FACEBOOK

A Honvéd idén is búcsúztatta a Vasast

A Honvéd idén is búcsúztatta a Vasast
hozzászólás, 2011.11.05.

Régi Vasas-Honvédokat idéző drámai meccsen a Honvéd minimális előnyt megőrzött a Vasassal szemben, s ezzel bejutott a Theodora Magyar Kupa négyes döntőjébe. Tavaly is így volt, s akkor Gergelyék a kupát is megnyerték. Eredmények, nyilatkozatok, videók:

A Theodora Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágói után kialakult a négyes döntő mezőnye:

Szolnok,
Szeged,
Eger,
Honvéd


A jövő hét végén sorra kerülő final four elődöntőinek sorsolása hétfőn lesz.

Szombati eredmények:

Eger-BVSC 12:10 (2:3, 3:2, 4:2, 3:3)
G.: Hosnyánszky 5, Graham 3, Seman, Lőrincz, Kovács G., Bundschuh, ill. Deme, Bedő, Keresztes, Borsós 2-2, Rajna, Szűcs L.

Az Eger két győzelemmel, 27:16-os összesítéssel jutott az elődöntőbe.

Szolnok-Pécs 18:4 (4:1, 3:0, 4:0, 7:3)
G.: Georgescu, Süveges, Pásztor 3-3, Hangay Z., Marnitz, Kovács O. 2-2, Mohi, Gocsics, Regős, ill. Hoppál, Bertha, Krizsán, O Regan

A Szolnok két győzelemmel, 
31:14-es összesítéssel jutott tovább.

FTC-Szeged 9:19 (1:4, 3:3, 2:5, 3:7)
G.: Czigány 3, Székely 2, Varga I. Zs., Simon, Sántavy, Korényi, ill. Török 4, Hegedüs 3, Bálint G., Molnár T., Turzai, Varga P. 2-2, Juhász, Kayes, Somogyi, Younger

A Szeged két győzelemmel, 32:14-es összesítéssel jutott tovább

Vasas-Honvéd 9:7 (2:4, 1:1, 4:2, 2:0)
Komjádi uszoda, v.: Székely B., Marjai Zs.
Vasas: Nagy V., Decker Á., Boskovics 1, Katonás, Kiss G. 3, Drasko Brguljan 2, Steinmetz Á. 1 Cs.: Fazekas, Vörös, Vámos 2, Fülöp, Steinmetz B., Takács B. Vezetőedző: Földi László
Honvéd: Gergely, Mátyás, Kovács R. 1, Szivós, Tóth M. 4, Gór-Nagy 1, Hárai. Cs.: Jansik D., Salamon 1, Angyal. Vezetőedző: Vad Lajos
Gól - emberelőnyből: 3/9, ill. 1/5
Gól - ötméteresből: 3/3, ill. -
Kipontozódott: Mátyás, Gór-Nagy (mindkettő a negyedik negyedben)

A Honvéd 15:14-es össszesítéssel jutott a legjobb négy közé

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÜNK A MÉRKŐZÉSRŐL

CSURKA GERGELY BLOGBEJEGYZÉSE A MÉRKŐZÉSRŐL

SZABÓ ZOLTÁN ÉRTÉKELÉSE

VLV-VIDEÓK:


1:1 - Kovács Róbert gólja


1:1 - Drasko Brguljan első gólja


Hárai ejt, Nagy Viktor véd


1:2 - Gór-Nagy Miklós gólja


1:3 - Tóth Márton első gólja


2:3 - Boskovics gólja


2:4 - Tóth Márton második gólja


2:5 - Tóth Márton harmadik gólja


3:5 - Kiss Gergely első gólja


Decker-helyzet, Gergely véd


Kimaradt Fülöp-húzás


Decker kapufája


4:5 - Drasko Brguljan második gólja


5:5 - Kiss Gergely második gólja, ötméteres


6:5 - Vámos első gólja


6:6 - Salamon gólja


6:7 - Tóth Márton negyedik gólja

7:7 - Steinmetz Ádám gólja

Vörös kimaradt ziccere


Kovács Róbert kimaradt ziccere


8:7 - Vámos második gólja


9:7 - Kiss Gergely harmadik gólja, ötméteres



Riport a Honvédról


 
Steinmetz Ádám nyilatkozata


- Ádám ez egy nagyon nagy dráma volt. Majdnem sikerült, de végül is nem. Kiestetek. Mi történt? Egy kicsit álmosak voltatok ma.

