FACEBOOK

BVSC-Szolnok 9:10

BVSC-Szolnok 9:10
hozzászólás, 2011.10.15.

Nehezen nyert a Szőnyi úton a Szolnok: Pásztor Mátyás fél perccel a vége előtt lőtte a győztes gólt. Eredmények és a Honvéd-Debrecen meccs összes gólja.

Vodafone OB1 alapszakasz, negyedik forduló

BVSC-Szolnok 9:10 (3:3, 3:4, 2:2, 1:1)
G.: Borsós 3, Nagy S. 2, Kotsidis, Rajna P., Deme, Bedő, ill. Pásztor, Nyéki, Hangay Z., Kis G. 2-2, Kovács O., Gocsics

Kaposvári-FTC 3:12 (0:4, 1:2, 0:4, 2:2)
G.: Bognár, Balogh Z., Bezeczki, ill. Czigány, Paján 4-4, Varga I. Zs. 2, Sánta, Kincses

OSC-Vasas 4:20 (0:3, 3:4, 1:4, 0:9)
G.: Benczur 2, Szentesi, Szécsi, ill. Boskovics, Vámos, Drasko Brguljan, Fazekas 3-3, Katonás, Decker Á. 2-2, Steinmetz Á., Steinmetz B., Vörös, Kiss G.

PVSK-Szentes 12:7 (3:3, 2:2, 3:1, 4:1)
G.: O Regan 4, Takács J., Bóbis, Hangay R. 2-2, Scholefield, De Blasio, ill. Weszelovszky 4, Nagy M. 2, Szőke


Wilhelm Tamás-képek


Honvéd-Debrecen 8:5 (2:3, 1:0, 1:0, 4:2)
G.: Salamon 3, Gór-Nagy, Hárai 2-2, Jansik D., ill. Varga T. 2, Halek, Vindisch, Bugajcsuk


André László-képek


VLV-VIDEÓK:

0:1 - Bugajcsuk gólja


1:1 - Jansik gólja


1:2 - Varga Tamás első gólja


1:3 - Vindisch gólja


2:3 - Salamon első gólja


Szivós kimaradt ötméterese


3:3 - Hárai első gólja


4:3 - Salamon második gólja


5:3 - Hárai második gólja


6:3 - Gór-Nagy első gólja


7:3 - Gór-Nagy második gólja


7:4 - Varga Tamás második gólja


7:5 - Halek gólja


8:5 - Salamon harmadik gólja, ötméteres


Varga Tamás nyilatkozata


- Csuvi, ha vesztes meccs után lehet gratulálni, akkor azt hiszem, most igazán lehet. Egy negyed hiányzott tulajdonképpen a meglepetéshez.

- Volt egy periódus, ez így van, sajnos ők lőttek egy gyönyörű szép gólt, s 3:3 után 4:3 lett. Nem szeretnék tényleg egy szót sem mondani a játékvezetésre, azért mert igazándiból jót nem tudok, rosszat meg nem akarok! Annyit talán, hogy megpróbáltuk a lehetetlent! Ez itt ma nekünk lehetetlen volt - győzni! Sajnos úgy látszik….., inkább nem akarok semmit sem mondani! Tényleg, megpróbáltuk, a csapatot mindenképpen csak dicséret illeti, minden egyes játékos harcolt, küzdött. Ekkora nyomás ellen,ennyi tellett ettől a csapattól. Én azt gondolom, hogy ez egy nagyon szép teljesítmény. Végig pariban voltunk, azért azt gondolom, hogy kukkantsunk rá a kiállítási arányra, aztán utána mindenki vonja le a konzekvenciát. A legdurvább talán az volt, hogy még a felénél 11:2 volt a kiállítási arány! Azt hiszem, hogy annyira rossz centerünk nekünk sincs. Ő egy montenegrói válogatott játékos, de hát úgy látszik, hogy sok minden más is számít. Mondom, egyszerűen csak annyit tudok mondani, hogy gratulálok a csapatnak, minden egyes tagjának! Nagyon jól játszottak, nagyon igyekeztünk. Természetesen hibáztunk, én magam is hibáztam, ugye a végén fáradtabb voltam már. Nehéz elviselni nekem is pszichésen ezt a nyomást négy negyeden keresztül, de én azt gondolom, hogy helytálltunk. Erről a mérkőzésről büszkén mehet haza minden debreceni játékos, úgyhogy gratulálok még egyszer az összes csapattársamnak!

(Lejegyezte: Varga Bogi)



Szivós Márton nyilatkozata


- Marci, ezért a győzelemért megdolgoztatok, eléggé! Hogy értékeled?

