FACEBOOK

Délmagyarország: Az év csapata a Szeged Beton

Délmagyarország: Az év csapata a Szeged Beton
hozzászólás, 2011.12.21.

Szegeden kedden este 42. alkalommal adták át az év legjobbjainak kijáró elismeréseket a megye legeredményesebb sportolóinak, csapatainak, edzőinek. Az idén elhunyt Körtvélyessy Péter posztumusz életműdíjat kapott, Az év csapata a Szeged Beton lett.


A kedd esti ünnepségen Csongrád megye élsportjának színe java megjelent.

A Délmagyarország és a Délvilág hagyományos díjkiosztóján két tucatnyi díjat adtak át felnőtt és utánpótláskorú sportolóknak, edzőknek, parasportolóknak.

A Délmagyarország életműdíjasa posztumusz Körtvélyessy Péter, a Szeged Beton legújabb kori felvirágzásában elévülhetetlen érdemeket szerzett, idén elhunyt klubelnök lett. Az elismerést felesége, özvegye, Cserhalmi Julianna, a Szeged Beton elnöke vette át Ujhelyi Istvántól, Szeged MSZP-s országgyűlési képviselőjétől, a Magyar Országgyűlés alelnökétől. Cserhalmi Julianna - a Délmagyarország helyszíni tudósítása szerint - azt mondta, férje munkája most ért be: fiatal ambícióuzus edző egy legyőzhetetlen csapat élén.

A "legyőzhetetlen csapat" mestere is a díjátadókhoz járulhatott, hiszen Az év csapata díjat a Délmagyarországtól a vízilabdázók érdemelték ki. MK-győzelem, bajnoki bronzérem, veretlenül őszi elsőség a bajnokságban, második hely a BL-csoportban - így szólt az indoklás. Amikor Vincze Balázs vezetőedző átvette a díszes üvegplasztikát Szélpál Árpádtól, a lap sportújságírójától, sportszerűen megjegyezte, hogy a díj a korábbi edző, Kásás Zoltán elismerése is.

Gratulálunk a szegedi pólósoknak!