FACEBOOK

hozzászólás, 2010.12.08.

A Vodafone OB-1 mai, 9. fordulójában két helyszínen is a rájátszásba jutásra esélyes csapatok mérkőznek meg egymással. A teljes program mellett négy érintett játékos nyilatkozata beharangozónkban.

Vodafone OB-1, 9. forduló

12.00 UTE-Debrecen

18.00 Szentes-Eger

18.30 Pécs-OSC

19.00 FTC-Szeged

TÖRÖK BÉLA (Szeged-Beton) a VLV-nek:

- Ez a mostani meccs ízig-vérig rangadó lesz. Hétfőn direrekt úgy tartottunk edzést, hogy utána mindenki meg tudja nézni a Fradi egri bajnoki meccsét a tévében. Néhány dolgot megtudtunk, nyilván ezek alapján is készültünk a szerda esti meccsre. Mindenféleképpen három pontért utazunk a Népligetbe, remélem, hogy sikerül ezt a tervünket megvalósítanunk. Sérült, beteg nincs, mindenki egészséges és mindenki nagyon várja már a találkozót.

VARGA TAMÁS (FTC Fisher-Klíma) a VLV-nek:

- Nagyon-nagyon fontos mindkét csapatnak ez a meccs. Nem lesz könnyű nyerni, mert a Szeged jó csapat, de az gondolom, hogy ha úgy játszunk, ahogy az Eger ellen, akkor nem lesz gond. Kérdés, hogy mennyi idő alatt tudunk regenerálódni ebben a periódusban. Borzasztó koncentráltan kell védekeznünk, úgy ahogy azt tettük az Eger ellen is az elején, addig amíg el nem fáradtunk. Most megpróbáljuk ezt nyújtani négy negyeden keresztül. Nem szabad, hogy szétessünk! A Szeged annyiból van egy picit fórban, hogy pihenten érkezik, mi viszont meccsből meccsbe megyünk és ez is lehet jó, mert lendületben vagyunk. Nincsen betegünk, nincsen sérültünk - ezt a "luxust" nem is engedhetjük meg magunknak. Nem is tudom, mi lenne, ha a kezdő hatosunkból akár csak egy is kidőlne...

19.30 Honvéd-Vasas

VÁMOS MÁRTON (TEVA-Vasas-UNIQA) a VLV-nek:
 
- Nekünk ez borzasztóan fontos meccs, mert győzelem esetén megerősítjük elsőségünket az alapszakaszban. Ennek megfelelően sokat készültünk. Reméljük, hogy a Kotor elleni hazai győzelem után most idegenben is nyerünk. A meccs fejben fog eldőlni és elsősorban a jó védekezésnek lesz nagy jelentősége. Megpróbáljuk őket kevés gólon tartani, elöl pedig igyekszünk több gólt lőni, mint amennyit mi kapunk... Sérültünk nincs, mindenki ép és egészséges.

SZIVÓS MÁRTON (Groupama-Honvéd) a VLV-nek:

- Üdvözlöm a kedves olvasókat! Nagyon komoly mérkőzés vár ránk, ami ráadásul egy sorozat kezdete. Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű a "kezdés", hiszen a Vasas látogat hozánk, amely jelenleg Európa egyik legerősebb csapata. A legutóbbi mérkőzéseik bizonyították, hogy egyre egységesebbek, egyre jobban kezdenek összeszokni, ettől függetlenül úgy gondolom: van keresnivalónk velük szemben, különösen hazai pályán. Szeretnénk bekerülni a rájátszásba, s ahhoz hogy ez sikerüljön, nagy lépést jelentene a győzelem, nem is beszélve arról, hogy a rájátszásba magunkkal vinnénk az így szerzett pontokat is. Koncentráltan, jól kell játszanunk. Betegünk,sérültünk nincs, remélem, a meccsig nem is lesz - én bízom egy jó eredményben.

20.00 BVSC-ASI

(A Szolnok szabadnapos.)

Címkék: