FACEBOOK

Button marad a volánnál

Button marad a volánnál
hozzászólás, 2011.06.30.

Kisebb megfázás miatt nem szállt vízbe Jenson Button, Forma-1-es világbajnok, amikor csütörtökön, a Margitszigeten meglátogatta a sanghaji világbajnokságra készülő magyar vízilabda-válogatottat. Riportunk az óriási sajtóérdeklődéssel kísért eseményről.

Button szörnyülködve hallgatta, hogy az olimpiai címvédő tagjai már csaknem három órája edzenek, amikor ő is csatlakozott a stábhoz és sípszóval vezényelte sorra a lövéseket.

A pilóta aláírt egy magyar zászlót, amit majd az olimpiára utazó szurkolók visznek magukkal Londonba. Látványos külsőségek között vett át egy olyan, egyszeri belépésre jogosító vouchert, amellyel megtekintheti a magyar csapat egyik londoni meccsét - Kemény Dénes megjegyezte, nagyon reméli, hogy ez a döntő lesz.

"Ezek a fiúk fantasztikus eredményeket értek el a saját sportágukban, s ebben bizonyára nagy szerepet játszott az a családias légkör és csapatszellem, amelyet ezen az edzésen én is testközelből megtapasztaltam" - fogalmazott Button a tréninget követő sajtótájékoztatón. Sokáig állta a kérdéseket, majd a Széchy uszoda betonlelátója elé ment, ahol kérdezhettek tőle a Vodafone Köszönet programjának tagjai, akik meghívást kaptak a programra.

Az egész show-műsor legszórakoztatóbb része az volt, amikor a lelátó mellvédjén egy tízenkétévesforma kisfiú kapta kézbe a mikrofont, s bemutatkozás után ezt mondta: "Úgy veszem észre, hogy csak kettőnkön van ilyen sapka, rajtad és rajtam. Ha aláírod az enyémet, akkor én is szívesen aláírom a tiédet!" - mondta, s azon nyomban elkezdte leengedni a magasból a már korábban spárgára kötött sapkáját...


vlv-képek


VLV-VIDEÓK:


Jenson Button megérkezik


Jenson Button a medence partján


Jenson Button vízilabda edzést vezényel


Kemény Dénes és Beck György ajándéka


Jenson Button aláírja a magyar zászlót


Sajtótájékoztató: Beck György, Jenson Button, Kemény Dénes, Varga Dénes