FACEBOOK

Vodafone OB1 - szombati eredmények

Vodafone OB1 - szombati eredmények
hozzászólás, 2011.10.29.

Csak hazai győzelem született a Vodafone OB1 szombati fordulójában. Három videónyilatkozat, majd a Vasas-Debrecen és a Honvéd-Pécs összes gólja.

Vodafone OB1, 6. forduló

Szeged-BVSC 13:8 (4:0, 2:3, 5:3, 2:2)
G.: Molnár T., Somogyi 3-3, Juhász Zs., Hegedűs 2-2, Lehmann, Vincze M., Juhász G., ill. Keresztes, Borsós 2-2, Szűcs L., Nagy S., Kotsidis, Deme


Iványi Aurél-képek

Kaposvári-OSC 8:7 (2:2, 0:2, 2:2, 4:1)
G.: Bereczki 3, Balogh Z. 2, Bakó, Juhász-Szelei, Papp G., ill. Szécsi D. 2, Szentesi, Tiba, Bencz, Benczur, Galambos

Eger-Szentes 18:6 (4:2, 5:3, 5:1, 4:0)
G.: Chilkó 4, Naganuma 3, Gerritse, Kovács G., Binder, Mezei 2-2, Hosnyánszky, Lőrincz B., Bundschuh, ill. Weszelovszky 4, Nagy M., Lázár

Vasas-Debrecen 8:4 (1:0, 3:1, 2:1, 2:2)
G.: Vámos 3, Kiss G. 2, Katonás, Decker Á., Drasko Brguljan, ill. Varga T 2, Vindisch, Létay

VLV-VIDEÓK:

1:0 - Kiss Gergely első gólja


1:1 - Létay Krisztián gólja


2:1 - Vámos első gólja


3:1 - Decker gólja


4:1 - Vámos második gólja


4:2 - Varga Tamás első gólja, ötméteres


5:2 - Vámos harmadik gólja


6:2 - Katonás gólja, ötméteres


7:2 - Drasko Brguljan gólja


7:3 - Vindisch gólja

8:3 - Kiss Gergely második gólja

8:4 - Varga Tamás második gólja


Vörös Viktor nyilatkozata


- Gratulálok, Viktor! Azért ez egy küzdelmes mérkőzés volt, meg kellett dolgozni a sikerért!

- Igen! A Debrecen egy jól összerakott csapat, úgy is készültünk, hogy ez nagyon nehéz meccs lesz! Azt hiszem, hogy a védekezésünkkel megadtuk az alaphangot, úgyhogy ha ilyen jól tudunk védekezni más csapatok ellen is, akkor ebben az évben még sokra vihetjük! Az a lényeg, hogy a védekezésünk kezd összeállni úgy, ahogy kell, és ez nagyon fontos.

- Mi a további program? Mostanában elég sűrű a naptár.

- Ha jól tudom, a jövő héten Honvéd, Magyar Kupa! Nem tudom, annyit játszunk… Edzünk egész héten, tehát nem pihenünk, edzünk, mert edzeni kell. Tovább szeretnénk jutni a Magyar Kupában is, és után jön a Belgrád…..

- Igen, utána, szerdán jön a Belgrád.

- Mi arra a készülünk a legjobban.

- Még egy kérdés. Nagyon sok meccset játszotok mostanában, emiatt nyílván kevesebb az edzés, kevesebb a lehetőség gyakorolni. Az ilyen mérkőzéseket, mint a mai vagy a tegnapi, föl lehet használni gyakorlásra? Tehát vannak-e olyan figurák védekezésben, támadásban, amit tudtok gyakorolni, akár annak rovására, hogy abból nem lesz gól, vagy éppen fordítva, hogy abból gólt kaptok?

- Igazából a védekezésen van most a hangsúly nálunk. Persze minden egyes meccset fel kell arra használni, hogy gyakoroljunk, mert kétkapuzni nincsen időnk senkivel sajnos. Úgyhogy ezeket a meccseket kell felhasználnunk mind a védekezésben, mind a támadásban a gyakorlásra.

- Köszönöm szépen! Jó pihenést kívánok!

(Lejegyezte: Varga Bogi)



Létay Krisztián nyilatkozata


- Krisztián, most már több, mint fél órája ért véget a mérkőzés! Nagyon sokáig beszélgettetek az edzőtökkel. Az, hogy miről, maradjon a ti titkotok, de ennyit kellett beszélni egy ilyen mérkőzésről?

- Volt most egy dupla forduló, úgyhogy volt miről beszélni. Tegnap is egy kicsit nyögvenyelős volt a játék, ma meg küzdöttünk, de elöl egy kicsit nagyobb fazont kellene szabnunk a játékunknak, hátul úgy néz ki, hogy alakul. Kicsit fáradtak voltunk szerintem, de eddig a védekezésre helyeztük edzésen is a hangsúlyt - szerintem az egyre jobb -, de elöl kéne egy kicsit felnőnünk a feladathoz, és akkor jó lenne minden.

- Mondtad, hogy tegnap is meccset játszottatok, dupla forduló volt. Az nem lehet, hogy a tegnapi mérkőzés még bennetek van? Annak a fáradalmai, azért nektek Debrecenből ide kellett utazni, az is fárasztó, nem lehet, hogy ez is rányomta a bélyegét a mai napra?

