FACEBOOK

A határon állították elő a verekedő szerb drukkert

A határon állították elő a verekedő szerb drukkert
hozzászólás, 2012.02.27.

A röszkei határátkelőhelyen állította elő a rendőrség azt a szerb drukkert, aki a vasárnapi A-HÍD Szeged Beton VE – Partizan Beograd meccs előtt bántalmazta az egyik szegedi vezérszurkolót – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Szenti Szabolcs elmondta, a megalapozott gyanú szerint a 26 éves szerbiai állampolgár ütötte meg szóváltást követően a szegedi szurkolót, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A sértett könnyű testi sértés miatt nem terjesztett elő magánindítványt, így a szerbiai férfi ellen garázdaság vétsége miatt indult büntetőeljárás - közölte a százados.

A férfi vízilabda Bajnokok Ligájának főcsoportos zárókörének utolsó mérkőzése előtt a belgrádi csapat ultrái, a "grobarik" rátámadtak a szegedi drukkerekre, és sikerült az egyik Tisza-parti szurkolói csoport zászlóját is megszerezniük – tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.

A mérkőzésen a Szeged 9-8-ra legyőzte a címvédő Partizan Beogradot, ezzel csoportelsőként továbbjutott, a szerb csapat pedig kiesett.

(MTI)

1 régi hozzászólás

Stiglic13 hozzászólása
2012.02.27. 16:21

Nem csak erre az emberre támadtak rá! Majdnem megverték az öszes biztonsági embert ezek az állatok! Nem normálisak! Alsógetyában ugráltak a vízbe és üvöltözték ,hogy:Srbija\' ! Remélem belelökik a jeges Tiszába akit elkaptak..ússzon haza