negyed közepén megúszott, Kásás volt a nyomában, a lövés pillanatában azonban kicsusszant a labda a kezéből. Varga Dani lőtt egy kapufát. A Rijeka kapust cserélt, bejött Cuk. A különbség maradt, 10:4 az állás három negyed után.

Madaras 4:1-nél ziccerbe került rosszkéz szélen, a kimozduló Radics fölött szépen átejtett a labdát, ezzel lett 5:1. Norbi kiosztott még egy gólpasszt is a kötéltől. Kásának volt egy jó lövése, bravúrral tolta szögletre a kapus. A féidőben 8:2 az állás. Ez a meccs eldőlt, kizárt, hogy kétszer hármat kapjon a Recco úgy, hogy közben egyet sem lő...

Nagyon bekezdett a Recco. 4:0 - egy negyednyi játék után. A harmadik Recco-gól után a hazai vezetőedző kifakadt egy ítélet ellen, sárga lapot kapott, de a piros lappal is meg lett fenyegetve. Az olaszok negyedik gólját Madaras szerezte.


Kása és Dumi a meccs előtt

Szinte telt ház van, még kb. 50 ember fér be. A hazai szurkolók dobokkal, fúvós zenekarral, dudákkal felszerelkezve, teljesen felkészülten érkeztek.

Melegítenek a csapatok. A Rijeka felállása ugyanaz, mint tegnap. A Reccoba bekerült a mai csapatba Alex Giorgetti.

A döntő 15.45-kor kezdődik. Az érdekesebb történésekről hírt adunk.