- Nem mondanám így, talán az elején túlzottan koncentráltunk a támadásra. Ebből aztán lekontrázott minket a Honvéd. Többek között ügyes húzásokkal elmentek, aztán szaladtunk az eredmény után. Ha minimális különbséggel is, de végül is kiestünk a kupából. Gratulálok a Honvédnak és sok sikert a továbbiakban!

- A meccs vége felé úgy tűnt, hogy felcsillan a remény és döntetlenre ki tudjátok hozni az összesítést, hosszabbításra.

- Erről most hadd ne nyilatkozzak. Nem akarok megbántani senkit, volt két támadásunk. Egy kivédekezett emberfór után. Azt gondoltam, hogy profi csapat vagyunk profibbak annál, amit végül is az utolsó két támadásban nyújtani tudtunk.

- Szerdán nagyon fontos meccset játszotok. Ez a mostani kiesés mennyire nyomja rá a bélyegét? Mennyire tudjátok összeszedni magatokat szerdáig?

- Nézzem a pozitív dolgokat? Csináltunk magunknak jövő hétre egy szabad hétvégét... Nem így terveztük. (Nem mintha tartalékolni akartunk volna a kupadöntőre.) Így a jövő heti program egyszerűsödött: jön az Euroliga címvédője, a szerb bajnok és itthon nagyon neki fogunk esni. Bízom abban, hogy megnyerjük, és azok a játékosok akik most szolídabb teljesítményt nyújtottak, összeszedik magukat. Több jó teljesítmény is kell ahhoz, hogy meg tudjunk verni egy Partizant.  A BL-ben a hazai pályán nekünk nyerni kell!

- Köszönöm szépen.

(Lejegyezte: P. K. T.)



Kiss Gergely nyilatkozata


- Mi történt? Úgy láttam mintha a tegnapi folytattátok volna. Kicsit álmosan kezdtétek, lefordultak titeket

- Az első meccsen az, hogy 5:0-ra vezetett a Honvéd, borzalmas nagy fekete lyuk volt a csapatunk teljesítményében. Ezt akartuk elkerülni a második meccsen egy biztonságos, szervezett, fegyelmezett játékkal. Egy kis előnyre szeret tenni és aztán, ha jól állunk, akkor ki tudjuk hozni három vagy négy gólra, hogy hosszabbítás legyen vagy továbbjutás. Ennek ellenére újra a Honvéd vezetett. Az elején kockáztattak bizonyos szituációban és arra bazíroztak, hogy hibázunk és ezeket a hibákat mi el is követtük. Két méterről, három méterről, négy méterről hagytunk ki helyzeteket, ezáltal ők lekontráztak minket. Lefagytunk és a végén próbáltuk visszahozni, volt rá esélyünk, de az összkép alapján ez egy huszáros továbbjutás lett volna és nem az, hogy a jobb csapat kihozza amit tud. A két nap alapján a most a Honvéd volt a jobb és gratulálok nekik.

- Megérdemelték?

- A két nap alapján természetesen igen.

- Köszönöm szépen.

(Lejegyezte : P. K. T.)



Nagy Viktor nyilatkozata


- Viktor, ha lehet, még nagyobbakat védtél, mint tegnap, de úgy tűnik hiába. Mi történt ma?

- Nem úgy kezdődött a meccs számunkra, ahogy elterveztük. Az első negyed teljes káosz volt, loholtunk az eredmény után. Történtek szép dolgok is, de túl sok volt a hiba ahhoz, hogy magabiztosan legyőzve továbbjussunk a négybe. Gratulálok a Honvédnak! Nagyon jól játszottak, a két meccs alapján megérdemlik a továbbjutást.

- Mi lesz szerdán?

- Hát szerdán..., szerda lesz. A Belgráddal játszunk. Én nagyon bízom benne, hogy sikerül ezt a két meccset kitörölni, mert ezt ki kell törölni, én úgy érzem. Nincs értelme ezen rágódni. Úgy gondolom, hogy ha ebben az évben a csapatnak két rossz meccse lehet, akkor nálunk ez most jött ki. Mert hiába csak egy gólon múlott a hosszabbítás, két gólon a továbbjutás, azért nem játszottunk, úgy ahogy tudunk, ha őszinték vagyunk magunkhoz. Nagyon bízom benne, hogy szerdán megmutatjuk, igazából kik vagyunk és milyen vízilabdások, és hogy tudunk jól játszani, okosan támadni, védekezni. És akkor a Belgrád verhető szerintem. Itthon nekünk nagyon nagy szükségünk van a három pontra. Úgyhogy szívvel-lélekkel, körömmel, de ki kell kaparni azt a győzelmet. Sőt, tőlem játszhatunk csúnyán is, megmondom őszintén, csak hozzuk el azt a három pontot. Én ezt szeretném. És jöjjönek ki minél többen, hogyha lehet!

Köszönöm szépen Viktor!

(Lejegyezte Romanek Brigitta)



Vörös Viktor nyilatkozata


- Viktor, gratulálok a győzelemhez! Viszont nem jutottatok tovább. Mennyire vagy elkeseredve, mit érzel most, milyen volt belülről ez a mérkőzés?

- El vagyok keseredve, mert megint nem úgy kezdtünk, ahogy megbeszéltük. Megint buta gólokat kaptunk, elöl nem tudtuk a ziccereinket belőni, amiből annyi volt ezen a meccsen, mint talán ifimeccsen szokott lenni. Apróbb hibákat követtünk el, amit a Honvéd könyörtelenül kihasznált, úgyhogy én azt mondom, hogy megérdemelten jutott tovább. Tudni kell gratulálni is…

- Fontos feladat vár rátok néhány nap múlva, szerdán egy nagyon lényeges meccset játszotok a Partizan ellen, hazai pályán a Bajnokok Ligájában. Hogy lehet arra készülni? Ezt a meccset kell-e elemezni, ezeknek a hibáiból kell tanulni, vagy ezt gyorsan el kell felejteni, és elő kell venni az Eger elleni, és a korábbi meccseken mutatott formát?

- Én szeretném gyorsan elfelejteni ezt a meccset, aztán hogy ebből mi lesz, azt nem tudom. Biztos, hogy fogunk beszélni róla, de ez maximum még egy napig tarthat, és aztán ugye szerdára kell készülni, mert a szerdai meccs is egy élet-halál meccs lesz. A Belgrád nem ezt a stílust játssza, mint a Honvéd, de erről is kell beszélnünk, meg elemezni, én most már próbálok inkább a Partizan-meccsre koncentrálni.

- Köszönöm szépen, jó pihenést kívánok!


(Lejegyezte: Ötvös Csilla)



Gergely István nyilatkozata


- Pista, gratulálok, győzelemre vezetted a csapatot. Nagyon nehéz volt?

- Ha megnézem, hogy most egy óra húsz perc, egy óra tizenkilenc perc, és még most jöttünk ki a vízből. Nagyon rég játszottam ilyen hosszú mérkőzést, és hát gyanúsan hosszú mérkőzés volt ez. Nem csak érzésre, hanem időre is, konkrétan.

- Lehetett volna még hosszabb is...

