FACEBOOK

Újabb tévéközvetítések

Újabb tévéközvetítések
hozzászólás, 2012.03.07.

Újabb meccsekkel bővült a SportKlub televízió közvetítési programja. Emiatt két bajnoki találkozó időpontja is módosul.

Szerdai hír, hogy a SportKlub televízió további két Vodafone OB1-es rangadót vett fel közvetítési programjába.

Jövő vasárnap, március 18-án a Vasas-Szolnok mérkőzés kerül képernyőre, emiatt a találkozó kezdési időpontja 15.30-ra módosul.

Március 21-én, szerdán a Vasas-Szeged rangadót adja élőben a SportKlub, a meccs kezdési időpontja ezért 18.30 lesz.

Ugyancsak szerdán tudtuk meg Juhász Györgytől, a szegediek technikai igazgatójától, hogy a Szeged-Mladost Zágráb Euroliga-negyeddöntő visszavágóját nem a szegedi sátortető alatt, hanem a Hódmezővásárhelyi uszodában rendezik meg. A kezdési időpont még nem ismert, ugyanis a szegediek a DigiSport tévécsatornával folytatnak tárgyalást a meccs közvetítéséről.

A klub egyébként buszos utat szervez a szurkolóknak a jövő szerdai zágrábi találkozóra (az ár 3 ezer forint, jelentkezni lehet a +36 30/299-3933-as, és a +36 20/956-9508-as telefonszámon).

5 régi hozzászólás

toldo hozzászólása
toldo35240
2012.03.08. 22:21

danielecske Isten őrizz ,hogy bárkibe is bele kössek,szeretném ennek még a látszatát is elkerülni,ez az ok,hogy tényeket irtam le. Gondolom ismered a \"minden mindennel összefügg\" mondást? Te gondolom Budapesten élsz,igy nem érted,hogy miért, az érzékenység? Közelitsük meg szakmailag,látjuk nem óv a Honvéd,nyilván az ok,hogy ezt nem teszik, mert nem nyernének,és nem az amit Novák úr mond. Szerinted Vad Lajos mit mondott volna,ha megfordúlnak a szerepek?Nyilván azt mondja,hogy az ellenőr helyesen cselekedett,és a szabályoknak megfelelően döntött,és helyesen korrigált egy hibát,mert valósan igy történt. Szakmailag:a Honvéd a körülményekhez képest jól teljesit,vannak akik erőn felül,és vannak akik ez alatt,nevet is mondok Tóth Marci p.l. árnyéka önmagának,nos eddig semmi gond,hogy hol hibáznak?,hibás a kommunikáció kifelé,mindenki Őket bántja,mindenki ellenség,sokakat megsértenek,tehát Ők, mindenki ellen!Ebben a csapatban ennyi van,nem lehet szágúldani 500-al egy középkategóriás autóval! Ez az oka,hogy azt irtam,hogy ebből a viselkedésből meglátjuk mi kamatozik Szolnokon,p.l. hagyják-e,hogy az edzők alpári stilusban, nyilvánúljonak meg, két méterre a nézőktől,és ötven centire játékvezetőktől.Szegeden a mérközés utáni történések már a szombati Szolnok meccsről szóltak! Kis hab a tortán!Szolnokon az a Pék Gyula lesz az ellenőr, aki Szegeden az időt mérte,persze miért is ne, hiszen Szegeden minden rendben volt!:-)Nem hiszem,hogy normális aki ezeket a küldéseket csinálja! Gerendásnak megint teljesen igaza volt!

balzs hozzászólása
balzs35238
2012.03.08. 12:49

Szerintem is van igazság abban, amit toldo írt, sokszor tényleg jellemző ez a mentalitás, fordítva viszont érdekes a magyarázatod danielecske, mert a \"felmegyünk\"-be elég nehéz belemagyarázni a lenézést meg a nagyképűséget. Az mondjuk igaz hogy Szeged vagy Szolnok esetében földrajzi értelemben is lehet ezt mondani, ha a térképre nézünk, vagy akár a tengerszint feletti magasság alapján, de pl. Eger esetén már ezzel sem lehet magyarázni a dolgot. Ráadásul most a legutóbbi szegedi meccsen pont Vincze Balázsnak volt egy nagyképű, lenéző nyilatkozata, azok után hogy elég rendesen megkapták a hazai pályát...

danielecske hozzászólása
2012.03.08. 11:51

Toldo.Ezt nem hiszem el....Nehogymár egy teljesen lényegtelen és indiferens dologba kössél bele...Nem tök mindeggy hogy lement vagy felment???Amúgy sokan használják a felmegyünk Pestre \"szlogent\" is nem Pesti városokban....Jó lenne hogy ha a vizilabda szakma oldalán te is a szakmával foglalkoznál nem pedig hülyeségekkel!

toldo hozzászólása
toldo35233
2012.03.07. 23:16

Legutóbb egy itáliai gyülekezethez hasonlitottam a nagybecsű vizilabdád irányitó szövetséget,amit a szerkesztő törölt,milyen igaza volt,dugjuk homokba a fejünket,és akkor minden TV-s mérkőzés botrányos lesz!Hurrrrááá,ez a vizilabda érdeke,és ez még csak az alapszakasz,mi lesz itt a rájátszásban,végre Szegeden elmondták,hogy amit Vad Lajos csinál,és mond milyen felháboritó,és nagyképű szöveg,most aztán lehet sajnálni a csapatot,hátha már ez a mentalitás szombaton kamatozik Szolnokon. Azt tanácsolnám Vad Lajosnak,hogy ha nem Budapesten ,hanem az ország egy más városában tartózkodik,ne használja azt a fordulatot,hogy lejöttem,vagy lemegyünk,mert ez az ott élők számára sértő, ez a nyelvhasználat egy alá-és fölérendeltségi viszonyt feltételez,nos lehet ,hogy Vad Lajos egy felsőbbrendű valakinek képzeli magát, megsúgom nem az,inkább egy bábu-cska a csapatának egy-két játékosának a kezében,és,ha elengedik a kezét nem le fog menni,hanem zuhanni fog egyenesen a sűlyesztőbe! Szerkesztőnek:ez nem sértés,hanem sértésre egy válasz volt,lentről!Köszönettel!

Tomute hozzászólása
Tomute35231
2012.03.07. 16:53

És a kedves játékvezetők vajon milyen kis finomsággal készülnek az újabb rangadókra? :-)