FACEBOOK

Marseille-i gála: botrányszag a levegőben

Marseille-i gála: botrányszag a levegőben
hozzászólás, 2011.09.10.

Egy nappal a hatalmas energiával (és pénzösszeggel) megszervezett marseille-i úszó és vízilabda-gála előtt a LEN illetékesei közölték: nem járulnak hozzá, hogy a CN Marseille-Világválogatott bemutató mérkőzést az érvényben lévő szabályoktól eltérő módon rendezzék meg.

Marseille-i tudósításunkat nem kezdhetjük mással, mint hogy hosszú, boldog életet kívánunk Tromler Annának! A CN Marseille játékosa, Tromler Miklós (aki a gálaprogram fő szervezője) két héttel korábbra várta lánya megszületését, így aztán képzelheti mindenki, hogy szegény Miklósnak mennyi teendője lett hirtelen. S bár ezek közül nyilván a gála a kevésbé fontos, a hosszú ideje francia színekben versenyző játékos igyekszik mindkét fronton helytállni.

Kemény Dénes délután háromtól tartott több mint kétórás előadást a Franciaország sok tájáról összesereglett vízilabda-szakembereknek. Ő is ekkor tudta meg, hogy a LEN vezetői üzentek: az esti meccset hagyományos szabályok szerint lehet csak LEN-fennhatóság alatt megrendezni. Magyarázat nincs, s az talán a legkisebb gond, hogy Kemény Dénesnek egy óra alatt kell teljesen új taktikát kialakítani a papíron magával hozott helyett, hiszen azt a szabálymódosításokat figyelembe véve dolgozta ki. Nagyobb baj ennél, hogy vajon mi lesz így a vízilabdával?

Korábbi írásaink a gáláról, annak céljáról, a tervezett szabálymódosítási kísérletről:

KEMÉNY DÉNES IRÁNYÍTJA A VILÁGVÁLOGATOTTAT MARSEILLE-BEN


MARSEILLE - A GÁLA ELŐKÉSZÜLETEI

KEMÉNY DÉNES: ELKÉSZÜLT A FELKÉSZÜLÉSI TERV

A gálameccs este fél kilenckor kezdődik, helyszíni tudósítással (sok videóval és fotóval) késő este jelentkezünk.


vlv-képek Kemény Dénes előadásáról

Kemény Dénes a magyar válogatott egyik fontos taktikai fegyverét, a lefordulásos támadást magyarázza

Az esti gálameccs helyszíne

4 régi hozzászólás

Daret hozzászólása
Daret34153
2011.09.12. 09:57

Szerk, a LEN döntését hogyan fogadták a szervezők, résztvevők, és a nézők, akik kifizették a jegyet? Botrányszagú levegőt írtál. Mindenki megadóan föltette a kezét? Senki sem mert szólni semmit? Tenni pedig még úgy sem? Nem lehetett volna bírókat leakasztani valamelyik fogasról?

szerk hozzászólása
szerk34150
2011.09.12. 01:14

Nincs ilyen, sorry.

balzs hozzászólása
balzs34148
2011.09.11. 21:11

Köszönet a képekért! Videó, hangfelvétel vagy legalább szöveges változat várható esetleg? Gondolom sokakat érdekelne az előadás itthon is.

r hozzászólása
r34147
2011.09.11. 18:28

tipik..