- Lehetett volna, tegyük is hozzá, hogy nem volt hosszabbítás, úgy volt egy óra tizennyolc perc a mérkőzés. Picit hosszúnak tűnt, nem tudom, miért. 12:5 volt a kiállítási arány úgy, hogy az utolsó negyedben kaptunk hármat, és hogy három büntetőt kaptunk… Így szép nyerni, ilyen körülmények között, és ez talán még nagyobb erőt ad, mint hogyha mondjuk egy döntetlent játszottunk volna ma rossz játékkal, és úgy jutunk tovább. Jó mérkőzés volt, és azért nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy mi jobban örülünk most a végén, mint a Vasas-játékosok.

- Mivel sikerült nyernetek szerinted?

- Azt hiszem, két góllal, 9:7 lett a vége, tehát egy góllal.

- Jó, de hát mi okozta azt, hogy két meccsen egy gól a különbség?

- Hú, hát ha ezt most elárulnám, akkor biztos, hogy valahova elvinnének edzőnek, úgyhogy nem árulom el, mert még szeretnék vízilabdázni egy darabig. Azt gondolom, hogy nem ott kezdtük el a mai mérkőzést, ahol tegnap abbahagytuk, hanem ott, ahol tegnap elkezdtük, ez volt szerintem a döntő.

- Gondolom a négyes döntővel nem foglalkoztál még,  de már van programod a következő hétvégére, most már arra kell készülni. Mire lehet tőletek ott számítani?

- Nem tudom. Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, ez biztos, de hát ez sablonszöveg. Kíváncsi vagyok, hogy kit fogunk kapni a sorsoláson, és hát mondanám, hogy a tavalyi rutinunkat próbáljuk felhasználni ismét. A Fradit nem kaphatjuk, úgyhogy valami új ellenfél jön, ez biztos.

- Gratulálok, jó pihenést!

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)



Tóth Márton nyilatkozata


- Marci, mesélj! Ezt megnyertétek, továbbjutottatok, és megint parádéztál! Írd le a meccset légy szíves, hogy zajlott?

- Köszönjük szépen! A mérkőzést a tegnappal kezdeném, az nagyon kellett hozzá, de elsősorban annak köszönhetjük ezt a továbbjutást, hogy itt nem álmosan kezdtük, hanem ugyanazzal az akarással, ahogy a tegnapi mérkőzést elkezdtük. Gratulálok a csapatnak, mert fantasztikusat küzdött, és nagyot hajtott! Ez a siker segíthet nekünk a továbbiakban.

- A végén úgy tűnt, hogy akármilyen erőfeszítést tettetek, megfordítja a Vasas, mintha el is fáradtatok volna. Hogy sikerült kihúzni?


- Igen, ez így van, nagyon elfáradtunk, hát ez egy nyolcnegyedes párharc volt, húsz órán belül. A végén nem az idővel játszottunk, hanem az energiánkkal, mert egyszerűen már nem bírtuk. De nagyon örülök, hogy sikerült!

- Mire számítasz a négyes döntőben?


- Most már meg kell nyerni a négyes döntőt, csakúgy, mint tavaly!

- Köszönöm szépen, gratulálok!

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)



Szivós Márton nyilatkozata


- Gratulálok Marci! Én most nem mondanék semmit, te fogsz beszélni…

- Én sem szeretnék sok mindent mondani, mert nem járnék jól. Végtelenül büszke vagyok magunkra, ez a csapat nagyon sok mindent megérdemel, fantasztikusan játszott, elképesztő akarásról tettünk ma tanúbizonyságot. Megmutattuk: ezt a Honvédot nem lehet leírni! Az a célunk, hogy - most már bejutottunk, a harmadik hely megvan a kupában – döntőbe kerüljünk. Úgy gondolom, hogy meglesz. Ha ezzel az akarással fogunk játszani, ezzel a szívvel, akkor bárki bármit csinálhat, akkor is nyerni fogunk! És nem a csapatokra gondolok, hogy bármit csinálhat…

(Lejegyezte: Hohl Zsófi)



Gór-Nagy Miklós nyilatkozata


- Gratulálok Miki! Az eredményjelző magáért beszél, bejutottatok a négyes döntőbe. Hihetetlenül izgalmas mérkőzés volt. Légy szíves, meséld el, hogy milyen volt ezt belülről megélni. Te voltál az egyik, aki nagyon örült a végén, a lefújás pillanatában, gondolom, hogy nem véletlenül.

