FACEBOOK

Mától: 1 nap vízilabda

Mától: 1 nap vízilabda
hozzászólás, 2011.08.19.

Ma 16 órakor kezdődik az a maratoni pólómeccs, amelynek során több mint háromszáz magyar és külföldi gyerek pólózik 24 órán át a Margitszigeten.

A 24 órás tornát pénteken 15.45-kor nyitja meg Lovas Péter, a szervező Újpest Vízilabda Utánpótlás Egyesület elnöke a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodában.
 
A magyar utánpótláscsapatok 6-18 éves játékosai mellett a legismertebb európai klubok gyerekcsapatai is részt vesznek a tornán, köztük a Mladost Zagreb, a Partizan Beograd, a Nagyvárad és a Spandau 04 versenyzői is. Először a legkisebbek Ebihalak névre keresztelt csapatai játszanak, az esti-éjszakai órákban pedig az ifik csobbanak.

Augusztus 20-án, szombaton 11 órától a gyerekek pihennek egy kicsit: a Krokodilok-Úrfik II. mérkőzés és a Törpök-Kardhalak találkozó között az újságíróké és a színészeké a medence. Többek között Nemcsák Károly, Barabás Kis Zoltán és Lippai László néz farkasszemet Szántó Dáviddal és Lévai Balázzsal. Az öregfiúk is megmutatják tudásukat, olyan sikeres korábbi válogatott vízilabdázók látogatnak ki az eseményre, mint Dala Tamás, Dóczi István, Németh Zsolt és Mátéfalvy Csaba.

A szervezők külön internetes honlapot készítettek az eseményre, amelyen többek között az 24 órán át tartó mérkőzéssorozat teljes időrendje is megtalálható.



Címkék:
UVSE