FACEBOOK

Nagy Viktor: ,,Jobb leszek, mint voltam,,

Nagy Viktor: ,,Jobb leszek, mint voltam,,
hozzászólás, 2012.02.23.

Nagy Viktor, a TEVA-Vasas-UNIQA férfi vízilabdacsapatának válogatott kapusa február közepén, a vártnál hamarabb térhetett vissza vállműtétje után. Zsinórban három bajnokit védett végig klubjában, a hétvégén az Eger ellen már a Bajnokok Ligájában is szerephez jut. A PVSK-Füszért ellen 18:7-re megnyert mérkőzés után kérdezte őt Takács Márton, a SportKlub online munkatársa.

- Hogy van a novemberben műtött vállad, vannak még fájdalmaid?

- Nagyon jól érzem magam, fájdalmaim ritkán vannak, akkor is csak szárazföldön, amikor nyújtok. Körülbelül két, két és fél héttel előbb térhettem vissza, mint azt előzetesen gondoltuk. Jól gyógyult a vállam, az orvosok pedig úgy ítélték meg, hogy már mehetek vízbe és a kapuba. Úgyhogy ennek köszönhetően szombaton már vállalhatom az Eger elleni Bajnokok Ligája-meccset is.

- Szombat óta három bajnoki mérkőzést védtél végig, a Kaposvár, az OSC, és a Pécs ellenit. Ez elég volt, hogy formába lendülj?

- Három meccsem volt arra, hogy felkészüljek, abszolút úgy gondolom, hogy jól ment a játék, sőt, megmondom őszintén, hogy rosszabbra számítottam három hónap kiesés után. Pozitív előjelekkel készülök tovább, jól érzem magam a kapuban.

- Mit vársz az Eger elleni BL-mérkőzéstől? Nektek ezen múlik a továbbjutásotok.

- A csapattól azt várom, hogy határozott játékkal nyerjünk, és ebben benne van minden.

- Izgalmasan alakul a Vodafone OB I utolsó szakasza, már a Szeged sem veretlen. Mellettük a Szolnok és az Eger is jön még hozzátok bajnokira. Mire számítasz a hajrában?

- Azt várom, hogy minden meccset nyerjünk meg. Egyelőre még csak a hétvége van a fejünkben, az Eger ellen mindenképpen nyerni szeretnénk. Csak azután jönnek a bajnoki meccsek.

- Kívülről kellett nézned az Európa-bajnokságot, hogy tetszett a magyar válogatott teljesítménye?

- Figyelemmel követtem az Eb-t, nagyon drukkoltam a fiúknak. Több van ebben a csapatban, ez biztos. Így is harmadik helyet ért el, ami remek. Sok van ebben a magyar válogatottban, bízom benne, hogy az olimpián kijön nekünk a lépés.

- A kapusposztra több jelentkező is van nemzeti csapatunknál, milyen esélyekkel indulsz?

- Csinálom tovább a dolgomat, úgy érzem, hogy jobb leszek, mint voltam. Természetesen úgy készülök, hogy visszaszerzem az első helyet a kapuban.

Takács Márton - SportKlub online

Címkék:
Nagy Viktor

5 régi hozzászólás

Rolling hozzászólása
Rolling35155
2012.02.24. 16:41

Pedig nagy pénzt lehetne nyerni egy egri győzelem esetén...

B (régi) hozzászólása
2012.02.24. 12:45

Nincs is rajta a tippmixen a meccs...

Tomute hozzászólása
Tomute35149
2012.02.24. 09:06

Egriként : most szombaton nagyon nem kell izgulni, akár be is írhatja a Vasas a 3 pontot...

Rebo hozzászólása
Rebo35148
2012.02.24. 05:50

Üdv Viktor ! Sok sikert. Minden itt leírt kivánságod teljesüljön.

Rolling hozzászólása
Rolling35147
2012.02.23. 18:18

Az utolsó négy kérdésre adott válaszhoz csak annyi, hogy \"így legyen!\"