- Igen, azt kell, hogy mondjam, hogy ezt a két mérkőzést egyben illik nézni, egyben is kell. Varázsütésre visszataláltunk a tavalyi eredményes játékunkhoz, aminek a Vasas nem találta az ellenszerét. Számomra érthetetlen is volt, hogy miért gondolták azt nagyon sokan, hogy simán átgázolnak rajtunk, hiszen tavaly pont ugyanez történt, kivertük őket viszonylag sima mérkőzéseken. Nem azt mondom, hogy ez sima volt, de azért magabiztosan hoztuk. Az, hogy mi volt a parton, én értetlenül állok a dolog előtt. Nálunk van - úgy gondolom - a világ legjobb centere Hárai Balázs személyében. Azt kell, hogy mondjam, hogy ez nyilvánvaló, és a második negyed utolsó tíz másodpercében kaptuk az első emberelőnyt - én ezt nem értem, tényleg. Fantasztikus ebben a csapatban játszani, óriási élmény, hogy ilyen győzelmeket aratunk, ez fantasztikus!

- Egy ilyen győzelem után lehet már beszélni a jövő heti négyes döntőről?

- Nagyon sűrű a program, nekünk szerdán még előtte egy Savona elleni LEN Kupa-meccsünk van, ahol úgy gondolom, szintén van keresnivalónk, hiszen tényleg iszonyatos erő van ebben a csapatban. Természetesen megyünk az úton, beszélünk róla, most nagyon örülünk, de tényleg olyan feszültség volt bennünk és van bennünk a jelenlegi pillanatig... Nem értem, hogy miért kell ilyen helyzetbe hozni egy csapatot, amikor szívvel lélekkel küzd, és tényleg belehaltunk a vízbe, amíg nem mindig éreztük azt, hogy a másik oldalon…, mindegy, nem akarok erről beszélni. A lényeg az, hogy meg lehet nézni az eredményjelző-táblát, továbbjutottunk, ennyi, és boldogok vagyunk!

- Köszönöm szépen, gratulálok, jó pihenést!

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)


A megígért videónyilatkozat elől "ellógó" HÁRAI BALÁZS sms-ben küldte el értékelését:

- Gratulálok a csapatnak, nagyon nagy dolognak tartom, hogy a magyar bajnokság legerősebb csapatát tudtuk legyőzni. Ez az elszántság, akarat, az, hogy egymásért mindenki beledöglött a vízbe, fantasztikus volt! Kiemelném Pistát, és Tóth Marcit, nagyon jól játszottak, szinte saját erejükön felül teljesítettek! Örülünk nagyon! Magamtól ennél többet vártam, a két mérkőzésen, de a világ legjobb bekkjei vannak a Vasasban, és nagyon nehéz velük "beállni".

Megyünk tovább, készülünk a Savona elleni szerdai Eurokupa-mérkőzésünkre. Ha ezzel a hozzáállással, elszántsággal megyünk neki a Savonának, akkor úgy gondolom, le tudjuk dolgozni a hátrányunkat és mi fogunk továbbjutni. Köszönjük szépen a sok Honvéd-szurkolónak, hogy kijött és biztatott minket, várjuk őket szerdán is! 



