FACEBOOK

Kezdődik az utánpótlás vb!

Kezdődik az utánpótlás vb!
hozzászólás, 2011.08.26.

A görögországi Voloszban szombaton megkezdődik az U20-as korosztály világbajnoksága. A magyar csapat optimistán várja a rajtot, Kuvait ellen kezdünk.

Már a csütörtöki megérkezés után tartott egy "átmosó" edzést a vezetőedző, Székely Bulcsú, péntek délelőtt pedig egy órára kaptak pályát a magyarok, amiből két órát csináltak, mert a számukra kiírt idő előtt bementek a kapu mögé, utána pedig Montenegróval még 20 percet fór-hátrányoztak. A délutáni technikai értekezlet előtt Székely Bulcsú még nem tudta megmondani, hogy részt vesz-e a csapat az esti megnyitón, amelyen a jelenlét elvileg kötelező.

- Rettenetesen várja mindenki azt, hogy elkezdhessük. Betegünk nincs, Vámos Marci lábujjával van egy kis probléma, úgyhogy lehet, hogy ő az első meccset kihagyja, illetve csak akkor játszik, ha feltétlenül szükséges - mondta a vlv-nek a korosztályért felelős szakember.

A vb csoportbeosztása:

A csoport

Franciaország
Puerto Rico
Ausztrália
Görögország
Kanada

B csoport

Olaszország
Kazahsztán
Kuvait
MAGYARORSZÁG
Irán

C csoport

Montenegró
Üzbegisztán
Horvátország
Brazília
Egyiptom

D csoport

Mexikó
Szerbia
USA
Spanyolország
Dél-Afrika

A lebonyolítás hagyományos: a csoportelsők azonnal a legjobb nyolc közé kerülnek, a csoportmásodikok csoportharmadikkal játszanak ki-ki meccset ugyanezért.

A magyar válogatott első mérkőzése szombaton, magyar idő szerint 10 órakor lesz, az ellenfél Kuvait.

A magyar csapat:

Angyal Dániel, Bátori Bence (csapatkapitány), Csapó Miklós, Fazekas Tibor, Fülöp Bence, Jansik Dávid, Keresztes István, Korényi Balázs, Kovács Péter, Lévai Márton, Meixner Marcell, Szentesi Ádám, Vámos Márton. Tartalékok: Illés Sándor és Vereczkey Zoltán.

Székely Bulcsú segítői: Keszthelyi Tibor és Horváth János. A kapusokkal Kósz Zoltán foglalkozott.

A vb helyszíne

1 régi hozzászólás

Szacsa hozzászólása
Szacsa33971
2011.08.26. 20:32

Hajrá FIUK!!! Hajrá Magyarok!!!