- Az is lehet. Tegnap úgy készültünk, hogy talán egy könnyebb meccsen az egész sor játszhat, az elsőtől, az utolsó emberig. Ez nem így alakult sajnos, tegnap is nyögvenyelős meccsünk volt, ez biztos, hogy benne volt, de úgy jöttünk ide, hogy nyerni akarunk! Egy ilyen Vasas ellen játszani mindenkinek inspiráló dolog. Az, hogy elfáradtunk, hát persze hogy elfáradtunk, nyolc negyedet játszottunk le 24 órán belül, körülbelül nyolc játékos szinte végig a vízben van, úgyhogy fárasztó volt, de megyünk tovább!

- Mentek tovább! Mi a következő lépés?


- A Magyar Kupából mi kalandos körülmények között kiestünk, most lesz három hetünk, egy kicsit rendezzük a sorokat, valószínűleg elutazunk pár napra kétkapuzni csapatokkal, edzünk, aztán megint jönnek a meccsek. Azt várjuk már igazából. Nekünk ez a legfontosabb, hogy játszhassunk a hétvégéken.

- Várjuk mi is! Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Varga Bogi)


Honvéd-PVSK 13:7 (3:1, 1:1, 2:4, 7:1)
G.: Kovács R., Gór-Nagy 3-3, Salamon, Tóth M. 2-2, Kovács P., Hárai, Szivós, ill. Bóbis 3, Soós, Scholefield, O Regan, De Blasio


Kovács Anikó-képek


VLV-VIDEÓK:

Szivós kimaradt ötméterese


0:1 - De Blasio gólja


1:1 - Kovács Róbert első gólja, ötméteres


2:1 - Gór-Nagy első gólja


3:1 - Salamon első gólja, ötméteres


4:1 - Gór-Nagy második gólja


Lévai véd


4:2 - O Regan gólja


4:3 - Bóbis első gólja


4:4 - Bóbis második gólja


4:5 - Scholefield gólja


5:5 - Salamon második gólja


6:5 - Szivós gólja, ötméteres


Kimaradt Honvéd-ziccer


6:6 - Bóbis harmadik gólja, ötméteres


7:6 - Hárai gólja


8:6 - Tóth Márton első gólja


9:6 - Kovács Róbert második gólja


9:7 - Soós Gábor gólja


10:7 - Tóth Márton második gólja


11:7 - Gór-Nagy harmadik gólja


12:7 - Kovács Róbert harmadik gólja


13:7 - Kovács Péter gólja


Gór-Nagy Miklós nyilatkozata

- Először is gratulálok a Pécsnek, mert meglepően, tényleg nagyon jól játszottak és kiváló edzőmeccset játszottunk velük. Az elején talán a nadrágunk előbb beért a vízbe, mint mi magunk, de azért a negyedik negyedre összekaptuk magunkat és végül simává tettük a mérkőzést. Tényleg azt kell mondjam egy nagyon jó kis meccset játszottunk, úgyhogy mind a két csapatnak a hasznára vált.

- A jövő hét végén, a Vasas ellen elég lesz ez a játék?

- Nem tudom. Minden bizonnyal elég lesz, ha a negyedik negyedre szűkítjük a játék képét. Nagy önbizalommal megyünk neki. Holnap elutazunk magaslati edzőtáborba, úgyhogy úgy gondolom, nagyon jó lesz a Vasas ellen.

- Hová mentek?

- Magaslati edzőtáborba...

- Köszönöm.

(Lejegyezte: Romanek Brigitta)


Október 31., hétfő

20.15 FTC-Szolnok (SportKlub)

8 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs34408
2011.10.31. 10:15

jozsi47! Kedves hogy aggódsz az egészségemért, de felesleges, nincsenek fóbiáim. Még jogos is lehetne az észrevételed ha ez a vasas szurkolói oldala lenne, de én úgy látom még mindig \"A magyar férfi vízilabda-válogatott hivatalos oldala\". És én a magyar válogatottnak szurkolok - ellentétben az elnökötökkel, akinek még ha össze is jön a terve és sikerül kinyírni az összes többi csapatot, akkor is lesznek akik nem a vasasnak fognak szurkolni, ők nyilván mind ámokfutók lesznek. Ez a szánalom...

jozsi47 hozzászólása
jozsi4734407
2011.10.30. 17:47

balzs! Igazán kezeltethetnéd,már a Vasas -fóbiádat,mielőtt súlyosbodnának a tüneteid és ámokfutásba kezdenél.Látom,hogy te minden egyes cikknél azt keresed,hol lehet valahogyan belekötni a Vasasba.Rohadtul nagy szánalom vagy.

balzs hozzászólása
balzs34406
2011.10.30. 10:03

Köszönöm.

Nekomajin hozzászólása
2011.10.30. 03:45

Köszönjük!

szerk hozzászólása
szerk34403
2011.10.30. 00:58

Hát akkor miért nem nézed meg?

balzs hozzászólása
balzs34402
2011.10.29. 22:48

Ha már a \"Vasas-Debrecen összes gólja\" szívesebben megnéztem volna Vindisch gólját (ő legalább félig magyar állampolgár), mint Drasko Brguljanét, ha már a magyar válogatott hivatalos oldala...

szerk hozzászólása
szerk34400
2011.10.29. 22:37

A forduló utolsó meccse után, hétfő este.

Nekomajin hozzászólása
2011.10.29. 21:39

Kérhetnénk egy tabellát a főoldalra vagy a bajnokságról szóló cikkek végére?