9 régi hozzászólás

qqcska hozzászólása
qqcska34422
2011.11.08. 00:38

a pénzről: mitől lenne morálisan jobb a társadalom egy nagyon szűk része, mint a többség?? (tisztelet a kivételnek) bárcsak ott tartanánk a vizilabdában, hogy csak ezeket a (mindenki által ismert és tudott) jelenségeket kérjük számon az illetőkön... addig azért hosszú az út. én elsimerem, hogy nem egyszerű tizedmásodperc alatt dönteni olyan helyzetben, ahol csak nyaktól felfelé látszanak, ill. nagyrészt színészkedés folyik. ezzel együtt a jatékvezetőnek kellene tudni önkritikát gyakorolni, és azt mondani, hogy pl. egy OB/I döntő nem neki való... a jatékvezetőket küldő bizottságnak pedig tisztában kellene lenni (szerintem tisztában is vannak) az egyes bírók kvalitásaival - csak itt jön be az uram-bátyám világ. érdemes egy kicsit böngészni az egyes bírók szereplési statisztikáit az MVLSZ honlapon és némi szorzást elvégezni - zsebpénznek nem rossz.

mikasa1 hozzászólása
mikasa134421
2011.11.07. 00:23

Tökéletesen igazad van,a kéz kezet mos szindrómára 2 példa: 1, vidékre a játékvezető autóján utazik az ellenőr,nyilván költségtérités nélkül,mérkőzés végén esetleg beszél a hibákról,majd 100%-ad,a benzinpénz ráeső része pedig a zsebben marad. 2, ha számlát kell adni,az ellenőri vagy játékvezetői müködésről,az ellenőr helyett a játékvezető irja meg a számlát,igy Ő adózik, az ellenőr pedig adómentesen teszi el a pénzt,(talán ez még törvénytelen is)ezek után ott a 100%-ék. Egyébként lesznek annyira cinikusak,hogy Marjay Zsolt hétvégén ott lesz a Kupa elődöntő vagy döntő mérkőzésén. Nyilván a játékvezetéssel kapcsolatos problémákról beszélni kell,ha ebben a kérdésben kialakul itt egy polémia,talán az oldal szerkesztői is bátrabban nyúlnak,nyúlhatnak, a jelenleg tabuként kezelt témához.

qqcska hozzászólása
qqcska34420
2011.11.06. 23:47

néhány \"kemény\" megjegyzés a 2 mérkőzés kapcsán. 1. néhány Vasas játékosnak el kellene gondolkoznia azon, hogy milyen a teljesítmény / havi juttatás aránya - és nem az OSC, BVSC meccseket figyelembevéve. ezek a játékosok havonta jelentős összegekhez jutnak (a magyar átlagfizetés többszöröse), ezért teljesíteni kell(ene). 2. a vizilabda mint sport, ha a mérkőzésen látható irányba halad, akkor 10-20 év távlatában meg fog szűnni. ezt a durvaságot és sokszor felesleges brutalitás sokáig nem tolerálható! a kapu előtt játék 2-3 másodpercenként megszakad szabálytalanság miatt... a sok durvaság jelentős részben képzetlenséget takar (és ha még ehhez hozzávesszük 1-2 játékos emberi kvalitásait, elborzasztó képet kapunk). hiába próbálkozik sok tiszteletre méltó ember a sportág megújításán, ha ez a része nem változik - game over. (tudom: nem csak a magyarok!) 3. a játékvezető bizottságnak rá kellene jönnie, hogy komolyabb meccsekre kit küldhet, és kit nem - Marjayt például komolyabb, tétre menő utánpótlás meccsre sem. csakhogy 2 dolog bekavar a képbe: a) a pénz (ha valaki túl sokat vezet, akkor sokkal többet keres és az hogy néz ki???) b) a kéz kezet mos (ma én nem meszellek el mint ellenőr, holnap te segítesz nekem). a 2. meccsen nyújtott teljesítményre 78%-ot adni - ez a pofátlanság kategóriájába tartozik. hozzáteszem: semleges vagyok, jó vzilabdát szeretnék látni, nem úszni tudó ketrecharcosokat.

