FACEBOOK

Eurokupa: Sabadell-Szolnok

Eurokupa: Sabadell-Szolnok
hozzászólás, 2012.01.15.

A spanyol Sabadell csapatát kapta ellenfélül a Szolnok az Eurokupa elődöntőjében. Az első meccs Spanyolországban lesz.

A sorsolást vasárnap délelőtt ejtették meg Eindhovenben, a hétfőn kezdődő Európa-bajnokság helyszínén.

Eurokupa, elődöntők

Savona (olasz)-Posillipo (olasz)

Sabadell (spanyol)-SZOLNOK

A továbbjutás két mérkőzésen dől el. Az első találkozón az elöl állók a pályaválasztók.

Az első meccs február 25-én vagy 26-án lesz, a szolnoki visszavágó időpontja pedig március 14.

Kis Gábor a VLV-nek:

- Úgy gondoltam, hogy a Eurokupa legjobb négy csapata között már mindegy, hogy kit kapunk, mert mind a négy csapat hasonló erőt képvisel. Nagyon nehéz mérkőzések várnak ránk. Mind a négy csapat esélyes a kupa megnyerésére, de természetesen mi azon leszünk, hogy a két meccs után mi mehessünk tovább a döntőbe. Egyelőre semmi mással nem kell foglalkozni, csak a következő meccsel. Lépésről lépésre.

Ui.: Ezúton is szeretnék nagyon sok sikert kívánni a fiúknak az Európa-bajnokságon!

Címkék:
Sabadell-Szolnok

2 régi hozzászólás

B (régi) hozzászólása
2012.01.16. 11:49

Egyáltalán nem meglepő a sorsolás, az olasz párral mindenképpen lesz olasz csapat a döntőben. A Sabadellt semmiképpen sem szabad lebecsülni, van olyan jó, mint a Posillipo és talán olyan is, mint a Savona.

tudorok hozzászólása
tudorok34786
2012.01.15. 23:16

A LEN Kupa ebben az évben a Savonára van kitalálvana,a döntő a Sadabell-Szolnok mérkőzés lesz,ha két olasz csapat nem egymással játszott volna ,nem lenne olasz a döntőben.Savonában tartanak a Szolnoktól nem ok nélkül,nyilván Ők a Sadabellt szeretnék a döntőben.Azt még nem szabad figyelmen kivűl hagyni,hogy nagy verseny (EB) után,és előtt (Olimpia) a játékvezetők még könnyebben manipulálhatók,és ezt az Olaszok gátlástalanul meg is teszik.A Szolnokon nyilván nem fog múlni,hisz egy jó csapat,elhivatott,felkészült edzővel (Cseh Sándor).Tehát összeségében,hatalmas kihivás,feladat,de képesek rá,hogy megnyerjék a Kupát.Egy oka lehet ,hogy elmarad a siker,de ezt engedjétek meg,hogy a döntő után osszam meg Veletek.Sok sikert!