FACEBOOK

Magyar-olasz EB-start a Kőérben!

Magyar-olasz EB-start a Kőérben!
hozzászólás, 2011.12.30.

Közös meccsnézésre invitálják a szurkolókat Honvéd- és Vasas-játékosok. Nézze az eindhoveni EB startját, az olimpiai bajnok és a világbajnok összecsapását kivetítőn, a Kőér utcai uszodában, pólósok társaságában!

A még szervezés alatt álló közös meccsnézés hírét Gergely István, a Groupama-Honvéd csapatkapitánya jelentette be a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában, Mezei Dániel riporter némileg provokatív "ösztönzésére".

Január 16-án este, az EB-meccs előtt rövid barátságos mérkőzést játszik a két ősi ellenfél, majd a vízilabdázók átvedlenek szurkolóvá, s a szervezők reményei szerint a két tábor fanjaival együtt nézik meg kivetítőn a valószínűleg csoportelsőségről döntő eindhoveni meccset.

A riportban Gergely István elmondta, természetesen nem esett jól neki, hogy ezúttal kimaradt a válogatott keretből, de nem adta fel a harcot az olimpiai részvételért, noha esélyei most némileg csökkentek.

Ami a Honvéd anyagi helyzetét illeti: e téren nincs változás, a helyzet stagnál, s igazából a játékosok sportemberi mivolta tartja össze a csapatot, valamint az a szabály, amely szerint év közben nem lehet átigazolni másik klubhoz.

AZ EURÓPA-BAJNOKSÁG TELJES MENETRENDJE



1 régi hozzászólás

Rolling hozzászólása
Rolling34656
2011.12.31. 11:28

Biztos jó bulimeccs lesz, de azért ősi ellenfélnek szerintem túlzás nevezni a két csapatot, mert a Honvéd kb. 11 éve számottevő csapat. Ez pedig nem számít olyan nagy múltnak, hogy az ősi ellenfél kitételt lehessen alkalmazni. Ezt minden rosszindulat nélkül mondom, és bízom abban, hogy egyetlen érzékeny lelkületű honvédos szurkoló sem fog ezen kiakadni, mert ez a tény. Ugyanakkor remélem, hogy megoldódnak a Honvéd anyagi gondjai, és 20 év múlva tényleg ősi ellenfélként játszik majd a két csapat egymással.