- Igen, megdolgoztunk, nagyon kemény meccs volt! Sajnos a támadójátékunk hagyott kívánni valót maga után, de a védekezésünk szerintem kimagasló volt. Nagyon-nagyon jól védekeztünk, és a hátul lévő stabilitás meghozta a gyümölcsét a végén.

- Felőröltétek a Debrecent a végére, ez látható volt. Az első három negyed teljesen egyenlő felek küzdelme volt, sőt, az elején többnyire ők vezettek. Mivel tudtatok fordítani? Az ő elfáradásuk,  kipontozódásuk miatt?

- Ezekkel mind. Meg hogy kevés gólon tudtuk tartani őket, az adott egy akkora önbizalmat, ami a végén kijött. Én nagyon örülök, ez nagyon fontos győzelem volt, ez a Debrecen még meg fogja nehezíteni jó pár csapat dolgát, ahogy tette ezt eddig is, de én úgy gondolom, hogy ennyi van a két csapat között. Ha jobban játszunk, akkor több is, szerintem.

- A kiállítási arány a végére valamit változott, de közben elég nagy volt az aránytalanság. Sokkal több debrecenit küldtek ki, és ezt ők kifogásolják is. Erről mi a véleményed?

- Nekem az a véleményem, hogy a bírók teljesen jól vezették a mérkőzést, nem kezdtek el kompenzálni. Mi csináltunk egy jól működő zónát, amit nem tudott átjátszani a Debrecen, nem nagyon tudta beadni a labdát centerbe, és hozzá kell tennem, hogy nekünk van egy világklasszis centerünk! Őt már nem kell ugye bemutatnom, Hárai Balázsról beszélek. Ma is lőtt két akciógólt, és nem tudom hány kiállítást csinált. Én úgy gondolom, hogy ennyi van a két csapat játékosállománya között is, amit nem kezdtek el kompenzálni a bírók. Szeretném kiemelni, mert ez nagyon ritka. És van a két center között is ennyi, úgy gondolom. Pufi kinőtte magát, gyakorlatilag egy az egyben ma már nem lehet megfogni.

- Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Varga Bogi)



Gór-Nagy Miklós nyilatkozata


- Miklós gratulálok! Elég nagy szerepet vállaltál a mai győzelemben. Hogy értékeled ezt a meccset?

- Ez a meccs úgy gondolom, hogy egy hosszabb időt ölel fel, mint ez a tényleges egy óra vagy ez a hét, amire rákészültünk, mert ezen a héten nagyon vissza kellett úgymond kompenzálnunk azt a kimaradt erőnléti munkát, ami a híres nevezetes betegség után bennünk maradt. Nagyon kemény héten vagyunk túl, emiatt talán kicsit döcögős a játék, de nagy akarással és nagyon nagy odafigyeléssel – elsősorban hátul - azért megvertük a Debrecent.

- A kemény hétnek tulajdonítod, hogy az első három negyedben teljesen egyen rangú ellenfél volt a Debrecen?

- Hát igen, mondjuk így. Kihagytuk a helyzeteinket, de igen…

- Te mit vársz a holnapi sorsolástól?

- Hat találatot.

- Micsodát?

- Hatos lottó...

(Lejegyezte Romanek Brigitta)



Salamon Ferenc nyilatkozata


- Feri, gratulálok a győzelemhez és a három gólodhoz, ami kellett ehhez a győzelemhez – ezt azért lehet látni az eredményből is. Milyen meccs volt belülről?

- Egy nagyon kemény, brusztos meccs volt. Mondjuk erre készültünk, tudtuk, hogy a Debrecen masszív csapat, jó a kezdősoruk, agilisan játszanak. Mégis az elején döcögött a támadásunk. De aztán mivel hátul stabilak voltunk, így azért ezen átlendültünk a végére.

- Neked személy szerint hogy ment a játék?

- Ma mondhatjuk, hogy jól, az adódó helyzeteket sikerült értékesítenem. De ehhez persze kellettek a többiek, akik maradéktalanul segítettek mindenben.

- A debreceniek reklamálták a kiállítási arányt, a játékvezetők tevékenységére utaltak, ezt hogy látod?

- Szerintem teljesen következetesek voltak, amit itt befújtak, azt ott is. Igazából én nem mondanám azt, hogy bárkit is támogattak volna. Szerintem korrektül vezettek.

- Igazságos eredmény született…?


- Hát a végére igazságos, igen.

- Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)


Október 16., vasárnap

18.00 Szeged-Eger


TUDÓSÍTÁSUNK A PÉNTEKI FORDULÓRÓL

2 régi hozzászólás

szerk hozzászólása
szerk34361
2011.10.16. 19:57

A TidszapArt, hétfőn este.

sonpinori hozzászólása
2011.10.16. 17:32

Szerk. ! Adja a tv a Szeged-Eger mérkőzést ?