FACEBOOK

Kupanegyeddöntők - a részletes program

Kupanegyeddöntők - a részletes program
hozzászólás, 2011.11.03.

Pénteken és szombaton rendezik meg a Theodora Magyar Kupa idei versenysorozatának negyeddöntőit. A programból kiemelkedik a Honvéd-Vasas rangadó. A két csapatkapitány a meccsről.

Theodora Magyar Kupa, negyeddöntők

November 4., péntek

18.00 Szeged-FTC

19.30 Pécs-Szolnok

20.00 BVSC-Eger

20.00 Honvéd-Vasas (vlv)

STEINMETZ ÁDÁM a vlv-nek:

- Mindenképpen szeretnénk visszavágni a tavaly elszenvedett csúfos kudarcért, hiszen akkor is a negyeddöntőben kerültünk össze és kiestünk. Hallottuk a híreket a Honvéd körüli gondokról, de biztos vagyok abban, hogy a játékosok mindent megtesznek majd a vízben. Betegünk, sérültünk nincs, de ezzel együtt nagyon nehéz mérkőzésre számítok.

GERGELY ISTVÁN a vlv-nek:

- Tavaly is a Vasassal kellett megküzdenünk a négybe jutásért, nagyon bízunk abban, hogy az eredmény ugyanaz lesz, mint akkor volt. Mindenki egészséges, fizikailag is jól vagyunk, azt mondhatom, hogy az eddiginél jobb felkészülési szintre jutottuk el, nagyon várja a társaság a meccset.

A visszavágók szombaton lesznek:

18.00 Vasas-Honvéd (vlv)

18.00 Szolnok-Pécs

18.00 Eger-BVSC

19.30 FTC-Szeged

A final four-rendszerű döntőbe a két mérkőzés összesített eredménye alapján továbbjutó csapatok kerülnek. A FF időpontja november 12-13, szombat-vasárnap. (A harmadik helyért nem rendeznek meccset.) A finálé helyszíne még nem ismert. A mérkőzéseket a SportKlub Televízió közvetíti.

A Theodora Magyar Kupa győztese a versenykiírás szerint - a hagyományoknak megfelelően - indulhat a LEN Kupa következő évi versenysorozatában.