bal8 hozzászólása
bal834418
2011.11.06. 19:21

Marjay játékvezető tegnap sokadszorra bizonyította,hogy alkalmatlan,sokszor volt \"szerencsém\"már hozzá , a medencéből nézve is ugyanaz a véleményem! ennek ellenére töretlen a bizalom!:(

mikasa1 hozzászólása
mikasa134417
2011.11.06. 13:13

Gratulálok a Honvédnak. A Szolnok-Szeged mérkőzés után irtam a játékvezetésről,ott is Marjay Zsolt ténykedéséről,amit a tisztelt Szerkesztő Úr jogosan törölt,most óvatosabban fogalmazok,ill. idézet a Nemzeti Sportból: \"finoman szólva is fúrcsa felfogásban vezető Marjay Zsolt játékvezető\". November elejét irunk és ennek a játékvezetőnek ebben a szezonban ez a második botrányos ténykedése,gondolom érezte Szentgyörgyi Úr is,hogy valami nincs rendben,mert alacsony pontszámmal értékelte a játékvezető ténykedését,tehát a szisztéma úgy tünik ebben az esetben müködött,remélhetően ez a következményekben is látható lesz,és végre kimondják,hogy ez a játékvezető nem alkalmas ilyen feladatok ellátására. Remélem nem sértettem meg senkit.

iistvan hozzászólása
iistvan34415
2011.11.06. 10:06

Jót tesz a víziabdának, hogy születnek nem várt eredmények is!

mikasa hozzászólása
mikasa34414
2011.11.06. 06:59

Hát, Vasas?., ilyen nevekkel, és elvárható eredmények helyett ezt látni, több mint elkeserítő. Ettől a csapattól, azt hiszem, nem vagyok egyedül, ha minimális elvárás a négybe kerülés lett volna. Ezt a szponzorok is hasonlóan gondolhatták. Gratulálok a Honvédnak, remélem a Savonától kint elszenvedett csúnya zakót ilyen játékkal kompenzálni tudják. Csak a Vasas!

jozsi47 hozzászólása
jozsi4734413
2011.11.06. 04:04

Gratulálok a Honvédnak. Írhatnám,hogy a 2 meccsen látottak alapján megérdemelten jutottak tovább,de sajnos nem tehetem. Azért nem,mert szeretett csapatom első mérkőzésen nyújtott teljesítménye annyira kiverte nálam a biztosítékot,hogy a 2. mérkőzésre nem mentem ki. Amit az első meccs első 2-2 és fél negyedében nyújtottunk az nem volt más,mint a Vasas-vízilabda megcsúfolása.Nekem és rajtam kívül másoknak is úgy tűnt a medence partjáról,hogy nagyképűen,a Honvédot lekezelve szálltunk vízbe és ez meg is bosszulta magát.Flegmán elvégzett támadások,rosszul megjátszott előnyök,hanyag védekezés.Egyszerűen mintha csak a sapkák lettek volna a vízben. Az utolsó másfél negyedre valamit javultunk,de ez is inkább a Honvéd fáradtságának volt köszönhető. De,hogy ne csak magunkkal foglalkozzak.A Honvédnak maximális tiszteletem,úgy szálltak a medencébe az első meccsen(csak azt láttam)ahogyan kell.Harcosak voltak,nem ismertek elvesztett labdát.nem nézték azt,hogy milyen nevek vannak a Vasasban,hanem tették a dolgukat.És volt egy ihletetten védő Gergely Istvánjuk. Sok sikert a Honvédnak a folytatásban, a Vasasnak pedig azt kívánom,hogy sose ismétlődjön meg a pénteki teljesítmény.

balzs hozzászólása
balzs34412
2011.11.05. 22:13

Tiszteletem a Honvédnak hogy a körülmények ellenére sikerült kiverniük a vasast!