FACEBOOK

Kezdődik!!!

Kezdődik!!!
hozzászólás, 2011.07.17.

Már csak egy nagyon rövidet kell aludnunk és a Magyarország-Montenegró mérkőzéssel - magyar idő szerint 3.30-kor - megkezdődik a sanghaji vizes világbajnokság vízilabdatornája. Riportunk a helyszínről:


Sanghaji tudósításaink a Volvo
Autó Hungária Kft. támoga-
sával készülnek

Komolyan mondom, ha nem látom, nem hiszem el! Olyan helyen edzett vasárnap reggel a csapat, amilyen csak a mesében van. Egy bolhapiac közelében színházi épületre és kör alakú sportcsarnokra is emlékeztető házban volt a magyar és a spanyol csapat vasárnap délelőttre kijelölt edzésszínhelye. Az uszodához lifttel kellett felmenni, ugyanis az épület 7. emeletén található. De ne amolyan kis szállodai pancsolót képzeljünk el, hanem rendes, meccsek rendezésére is alkalmas medencét, bemelegítő terekkel, s komoly lelátóval.

A szokásos úszáspenzum teljesítése után némi labdás gyakorlat következett, az edzés vége felé pedig egy kis előny-hátrány-gyakorlás - ez már óvatosan, hiszen az ellenfelek is velünk egy térségben voltak.

Az ebéd és a csendespihenő után Zala Gyuri "tartott órát" a tornateremben, s e sorok írásakor valószínűleg már alszanak a fiúk, hiszen reggel hatkor csörög a vekker.

Kelni kell és megverni a montenegróiakat!

Kiss Gergelyt - úgyis, mint tiszteletbeli montenegróit, arra kértük, szóljon a vlv olvasóihoz a rajt, a fontos meccs  előtt, a Nagy Viktorral és Szécsi Zoltánnak készített közös videót pedig nem is annyira az információtartalma, mint inkább a hangulata miatt érdemes megtekinteni.

Jó (fél)éjszakát mindenkinek!

VB-ROVATUNK A RÉSZLETES PROGRAMMAL, EREDMÉNYEKKE
L

TUDÓSÍTÁSUNK A CSAPAT ÉRKEZÉSÉRŐL


vlv-fotók a vasárnapi edzésről


VLV-VIDEÓK:




KISS GERGELY a vlv-nek:

- Sziasztok, köszöntök minden kedves VLV-látogatót! Kezdődik a világbajnokság, Montenegróval játszunk, magyar idő szerint hajnali 3:30-kor, ami nagyon korai időpont, de remélem, hogy sokan szurkoltok majd nekünk, és egy győzelmet ki fogtok szurkolni! Nagyon készültünk, és úgy érzem, hogy a csapat jó formában van, úgyhogy HAJRÁ MAGYAROK!

(Lejegyezte: Hohl Zsófi)



Nagy Viktor és Szécsi Zoltán a Montenegró-meccs előtt

VLV: Na, szervusztok! Hát jön az első meccs, Montenegró. Van valami specialitás? Készültetek külön? Mit kell tudni róluk?

Sz. Z.:
A montenegróiak háttal nem kezdenek mondatot, de… :D  Kezdjük előlről! Mit kell tudni a Montenegróról, Viktor?

N. V.:
Jó, én azt mondanám, hogy igazából magunkkal kell foglalkozni, és ennyi. Szóval… :D

VLV: De hát azért gondolom megnéztétek, hogy a montenegrónál ki hogyan lő, hova lő…

N.V.:
Néztünk róluk videót…

Sz. Z.: …még ötöspárbajt is láttunk tőlük…

N. V.: …úgyhogy egy jó csapat, úgyhogy…

Sz. Z.: …fel vagyunk készülve, egy maximálisan jól védekező, jól felkészített csapat, pár játékosuk ugyan hiányzik, de talán ez még le is veszi a vállukról a terhet, a felelősséget, és mindenkit egy kicsi pluszra késztet, és ezért mindenki a 100 helyett 110-et, 120-at akar adni tőlük. De hát mi is így vagyunk ezzel, úgyhogy nagy csata várható.

N. V.: Mit lehet ehhez hozzátenni?

Sz. Z.: Valami szépet!

VLV: A kapusoknak mekkora a felelőssége egy ilyen meccsen?

Sz. Z.:
Á, semmi dolga… :)

N. V.: Jó dolgunk van, nagyon jól fognak védekezni a játékosaink…

VLV: Megígérték?

N. V.:
(bólogat) …így aztán kevés dolgunk lesz.

VLV: Jó. Milyen itt? Hogy érzitek magatokat? Átállt-e már mindenki?

N. V.:
Szerintem mindenki átállt. Nagyon szép szállodában vagyunk. A versenyuszoda nagyon szép, jó a víz hőmérséklete, nem úgy, mint amiben most vagyunk, ez kicsit meleg. Szóval, én azt mondom, hogy minden rendben van.

VLV: Jó, hát akkor találkozunk holnap reggel. Sziasztok!

N. V.:
Jó!

Sz. Z.: Viszontlátásra!

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)


Sportuszoda a hetediken





Címkék:
edzés Sanghaj

1 régi hozzászólás

Sydney2 hozzászólása
Sydney233392
2011.07.17. 20:57

Hajrá Fiúk ! Mindent bele!! Hajrá MAGYAROK!!!!