FACEBOOK

Blikk: Az év sportolója - szavazás

Blikk: Az év sportolója - szavazás
hozzászólás, 2011.12.23.

Ahogy tavaly, a Blikk idén is több kategóriában meghirdette Az év sportolója szavazást. Voksoljunk a pólósokra!

Az egyes kategóriákba való jelölés nyilván esetleges. Női olvasóink egyenesen hiteltelennek is nevezhetik, hiszen a "Legsármosabb sportoló" kategóriájában egyetlen vízilabdázó jelölt sincs...

De valahogy mintha kevesebb lenne a pólós összességében is, mint amennyit el tudnánk képzelni. A 10 kategóriában mindössze négy vízilabdás érintettség van, jó, hát nyerjenek legalább ők...

Minden kategóriában nyolc jelölt várja az internetes szavazatokat.

A legnépszerűbb sportolók közé jelölték Biros Pétert, a magyar válogatott csapatkapitányát, háromszoros olimpiai bajnokot. Nem kisebb egyéniségekkel kell megküzdenie, mint Berki Krisztián, a lólengés világbajnoka vagy Gera Zoltán sokszoros válogatott labdarúgó.

Érdekes, hogy a Legkaritatívabb sportoló kategóriában ezúttal két embert is méltónak találtak a jelölésre a vízilabdázók közül. Egyikük Gergely István, aki már a tavalyi listán is szerepelt, s azóta még egy lapáttal rátett, szinte nincs olyan hét, hogy ne értesülnénk valamilyen akcióról, amiben felbukkan a neve. A másik pólós jelölt a korábbi válogatott Tóth Frank, aki a hurghadai tragikus buszbaleset kapcsán került a híradók és a bulvársajtó érdeklődésének középpontjába, ő volt az, aki hazahozta a baleset miatt árván maradt kisfiút, s meg is kezdte személyes sorsának terelgetését.

A negyedik pólós jelölést "Az év csapata" kategóriában találjuk, ez pedig a ZF-Eger férfi vízilabdacsapata, amely fennállása során először szerzett bajnoki címet 2011-ben.

Szavazni itt lehet, buzdítjuk olvasóinkat, hogy támogassák meg a pólós jelölteket!

2 régi hozzászólás

szerk hozzászólása
szerk34638
2011.12.23. 12:00

Köszönjük! Hát akkor szavazzunk rá is!

zsuzsika hozzászólása
2011.12.23. 09:41

Az év parasportolói között szereplő Gurisatti Gyula lánya, Gurisatti Gréta szintén vízilabdázik, a Dunaújváros és az EB-ezüstérmet nyert U17 válogatott 1996-os születésű játékosa. Úgyhogy itt is van egy kis vízilabdás vonatkozás.