FACEBOOK

Gilda Max-bérlet a fiúknak

Gilda Max-bérlet a fiúknak
hozzászólás, 2012.02.20.

Nem terjedt el a hír, de az EB-re készülő magyar válogatott tagjai pár hónapja kiegészítő sportként kipróbálták az ökölvívást a Gilda Max Flórián téri termében. A módszer jónak tűnt, így a csapat tagjai a jövőben a Gilda Maxba is járnak. Hétfőn átvették a bérleteket.

A főváros hat pontján működő mozgásközpont-hálózat professzionális felszereltséggel és szakértő hozzáértéssel, egyénekre szabott programokkal várja a mozogni vágyókat, s már egy esztendeje letette a voksát a magyar férfi vízilabda-válogatott mellett.

Játékosaink a nyári olimpiai felkészülés alatt ökölvívó-edzésen is részt vesznek. Az ilyen jellegű foglalkozás tavaly fakultatív volt, s a részvevők nagyon pozitív tapasztalatokkal gazdagodtak.

A csapat három tagja és Kemény Dénes hétfőn a cég II. kerületi termeiben (nem messze a Komjádi uszodától) ünnepélyes külsőségek között, a sajtó jelenlétében vették át a Gilda Max-bérleteket. A fitness-központ termeibe nem csak hivatalos edzésekre várják a játékosokat, hanem sérülés utáni rehabilitációra, vagy egyszerűen egy jó kis kikapcsolódásra is.


vlv-képek


VLV-VIDEÓ:




3 régi hozzászólás

Háté hozzászólása
Háté35145
2012.02.21. 19:26

Miért hasznosak az ökölvívó-edzések?

szerk hozzászólása
szerk35143
2012.02.21. 16:03

Javítva.

oroszlán hozzászólása
2012.02.21. 11:11

\"Játékosaink a nyári olimpiai felkészülés alatt ökölvívó edzésen is részt vettek.\" Mi van?????