FACEBOOK

A Volvo Kupa programja

A Volvo Kupa programja
hozzászólás, 2011.12.16.

Kialakult a januári Volvo Kupa részletes menetrendje és elkészült a rendezvény plakátja.

2012. január 6-7-8-án hatodik alkalommal rendezik meg a Volvo Kupát, amelynek idén először egy dunántúli város, Székesfehérvár ad otthont. A magyar válogatott ellenfele ezúttal Kanada, Németország, valamint a 2011-ben világbajnoki címet szerzett Olaszország nemzeti csapata lesz.

A Volvo Autó Hungária Kft. és a Magyar Vízilabda Szövetség 2007-ben kötött szerződése értelmében az általános támogatói megjelenés mellett a Volvo névadó szponzora a minden év tavaszán megrendezendő nemzetközi tornának. A hazai sportra kiemelt figyelmet fordító Volvo Autó Hungária a szövetség mellett külön támogatni kívánja az utánpótlást is, ezért a fehérvári tornán minden magyar gól után 60.000 Ft-ot ajánl fel. Az így összegyűlő pénzt a szövetség kiemelt tehetséggondozásra fordítja.

„A Volvo kupa  hat  évre visszanyúló történetében minden alkalommal valamelyik vidéki város fedett uszodája adott otthont a megmérettetésnek. Debrecen, Kecskemét, Eger, Hódmezővásárhely és Miskolc után idén Székesfehérvárra esett a szervezők választása. Bízunk benne, hogy az immár hagyománnyá vált Volvo Vízilabda Kupa, illetve a hazai férfi vízilabda-válogatott kiemelkedő sikerei motiválják és erősítik a fiatalokat abban, hogy elkötelezzék magukat az aktív sportolás mellett. Szeretnénk, ha 10 év múlva is a magyar válogatott lenne a Volvo Kupa fő esélyese, ezért is egészítettük ki a szövetséggel kötött együttműködésünket a kiemelt tehetséggondozással” – olvasható a világcég budapesti vállalatának hivatalos honlapján Bodrogai Gábornak, a Volvo Autó Hungária Kft. ügyvezető igazgatójának tollából.

A VI. Volvo Kupa programja:

2012. január 6., péntek

18.30 Olaszország-Németország
20.30 Magyarország-Kanada

2012. január 7., szombat

18.30 Németország-Kanada
20.30 Magyarország-Olaszország

2012. január 8., vasárnap

9.00 Kanada-Olaszország
11.00 Magyarország-Németország

A házigazda magyar csapat mérkőzéseit a SportKlub Televízió élőben közvetíti. Ugyancsak követhetők lesznek a magyar vonatkozású mérkőzések fejleményei a vlv szöveges élő tudósításaiban és a vodapolo okostelefonos alkalmazás használatával.

(Részletes jegyinformációk várhatóan hétfőn.)

Címkék:
Volvo Kupa

3 régi hozzászólás

szerk hozzászólása
szerk34632
2011.12.21. 10:05

Még nincsenek infók, de hamarosan, amint megtudjuk, külön anyagban közöljük.

mindentbele hozzászólása
2011.12.20. 21:57

Lehet már tudni valamit a jegyárakról?

mikasa1 hozzászólása
mikasa134627
2011.12.17. 11:54

Örömmel látom,hogy a Sport Klub televizió jóvoltából a széles közönség is láthatja a mérkőzéseket,köszönet,és elismerés az ez évi közvetitésekért,nagyon szinvonalas munkát végeztek. Egy ötlet,talán érdemes lenne elgondolkodni,és elinditani,a bajnoki mérkőzések összefoglalóját,biztos,hogy izgalmas és magas nézettségü mérkőzések várhatóak a bajnokság hajrájában ill. a rájátszásban,ezekből a mérkőzésekből egy szinvonalas ,egy-másfél órás müsor készithető a helyi televiziók segitségével. Kiváncsi lennék,Hesz úr véleményére,ebben a kérdésben.