FACEBOOK

Floridai anzix

Floridai anzix
hozzászólás, 2011.10.12.

Befejezte edzőtáborozását és ma hazaindul a ZF-Eger vízilabdacsapata az Egyesült Államokból. Birosék a kanadai válogatott meghívására töltöttek egy hetet Miami mellett, a festői környezetű Coral Springsben, s együtt gyakoroltak a Pánamerikai Játékokra készülő kanadaiakkal.

A túra utolsó napján Bátori Bencétől érdeklődtünk a Floridában történtek felől.

- Reggelente általában kondiztunk, úsztunk, lábtempóztunk és gyakoroltunk a kanadaiakkal, este pedig kétkapuztunk. Összesen hétszer játszottunk egymás ellen.

- Milyen eredménnyel?

- Nem számoltuk, de szerintem mindig nyertünk. Jó ellenfél, ideális edzőpartner, kellően erősek ahhoz, hogy tudjunk komolyan gyakorolni.

- Graham és Feltham szerepelt náluk?

- Igen.

- Mit csináltatok szabadidőben?

- Ha tehettük, lementünk az óceán partjára. Elvittek minket egy airboat-túrára, ahol krokodilokat kellett volna látnunk, de ez nem jött össze, így egy érdekes állatkertben készültek azok a képek, amelyeken krokodilokkal "barátkozunk".

- Milyen időtök volt?

- Nagyon jó, most például 33 fok van...

- Hogy érzed magad új csapatodban? Jönnek a komolyabb feladatok, milyen lesz az idei Eger?

- Nagyon jól érzem magam, köszönöm szépen a kérdést. Úgy gondolom, hogy a CSAPATnak és nekem is nagyon jó szezonunk lesz. Itt Miamiban egyre jobban éreztük egymást a vízben és közös új élményekkel gazdagodtunk a parton, ami a kohéziót is erősítette. Személy szerint én már nagyon várom a Szeged elleni mecset, de szerintem evvel mindenki így van.

- Nem lesztek fáradtak? Elég hosszú a hazaút és még vissza is kell akklimatizálódni.

- Nyilván nagyon fontos, hogy hamar visszaálljunk, szerdán indulunk haza párizsi átszállással és a csütörtököt együtt tölti a csapat Egerben. Pénteken edzünk és szombaton már lemegyünk Szegedre, a vasárnapi meccs színhelyére.

- Jó utat hazafelé!