FACEBOOK

Eurokupa - szombaton Savona, vasárnap Szolnok

Eurokupa - szombaton Savona, vasárnap Szolnok
hozzászólás, 2011.10.21.

Az Euroliga nyolcaddöntők hétvégi fordulójában a Honvéd szombaton Savonában, a Szolnok vasárnap, hazai pályán kezd. Szivós Márton és Kis Gábor a vlv-nek.

Eurokupa, nyolcaddöntők, első mérkőzés (a visszavágók november 9-én, szerdán lesznek)

Október 22., szombat (időpontok helyi idő szerint)

17.00 Panathinaikosz (görög)-Panioniosz (görög)

18.00 Sintez Kazany (orosz)-Chios (görög)

18.00 Nagyvárad (romániai)-Crvena Zvezda (szerb)

19.30 Medvescsak Zágráb (horvát)-Dinamo Moszkva (orosz)
(a mérdkőzés delegátusa Martin György)

19.00 Mornar Split (horvát)-Posillipo (olasz)
(a mérkőzés egyik játékvezetője Kun György)

20.00 Schuurman Borculo (holland)-CN Sabadell

20.30 Savona (olasz)-GROUPAMA-HONVÉD
V.: Franulovics, Kouretas (görög)

SZIVÓS MÁRTON a vlv-nek:

- Már csütörtök dél óta Savonában vagyunk, busszal érkeztünk. Mindenképpen az a célunk, hogy nagyon jó eredményt érjünk el. Úgy gondolom, hogy a győzelemre is van esélyünk. Beszéltünk Benedek Tibivel, Märcz Tomivan, Nyéki Balázzsal Steinmetz Ádámmal, amit tudtak, elmondtak a Savonáról, mindenkinek köszönöm ezúton is a segítséget a csapat nevében! Kevés idő volt, hiszen vasárnap rendezték a sorsolást és már játszunk is. Videófelvételt nem is tudtunk szerezni, de ettől függetlenül szerintem jól felkészültünk. Nagyon bizakodó vagyok, bár abban biztos vagyok, hogy a Savona eddigi eredményei csalókák, ismerve az olaszokat, amikor fontos meccs jön, nagyon össze tudják kapni magukat. Még akkor is, hogyha előtte nem azon a szinten játszottak, ahol tudnak. Ami a csapatunkat illeti, Tóth Marcinak kicsit fáj az oldala de szombatra harcra kész lesz ő is, a többiek egészségesek.

Október 23., vasárnap

17.00 SZOLNOKI DÓZSA KÖZGÉP-Sturm Csehov (orosz)
v.: Bender (német), Vlasics (horvát)

A belépés ingyenes.

Terveink szerint a vlv-n élőben közvetítjük a mérkőzés alakulását.

KIS GÁBOR a vlv-nek:

- Erősen készülünk a mérkőzésre, bár kicsit "kalandosan", a szolnoki uszodára ebben az időszakban tették fel a sátrat. A múlt héten ezért Martfűn edzettünk, ami nagyon jó volt, közel is van, viszont ezen a héten ott is vízcsere volt, úgyhogy folyamatosan vándoroltunk, minden nap más városban gyakoroltunk. Hétfőn Kecskeméten edzettünk, kedden Szegeden, szerdán pihenőnapunk volt, csütörtökön a Vasasnál voltunk, úgyhogy nagyon vártuk már, hogy visszatérhessünk a saját uszodánkba. Így egyébként nekünk kifejezetten jó, hogy csak vasárnap lesz a meccs, addig legalább egy kicsit hozzászokunk a hazai pályához :-). Egészséges mindenki és nagyon várjuk már a mérkőzést. Bizakodóak vagyunk, én szeretnék egy magabiztos győzelmet - ezt úgy mondom, hogy nem nagyon ismerjük a Csehovot. A honvédos játékostársak sokat segítettek, de azért a saját bőrünkön még nem tapasztaltuk soha, hogy milyen ellenük játszani. Nagyon remélem, hogy jól fog sikerülni.

- Mit jelent a "magabiztos győzelem"?

- Nem tudom megmondani, mi lenne jó nekünk... Volt már arra példa az életemben, hogy a sokgólos győzelem egy kicsit kényelmessé tette a csapatomat, ez nyilván nem jó, de a nagyon szoros eredmény sem. Meg hát azért Csehovban játszani sose jó. Úgyhogy nyerni kell, pont annyival, hogy azért éberek maradjunk a visszavágóra, ne higgyük el, hogy már továbbjutottunk. Azt hiszem olyan 2 és 5 közötti különbség megfelelő lenne.

2 régi hozzászólás

jozsi47 hozzászólása
jozsi4734384
2011.10.22. 22:40

Savona-Honvéd 14:10 :-(

bors hozzászólása
bors34376
2011.10.22. 19:21

Nagyvárad - C. zvezda 9-9