FACEBOOK

hozzászólás, 2010.12.09.

A Kőér utcai rangadót a Vasas nyerte. Rövid nyilatlkozatok közvetlenül a meccs után:

A Kőér utcai rangadót a Vasas nyerte. Rövid nyilatlkozatok közvetlenül a meccs után:

GERGELY ISTVÁN (Honvéd):

- Sok rossz megoldásunk volt, gyakran könnyen odaadtuk a labdát rossz passzal az ellenfélnek, lassan értünk föl, kevés idő maradt a támadás megszervezésére. Ennek ellenére kiélezett mérkőzés volt és lesz még egy visszavágó is...

SZIVÓS MÁRTON (Honvéd):

- Pont ennyivel jobbak voltak, amennyivel most nyertek, gratulálok a Vasasnak! Volt egy rossz periódusunk, viszon a csapat tartását mutatja, hogy fel tudtunk állni és a végén a döntetlenért küzdöttünk. Szép sorozatunk szakadt meg, ha lehet ilyet mondani: szép vereséggel. Nem volt csúnya, küzdős volt, ebből lehet építkezni.

GÓR-NAGY MIKLÓS (Honvéd):

- A 4:4 utáni kisebb kihagyásunk miatt ment el a meccs. Nüanszok döntöttek, az egyik oldalon bement, a másikon nem. Bizakodó vagyok, semmi probléma nincsen. Megyünk tovább az úton.

MÁTYÁS ZOLTÁN (Honvéd):

- Kikapni soha nem jó, ráadásul a mai meccs kivételesen kemény, nagyon hajtós, fárasztó mérkőzés volt, és úgy érzem, hogy a döntetlen azért igazságosabb lett volna.

STEINMETZ BARNABÁS (VASAS):

 - Mindenki beletette ismét a szívét-lelkét. Ha ez egy olyan mérkőzés, amiről azt gondoljuk, hogy valahogy meg fogjuk nyerni, és mindenki vár a másikra - akkor nagyon csúnyán kikapunk, ebben biztos vagyok. Jól játszottunk, de az ellenfél is nagyon jó volt, innen nem sok csapat fogja elvinni a három pontot, ebben biztos vagyok.

KISS GERGELY (Vasas):

- A mérkőzés nagy részében vezettünk, taktikusan tudtunk játszani. A védekezésünk a támadásunk előtt jár egy lépéssel, ami jó alap a további fejlődéshez. Gratulálok a Honvédnak is, jó meccs volt, azt gondolom, hogy ennyivel ma talán jobbak voltunk.

NAGY VIKTOR (Vasas):

- Nagyon szoros meccs volt végig, két jól védekező csapat játszott - erre is számítottunk. Tudtuk, hogy az utolsó negyedben fog eldőlni a meccs. Fontos három pontot szereztünk.

VÖRÖS VIKTOR (Vasas):

- Nagyon küzedelmes, szoros meccs volt, ezzel is számoltunk. Hétfőn nyerni szeretnénk az Eger ellen, de iszonyatosan nehéz meccsre számítok.

VÁMOS MÁRTON (Vasas):

- Kemény meccs volt, fizikálisan elfáradtunk. El tudtunk lépni három góllal, feljöttek egyre, de azt szerencsére meg tudtuk tartani.