FACEBOOK

Sok boldogságot!

Sok boldogságot!
hozzászólás, 2011.09.06.

Varga Tamás szombaton Szegeden megnősült, ezért kihagyott egy esti meccset. De aznap délelőtt még játszott, az ő góljával nyert a Debrecen, majd a nászéjszakát követő délelőtti mérkőzésen már ismét vízben volt - hat gólt lőtt a tornagyőztes Szolnoknak...




VARGA TAMÁS a vlv-nek

- Tamás, a VLV olvasói nevében nagyon sok boldogságot kívánunk házasságkötésed alkalmából! Azért azt megkérdezném, hogy van az, hogy délelőtt lejössz egy meccsre, játszol egy rendes mérkőzést, délután kicsit elugrasz, megnősülsz, majd visszajössz, aztán megint játszol. Hogy lett ez tervezve?

- Nem így lett tervezve. Úgy volt, hogy most lesz lakodalom és minden, de közbeszólt egy-két külső körülmény, ami miatt ezt most nem tudtuk megcsinálni úgy, ahogy szerettük volna, ezért úgy döntöttünk a párommal, ugye most már a feleségemmel, hogy ezt elhalasztjuk jövő szeptemberre - két oka is volt ennek. Most volt egy polgári esküvő és jövőre lesz a lakodalom és a templomi esküvő. Úgy tudtam megcsinálni, hogy fogtam magam és rohantam innen a fél 4-es szertartásra, aztán egy hosszabb fotózás volt, reggel pedig felkeltem 7 órakor és jöttem ide Szegedről.


Fotók az esküvő utáni pillanatokról


- Most őszintén mondd meg, az edződ, Tojás, Gyöngyösi András mit szólt ehhez, amikor először meghallotta?

- Azt kérdezte, hogy hány órára tegyük a meccset, mennyi idő kell, hogy odaérjek. Így én próbáltam minél korábbra tetetni a meccset, ő pedig próbálta minél későbbre. Tehát megállapodtunk egy ilyen reggel fél 10-es kezdésben, hogy azért még haza tudjak menni, meg tudjak borotválkozni és át tudjak öltözni.

- Ügyesen megszervezted. A csapattársak mit szóltak?

- Gratuláltak, nagyon édesek voltak, mindenki tényleg, nagyon aranyosak voltak.

- Kíváncsian várjuk, hogy zajlik majd a lakodalom - csúsztatva. Köszönöm szépen és sok boldogságot kívánok!

- Nagyon szépen köszönöm én is.

(Lejegyezte: Tina)