FACEBOOK

Madaras Norbert a vb all star csapatában!

Madaras Norbert a vb all star csapatában!
hozzászólás, 2011.08.01.

A világbajnokság gólkirálya Cosman Radu lett 20 találattal, Filip Filipovics az MVP, a legjobb kapus az olasz Tempesti, a média alll star csapatában másfél magyar kapott helyet: Madaras Norbert és Alex Giorgetti.

Utolsó sanghaji napjaink kicsit zaklatottra sikerültek, de most már itthon!

A szerbek elleni meccs reggelén elromlott a vlv hordozható számítógépe, amely a videóvágások miatt nagy teljesítményű, különleges berendezés. Tudósítói munkánkat az tette lehetővé, hogy Ághassi Attila, az Index kiküldött tudósítója az utolsó három napban éjszakára (és nappal, amikor nélkülözni tudta) kölcsön adta saját notebookját - ezúton is hálás köszönetünk! Ezen készültek anyagaink, s erről igyekeztünk felbűvészkedni a borzasztó lassú szállodai interneten videóink nyers változatát, amiket aztán itthon dolgozott fel munkatársunk.

Reményeink szerint olvasóink ebből keveset észleltek, ígérjük, hogy a lemaradásokat gyorsan behozzuk (ez elsősorban a kint készült fotókra vonatkozik, az eddig elmaradt gólok már felkerültek.)

Nem tudtunk részletes beszámolót készíteni a döntőről és az eredményhirdetésről. Most azonban büszkén jelentjük, hogy a média által megválasztott all star csapatba másfél magyar került be: Madaras Norbert a magyar válogatottból és Alex Giorgetti a világbajnok olaszoktól.

Világbajnokság, Sanghaj, 2011

Gólkirály: Cosmin Radu (Románia) – 20 gól (hivatalos FINA-díj)
MVP: Filip Filipovics (szerbia) – a média szavazatai alapján
Legjobb kapus: Stefano Tempesti (Olaszország) (hivatalos FINA-díj)

A Média szavazatai által összeállított all star csapat:
 
Stefano Tempesti - kapus
Cosmin Radu (Románia) – center
Miho Boskovics (Horvátország)
Filip Filipovics (Szerbia)
Alex Giorgetti (Olaszország)
MADARAS NORBERT
Andrija Prlainovic (Szerbia)

MADARAS NORBERT a vlv-nek:

- Egyfelől nyilván jól esik, ez mégiscsak hat mezőnyjátékos a 16 csapatból, abban a hatban lenni jó. Ugyanakkor ez nem pótolja azt a másfajta hiányt, amit most, közvetlenül leszállás után különösen érzünk: nagyon kicsi hiányzott, hittünk abban, hogy meglehet és nem sikerült. Hiányérzetem van... Ettől függetlenül persze tudok örülni az elismerésnek - a körülményekhez képest.

(Hamarosan riport a magyar válogatott hazautazásáról.)

3 régi hozzászólás

DS hozzászólása
DS33774
2011.08.02. 09:30

Elfogult vagyok, imádom Norbit, nálam ő az MVP a VB-n.

popov hozzászólása
popov33771
2011.08.01. 17:13

Gratulálok Norbi!!! Többet is megérdemeltél volna, nagyszerűen játszottál, ami a szerb meccset illeti: te voltál az űrvízilabdás :)

Kopeti hozzászólása
Kopeti33769
2011.08.01. 15:51

A szerb meccs góljait is feltudnátok tenni? Köszönöm