FACEBOOK

Mi lesz az utánpótlással?

Mi lesz az utánpótlással?
hozzászólás, 2012.01.10.

Megtudhatjuk, hogy került be a válogatottba a klubjában mellőzött, már a visszavonulás gondolatával foglalkozó 17 éves Kásás Tamás. A mai utánpótlás helyzetét járja körbe a Stopper - Kásás Tamás, Kemény Ferenc, Benedek Tibor, Kemény Dénes, Martin György, Horkai György nyilatkozik.



2 régi hozzászólás

pösze hozzászólása
pösze34722
2012.01.11. 12:50

Valahogy - és már nem először - lemaradt a 2008-as, fantasztikus belgrádi ifi EB bravúr megemlítése a riport beharangozójából. Már korábban is észrevettem, hogy erről a sikerről hajlamosak elfelejtkezni - nemcsak a médiában, hanem a szövetségben is. Kérdés, hogy miért?

pakkerdora hozzászólása
2012.01.10. 23:10

Hat éve ugrott vízbe a gyerekem,azóta minden nap edzés,hétvégén meccsek,sok mindenről lemondás neki,nekünk nagy anyagi teher DE NAGYON SZERETI CSINÁLNI!!!Hat évig egy ember foglalkozott vele!Az idei évet már\" pólós\" iskolába kezdte,reggel 7óra15p-re a Margit szigeten van ott kezdi az edzést,iskola,azután edzés a saját csapatánál!Ha lenne neki mert egy hónapja lóg a levegőben,szeretnénk átigazolni ,mivel a régi csapata edzője elment és totál káosz van az ő korosztályában(96-os),az átigazolásunkat olyan ember akadályozza aki egykor Kásás,Benedek,és sok kiváló ember társaságában edzet és jutott ki Sydneybe!Most sajnos nem,segít hanem csak hátráltat minket!Két fiam van 17és16évesek hat éves koruk óta sportolnak,sok szép emlék,rengeteg érem,boldogság,büszkeség,sírás van mögöttünk! Sajnos most nem tudjuk mi lesz a gyerekemmel.........!:(