FACEBOOK

Junior vb - egygólos vereség a horvátoktól

Junior vb - egygólos vereség a horvátoktól
hozzászólás, 2011.09.03.

Egy góllal kikapott a magyar U20-as válogatott a voloszi junior vb helyosztóján Horvátországtól és így a 7. helyért játszik.

U20-as világbajnokság, Volosz (Görögország), helyosztó az 5-8. helyért

Magyarország-Horvátország 5:6 (2:1, 2:3, 0:0, 1:2)
G.: Vámos 2, Angyal, Bátori, Fülöp

A jegyzőkönyv tanúsága szerint a horvátok csak kétszer vezettek: 4:4 után és a végén.

A 7. helyért Montenegróval játszunk.

SZÉKELY BULCSÚ a vlv-nek:

- Elnézést kérünk azoktól, akik vízilabdakedvelők és jobb eredményt vártak. Mindent megtettünk, nem adtuk meg magunkat. Ma szinte végig azt játszottuk, amit elterveztünk. Csaknem végig jól is játszottak a fiúk, gyakorlatilag négy fegyelmezetlenségből négy gólt kaptunk és ez hat kapott gólnál rengeteg. Volt egy nagyon jó kapusteljesítmény, de tényleg sokan játszottak ma nagyon jól. Sajnos azt be kell látni, hogy most ennyire sebezhetők vagyunk. Ma nem a horvátok nyerték meg a meccset, hanem buta hibák miatt mi vesztettük el. Egy felépített, jó mérkőzést engedtünk ki a kezünkből, igazából ezt sajnálom, meg persze az sem mindegy, hogy az ember az ötödik helyért játszik vagy a hetedikért.


További eredmények:

Olaszország-Montenegró 11:10

Az elődöntőkben:

Ausztrália-Spanyolország 6:7

Görögország-Szerbia 5:6

 

3 régi hozzászólás

wpolo hozzászólása
wpolo34070
2011.09.04. 16:08

Magyarország - Montenegro 8-11 :(((

anya hozzászólása
anya34058
2011.09.04. 07:33

Sajnalatos, hogy a szovetseg vezetese felaldozta az Univerziadet ezert a 7dik-8dik helyert. Ez a korosztaly tobbre volt hivatott, mint sorozatos veresegekre a komolyabb ellenfelektol. Egyet kell ertenem azokkal akik valtozasokat surgetnek, hiszen mar nem csak a szerbek es horvatok vannak elottunk,de az olaszok es gorogok mellett az elmult 1-2 evben veresegeket szenvedtunk a fra!nciaktol, japanoktol is. Eddig a felnottek szenzacios 3 olimpiai aranya sok mindent eltakart, de lepni kell a sprtag jovojenek erdekeben!

Ájszkjúb hozzászólása
2011.09.04. 00:25

További eredmények: ITA - MNE: 11-10 AUS - ESP: 6-7 GRE - SRB: 5-6 Valószínűleg a szerbek nem úgy szálltak be a vízbe a görögök ellen, hogy már előre a játékvezetőkkel voltak elfoglalva, hanem odatették magukat, és a valószínű nyomás ellenére is győzni tudtak... mi pedig 6al kaptunk ki tőlük, és jött utána a panszkodás, bíró szidás, meg a lelki teherre való magyarázkodás.. A negrók csak 1el kaptak ki az Olaszoktól, akiktől mi 5el, így nekünk csak az a 8. hely az, ami kinéz, nagyon úgy tűnik.. Holnap program: 7. helyért: HUN-MNE 5. helyésrt: ITA-CRO 3. helyért: GRE-AUS döntő: SRB-ESP A szerbek a csoportkörben már kikaptak a spanyoloktól, remélem most is hasonló lesz az eredmény :D 1 dolog amiért szurkolhatunk még, az Bátori Bence gólkirályi címe, jelenleg 20 góllal az első helyen áll, de ha 1-2 gólt dob a negrók ellen, biztosan meg is szerzi ezt az elismerést, ami nagyon szép siker lenne. 1-2 fiatal magyar játékos remekül teljesített ezen a VB-n, sajnos viszont voltak, akiknek nem lett volna helyük ebben a csapatban...