FACEBOOK

Madaras-apuka üzenete Zétinek

Madaras-apuka üzenete Zétinek
hozzászólás, 2011.07.23.

Ahogy múlnak a napok, úgy hiányoznak egyre inkább a sanghaji vb-n tartózkodó magyaroknak a családtagok. Ne feledjük, a magyar válogatott a kínai út előtt Szingapúrban "melegített be", így a fiúk csaknem két hete utaztak el otthonról, s még éppen egy hetük van hátra a visszaútig.


Sanghaji tudósításaink a Volvo
Autó Hungária Kft. támoga-
sával készülnek

A modern kor nagy előnye, hogy a távol lévők tartani tudják egymással a kapcsolatot interneten. Természetesen ez nem helyettesíti a valódi együttlétet, de azért némileg enyhítheti a honvágyat és a valódi személyes kontaktus hiányát.

Sokat gondolkoztam azon, amit a spanyolok ellen parádézó Hárai Pufi mondott meccs utáni nyilatkozatában, vagyis hogy jó formáját annak köszönheti, hogy nagyon sok segítséget kap otthonról. Amikor azt firtattam, hogy milyen formában - a válasz ugye az volt: "Minden formában, a fantáziádra bízom..."

Nos, kitaláltam! Nem kellett hozzá fantázia sem, elég volt végignézni az elutazáskor készített fotókat, amelyek között egy szembeötlő is szerepelt. Így tehát már minden világos, ami a hazulról érkező segítséget illeti...

Egy másik játékosunk a vlv-t kérte meg egy személyes üzenet tolmácsolására. Madaras Norbert kétszeres apukáról van szó, aki "nagyobbik kisfiát" köszönti születésnapja alkalmából az alábbi videóüzenetben:




SANGHAJI TUDÓSÍTÁSAINK:

VB-ROVATUNK A RÉSZLETES PROGRAMMAL, EREDMÉNYEKKEL

TUDÓSÍTÁSUNK A CSAPAT ÉRKEZÉSÉRŐL

MEGNYITOTTÁK A VB-T

A MONTENEGRÓ ELLENI NYITÁNY BEHARANGOZÓJA

MAGYARORSZÁG-MONTENEGRÓ - ÉLŐ KÖZVETTÉS

GYŐZELEMMEL STARTOLTUNK

KÖVETKEZIK: KAZAHSZTÁN


MAGYARORSZÁG-KAZAHSZTÁN - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

KAZAHSZTÁN KIPIPÁLVA

EGY LÉPÉS KELL A CSOPORTELSŐSÉGHEZ

MAGYARORSZÁG-SPANYOLORSZÁG - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

NEGYEDDÖNTŐBEN A CSAPAT

A FOLYTATÁS MENETRENDJE