FACEBOOK

Eurokupa-elődöntő: Sabadell-Szolnok

Eurokupa-elődöntő: Sabadell-Szolnok
hozzászólás, 2012.02.24.

A LEN Kupa utódaként, első alkalommal kiírt Eurokupa elődöntői következnek. A Szolnok szombaton a spanyolországi Sabadellben igyekszik jó eredményt elérni a visszavágóra.

Eurokupa, elődöntők, első mérkőzés:

2012.02.25., szombat

19.00 Savona-Posillipo

13.00 Sabadell-Szolnok (tévéközvetítésről egyelőre nem tudunk, ha lesz újabb info, itt jelezzük)

A szolnokiak már Sabadellben tartózkodnak és nagyon bíznak a jó eredményben. Egyedül a fülműtéten átesett Georgescut kell nélkülözniük.

A Sabadell jó formában van. A házigazda az Eurokupa-mezőny egyetlen veretlen csapata, s az elmúlt hétvégén megnyerte a Spanyol Kupát a Barcelonetával szemben úgy, hogy a 11:10-es végeredményt parádés hajrával, 5:1-es utolsó negyeddel érte el. A csapat két sztárja a spanyol válogatott elsőszámú kapusa, Inaki Aguilar és a veterán center, Iván Pérez.

KIS GÁBOR a vlv-nek:

- Mindenkinek jó a hangulata, a körülmények rendezettek, a hotel megfelelő, s bár az utazás kicsit hosszadalmas volt, panaszra nincs okunk, Minden adott ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el. Nagyon bízom abban, hogy döntetlen körüli eredményre jók leszünk, legalább az ikszre szükségünk volna, és nyilván ennél "feljebb" is lehetne menni, számunkra pozitív különbséget csinálni, de az biztos, hogy semmiképpen nem szeretnénk vereséggel hazamenni. Tegnap érkeztünk meg, direkt egy nappal hamarabb jöttünk, hogy a mérkőzésre már kicsit otthonosabban érezzük magunkat itt, ne a meccs előtti este érkezzünk meg. Most pihenünk, edzünk és várjuk a meccset. Mindenki jól van, hála istennek most már Nyéki Balázs is, úgyhogy Georgescu kivételével mindenki játszhat, teljes értékű a csapat.

A visszavágó március 14-én lesz Szolnokon. A döntőbe jutás sorsa a két mérkőzés összesített eredménye alapján dől el.